עבור לתוכן

נו נו נו... שובבים שכמותכם!

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3710131,00.html

9 בני 18 עד 27 חשודים בפגיעה בישראלים וניסיון לגרום לתאונה קשה (= פיגוע).

קו ההגנה- שובבות!

הערבדואים האלה מתבגרים לאט הייתי אומר... אם בגיל כזה הם עדיין מחפשים לעשות "מעשי שובבות" לפי דעתי צריך לאשפז אותם במוסד סגור כלשהו... הייתי מרוצה אם המוסד הזה הייה נקרא "בית קברות", אבל אני אסתפק ב"כלא".

מזל שהערבדואים האלה עושים עבודה ערבדואית מהת^ת ולא הצליח להם...

פורסם

אני מקווה שהם יהיו קורבנות של "מעשה שובבות" בכלא : :la:

פורסם

בזבוז עור..

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3710131,00.html

9 בני 18 עד 27 חשודים בפגיעה בישראלים וניסיון לגרום לתאונה קשה (= פיגוע).

קו ההגנה- שובבות!

הערבדואים האלה מתבגרים לאט הייתי אומר... אם בגיל כזה הם עדיין מחפשים לעשות "מעשי שובבות" לפי דעתי צריך לאשפז אותם במוסד סגור כלשהו... הייתי מרוצה אם המוסד הזה הייה נקרא "בית קברות", אבל אני אסתפק ב"כלא".

מזל שהערבדואים האלה עושים עבודה ערבדואית מהת^ת ולא הצליח להם...

מזכיר לי את כל הילדים התמים בעזה שיוצאים לטיולים לקטוף פרחים בשדות ולצפות בנדידת הציפורים

ובמקרה כשהם נתפסים מוצאים בסביבה נשק נתוני תצפית על פטרולים חומרי חבלה ושאר מטעמים שמחבלים רעים השאירו שם בטעות :nono: [br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 15:21:59

אבוי לו לשופט ש"יקנה" את קו ההגנה המגוחך הזה.

רוצה להתערב ?

פורסם

אם התביעה תצליח להוכיח שהמעשים היו בכוונה לפגוע בחיי אדם או משהו ולא שובבות, אין שום סיבה בעולם שהשופט יקנה את קו ההגנה הזה...

פורסם

אם התביעה תצליח להוכיח שהמעשים היו בכוונה לפגוע בחיי אדם או משהו ולא שובבות, אין שום סיבה בעולם שהשופט יקנה את קו ההגנה הזה...

במילים אחרות - אתה דווקא כן מוכן לקנות את קו ההגנה הזה, אם לא ימצאו "ראיות חד משמעיות" לכך שהפלת עמוד לכביש סואן ע"י חבורה של ערבים (סליחה, בדווים) כדי לגרום לתאונה קטלנית בפוטנציה היא פעולת טרור כנגד יהודי מדינת ישראל?

אחרי תגובותיך בדיון הקודם הנוגע לסוגיות דומות, קשה לי להגיד שאני ממש מופתע.

פורסם

אבל אתה לא מבין הם נערים צעירים ותמימים שלא מודעים לחומרת מעשיהם

וסה"כ בולבלו עלידי כל חוברות הקוראות למוות לישראל שיש לכולם שם בבית.

פורסם

במילים אחרות - אתה דווקא כן מוכן לקנות את קו ההגנה הזה, אם לא ימצאו "ראיות חד משמעיות" לכך שהפלת עמוד לכביש סואן ע"י חבורה של ערבים (סליחה, בדווים) כדי לגרום לתאונה קטלנית בפוטנציה היא פעולת טרור כנגד יהודי מדינת ישראל?

אחרי תגובותיך בדיון הקודם הנוגע לסוגיות דומות, קשה לי להגיד שאני ממש מופתע.

אתה מוכן להכניס לכלא אדם שהאשמה שלו לא הוכחה מעבר לכל ספק? זה לפעמים כואב, לא הוגן, לא צודק - אבל תחשוב על ההשלכות של להרשיע אדם שאשמתו לא הוכחה.

אגב, שלא יובן לא נכון, אני חושב שצריך לזרוק כל אחד מהם לכלא ל-50 שנה...

אגב, בדואים הם ערבים, אתה מתבלבל עם דרוזים...

פורסם

הנה מתחיל השכנוע העצמי.

יואב, הנאשמים עצמם לא מכחישים את ביצוע הפעולות המיוחסות להם. הויכוח הוא רק בנוגע לנסיבות ולמניע - המשטרה טוענת לנסיון פיגוע, הנאשמים טוענים למעשה קונדס. השאלה היא אם כן במה הם אשמים ולא האם הם אשמים.

בארצות הברית קיים המושג "HATE CRIME". הוא נטבע הרבה לפני שפעילות טרור היתה רלוונטית לאמריקנים, ומשמעותו כל פגיעה (או נסיון פגיעה) של יחיד או קבוצה באנשים אקראיים, שכל "פשעם" הוא השתייכות לקבוצת אוכלוסיה מסויימת - יהודים, שחורים, הומואים וכו'. נראה לי שהגיע הזמן שהמושג הזה יוחל גם בארץ על כל המקרים בהם הקורבנות הם אקראיים לחלוטין מלבד השתייכותם לקבוצה מסויימת, כגון "אזרחי ישראל היהודים" - גם אם העבירה עצמה היתה "מעשה קונדס".

פורסם

vic07, אני לא מבין אותך.

מעולם לא טענתי שהם חפים מפשע, ואני חושב שמה שאמרתי בפוסט האחרון (50 שנה) די מחזק את זה. מה שטענתי זה שכל עוד יוכיחו שזה לא היה מעשה שובבות אין שום סיבה בעולם שהשופט יקנה את הקו הזה. אם התביעה לא תצליח להוכיח את זה - גם אם השופט ירצה, זה ישאר בגדר "מעשה שובבות" בעסקת טיעון מצחיקה ולא ניסיון רצח או משהו ו-20 שנה בפנים (אם לא יותר).

פורסם

אני מציע לפטור אותם בלכתוב 100 פעמים על הלוח "לא נפיל עמודי חשמל על כביש 79".

פורסם

אני מקווה שהם יהיו קורבנות של "מעשה שובבות" בכלא : :la:

LOL

אגב - קו הגנה לא מבוסס.

פורסם

אתה מוכן להכניס לכלא אדם שהאשמה שלו לא הוכחה מעבר לכל ספק? זה לפעמים כואב, לא הוגן, לא צודק - אבל תחשוב על ההשלכות של להרשיע אדם שאשמתו לא הוכחה.

אגב, שלא יובן לא נכון, אני חושב שצריך לזרוק כל אחד מהם לכלא ל-50 שנה...

נראה אותך עוצר בדואי וקורא לו ערבי...

כשאני הייתי בצבא ראיתי חיילים שאכלו מכות על זה.

פורסם

להפך, הדרוזים הם ערבים שהדת שלהם היא דרוזית (כמו שיש נוצרים/מוסלמים שהם ערבים). הדת הדרוזית התפצלה במקור מהאיסלם.

בדואים, הם דוברי ערבית, רובם קיבלו על עצמם את דת האיסלם. אך הם הגרסה המזרח תיכונית לצוענים של אירופה, נמצאים בהרבה מקומות ולרוב מאמצים את המנהגים של האיזור שבו הם שוהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים