עבור לתוכן

טמפ' גבולית למעבד שלי

Featured Replies

פורסם

לאחר קריאה בסטיקי, נכנסתי לבלבול קטן, כנאמר מעבדים מסדרת הE4XXX, QUAD וE6XXX יכולים בבטחה להגיע ל75C במאמץ אך נאמר בסוגריים שאלו מעבדים שבCORE TEMP ה-TJ MAX שלהם הינו 100C בגירסא 0.95, לצערי לא הצלחתי למצוא הורדה פעילה ל0.95, ולכן בדקתי עם 0.99.4 העדכנית.

המצב נראה כך -

ctemp099.jpg

אז האם גם עם המעבד שלי ניתן להגיע ל75C במאמץ בבטחה, או שהוא משתייך לקבוצת אלה שהטמפ' הגבולית המומלצת היא 60-65C?

תודה מראש! :hi:

פורסם

עם המעבד שלך וגם עם ה QUAD לא כדי להגיע ל75 מעלות במאמץ וזה בטח לא בבטחה, מפני שזה מעבד שמיוצר בתהליך של 65NM,

ואסור בשום מצב להגיע איתו ל 75 - 80 מעלות במאמץ!...

פורסם
  • מחבר

עם המעבד שלך וגם עם ה QUAD לא כדי להגיע ל75 מעלות במאמץ וזה בטח לא בבטחה, מפני שזה מעבד שמיוצר בתהליך של 65NM,

ואסור בשום מצב להגיע איתו ל 75 - 80 מעלות במאמץ!...

מי אמר לך שE5200 מיוצר ב65NM? :nixweiss:

ותודה טאו =]

פורסם

חחחחח..מה מי אמר...

זה ידוע...מעבדי QUAD ו DUO מיוצרים ב 65NM ואתה לא יכול לחלוק על דבריי..

בן אדם אומר לך דבר חכם...אל תנסה לתקן אלה אם כן יש משהו לתקן...

תלמד מדברים שאומרים...אל תנסה לחלוק עלייהם ישר!

פורסם

Dj-Meni.H על מה בדיוק אתה בא ללמד לא הבנתי ?

מעבדי הQUAD והDUAL מיוצרים גם ב45 ננומטר..שלא נדבר על הE5200 שספציפי מיוצר ב45 ננומטר..

אז לפני שאתה מצהיר ומתקן..תבדוק את עצמך לפני..

פורסם

חחחחח..מה מי אמר...

אינטל יכולים.. ::)

http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=37212

(וכן, אני יודע שזה obvious אבל הייתי חייב :P)

אהה ובקשר לשאלה שלך, הE5200 נחשב מעבד מאוד קריר, ולא אמור להגיע לכאלה טמפ'..

האמת שעם הq6600 שנחשב חם לא יצא לי אף פעם להגיע ל70+.

פורסם

הטמפ' שלך אינה גבולית.

אתה צריך לשנות בהגדרות של הCORE TEMP שיציג לך ש TJ MAX יהיה 95. אתה תצטרך לשנות ע"י מתן ערך של "5-" בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

חחחחח..מה מי אמר...

בן אדם אומר לך דבר חכם...אל תנסה לתקן אלה אם כן יש משהו לתקן...

תלמד מדברים שאומרים...אל תנסה לחלוק עלייהם ישר!

איך בדיוק בן אדם אומר לי דבר חכם כשמה שהוא אומר בכלל שגוי? זה שהE5200 מיוצר ב45nm היה ידוע לי גם קודם מבדיקה פשוטה באתר אינטל, בשביל זה לא צריך להיות חכם.

וכמובן שהטמפ' שלי אינה גבולית, השאלה הייתה מה היא הטמפ' הגבולית במאמץ למעבד הזה...

אתמול (ביום חמסין) הטמפ' ב99% מאמץ עם PRIME 95 הגיעה ל50-51C, וסתם מעניין אותי לדעת עד כמה אפשר להעלות את הטמפ' הזו למקרה שאחליף לוח אם ואעשה OC יותר רציני למעבד (מתכנן לעשות 3.5-3.6 מכיוון שלוח האם הנוכחי לא מאפשר להעלות VCORE) :hi:

פורסם

לגביי האתר של אינטל אתה תעדיף לבדוק כאן:

http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=2841&SearchKey=

ולגבי המעבד אני שוב אומר הTJ MAX שלו הוא 95 מהסיבה שזה מעבד חדש יותר ולא ישן כמו הE6/4.

הטמפ' המקסימלית היא 74.1 כמו שאתה רואה באתר של אינטל, והסטפינג שברשותך הוא הM0 שזה הישן יותר-סתם שתדע.(קשור לOC)

פורסם

אתם לא יכולים לדעת מה הTJmax שלו... זה לא משהו שמפורסם באף מקום.

פורסם

וואלה אני לא מעודכן.. :kopfpatsch:

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים