פורסם 2009 במאי 416 שנים שלום יש לי את המארז שיש לי פה בצד וכן שאר המפרט הבעיה היא שנוצר חום במארז ואני לא כל כך בטוח שהוא יוצא אז חשבתי לעשות מודינג קטן ולהוסיף מאוורר שמוציא בגג של המארז אז יש לי ככה 1. מאוורר אחד מקדימה למטה דוחף אוויר + מגן אבק ( שבאופן משמעותי חוסם את האוויר אבל זה או זה או זה ) 2. מאוורר בצד המארז מכניס + מגן אבק 3. מאוורר אחד מאחורי המארז שמוציא 4.בכונן הCD יש מאוורר שדוחף אוויר לכיוון הקירור 5. מאוורר על הקירור של הכרטיס מסך שמעיף מלטה כלפי מעלה לכיוון האמצע אני אמחיש בתמונות תודה לעוזרים ( חם היום ... )
פורסם 2009 במאי 416 שנים נראה לי בסדר, לא חושב שאתה צריך להוסיף מאוורר גם בגג.שאלה לי אליך: המקום הרכבה אחרי האחד שאליו מתחבר הכרטיס מסך פתוח או ששמת בוא את החלק של ה אקסלרו (מחורר כזה)?
פורסם 2009 במאי 416 שנים אני מדבר על החלק במארז שאליו אתה מרכיב את הכרטיס.אז עם ה אקסלרו מגיע אחד כזה מחורר ואצלך הם נראים לי סגורים.
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר בוא תראה לי בתמונה למה אתה מדבר ...בכל מצב הכרטיס מסך שולח אוויר חם כלפי המעבד והמאוורר בכוננתי ה CD דוחף את האוויר למעבד ונוצר מן מאגר חום בגג המארז
פורסם 2009 במאי 416 שנים http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1153&pageID=3839בתמונה של האביזרים יש לך את הסלוט המאוורר בצד שמאל..לזה הוא מתכוון..כמו כן אין צורך להוסיף מאוורר..המארז שלך מסודר בסדר גמור..
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר הבנתי על מה אתם מדברים...אני פשוט לא רואה צורך לשים אותו כי זה לא באמת יעזור ...המארז מסודר השאלה אם אין מערבולות בפנים :>תודה לעוזרים
פורסם 2009 במאי 416 שנים לפי הסידור הנוכחי לא צריכה להיות בעיה..לגבי מערבולות וכו..זה כבר תלוי בדחיפת אוויר של כל מאוורר וכו..אבל עדיין יותר טוב ממה שזה כרגע..אתה לא תשיג במצב הנוכחי.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.