עבור לתוכן

מחשבי IBM האם כדי למרות הגיל?

Featured Replies

פורסם

ברצוני לרכוש מאיביי IBM X40 \X60 אחד מהסדרות האלה

הX40 בשנתיים בשוק ואפשר לרכוש אחד מתצוגה בסביבות ה 250 דולר

X60 אפשר למצוא באזור ה 400\450 דולר

האם הכלל משתלם לקחת מחשב נייד שכבר בשוק כול כך הרבה זמן ? יש אלטרנטיבות אחרות למחשבים יותר חדשים בשוק ?

תודה

פורסם

אני קיבלתי לפני שנה את ה X40...

קיבלתי אותו מתנה, אבל להוציא עליו כסף כיום זה נראה לי בזבוז...

כי הוא אומנם מהיר יחסית ללפטופ של פעם, וגם לשלי יש 1GB RAM שהיה נחשב הרבה, אבל עדיין אין עליו כמעט כלום, והוא רץ על XP.

והוא די איטי בכל זאת וזה די מתסכל...

אהה וגם אין לא כונן דיסקים..

תחפש משהו יותר טוב לפי דעתי..

פורסם

זה תלוי מה אתה מחפש. מן הסתם לא תמצא מחשב חדש עם רמה כזו של ניידות ואיכות בניה במחיר שקרוב לעלות כזו.

פורסם
  • מחבר

אני קיבלתי לפני שנה את ה X40...

קיבלתי אותו מתנה, אבל להוציא עליו כסף כיום זה נראה לי בזבוז...

כי הוא אומנם מהיר יחסית ללפטופ של פעם, וגם לשלי יש 1GB RAM שהיה נחשב הרבה, אבל עדיין אין עליו כמעט כלום, והוא רץ על XP.

והוא די איטי בכל זאת וזה די מתסכל...

אהה וגם אין לא כונן דיסקים..

תחפש משהו יותר טוב לפי דעתי..

הניידים הנ"ל הם שילוב הרבה יותר טוב של ניידות ועוצמה לעומת כול מיניי נטבוקים

CD לא מהווה מחשול אפשר לרכוש דוקינג סטאשיון

כנראה שאין תחליף למחשבים המעולים של IBM ובכלל איכות הבנייה המטורפת

פורסם

עדיף נטבוק באותו המחיר.

פורסם

קיבלתי עם ה X40 שלי דוקינג סטיישן, אבל לא היה בו כונן דיסקים מובנה, צריך להוסיף לו...

פורסם

עדיף נטבוק באותו המחיר.

אתה ברצינות משווה ביצועים של נטבלופ לX40/X60?

פורסם

ה-X40/X41 לא להיט בכלל עם המעבד האיטי והדיסק הקשיח האיטי להחריד (4200RPM). נטבוקים מסוימים עם Atom נורמלי וכונן SSD מסוגלים להתחרות עימו.

אף נטבוק לא יהווה תחרות ל-X60/X61 עם מעבד כפול ליבה (במיוחד אלה שהם לא Low voltage) ודיסק קשיח נורמלי (5400RPM או אפילו 7200RPM בדגמים מסוימים).

פורסם

כן

האטום אחלה מעבד, ופרט לחיסרון בכונן דיסקים נראה לי שעדיף נטבוק מאשר הX40 המיושן והחלש.

אולי הX60 עדיף על הנטבוק אבל אני לא חושב שהX40 שווה קניה כיום כשיש נטבוקים שמחירם מתחיל מ2000 שקל.

פורסם

אולי הX60 עדיף על הנטבוק אבל אני לא חושב שהX40 שווה קניה כיום כשיש נטבוקים שמחירם מתחיל מ2000 שקל.

ה-X60 לא "אולי" עדיף על נטבוק מבחינת ביצועים, אלא עדיף עשרות מונים.

הנקודה היא שהיתרונות הגדולים של ה-X4x/X6x על הנטבוקים הזולים הם לא בביצועים, אלא באיכות בנייה ופיצ'רים עסקיים. תראה לי נטבוק ב-2000 שקלים (או בכלל) שיש לו trackpoint, תמיכה בתחנת עגינה ומקלדת באיכות של המחשבים הנ"ל. אלה קטגוריות שונות לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים