פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים יש לי כרטיס AC 97 (סטריאו) ישן על הלוח אם במחשב. אני רוצה לדעת האם זה יהיה מספיק בישביל להפעיל רמקולים חדשים כמו 2100 שאני יקנה ? האם כדאי לי להוצאי עוד 200 ש"ח על כרטיס חדש?והאם יהיה הבדל באיכות של הסאונד עם כרטיס חדש ב200 ש"ח?(הבדל שאפשר לשמוע )אני משתמש ברמקולים למשחקים ולמוזיקה לא ממש לסרטים.אם אתם בעד כרטיס חדש בבקשה תמליצו לי על אחד (200~ש"ח) כי אני ממש לא מבין בכרטיסי קול.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים AC97 זה Codec לא כרטיס קול. ןכן, הכרטיס קול O/B שלך מסוגל להריץ את ה-ATP3.
פורסם 2003 באוגוסט 1522 שנים אני די בטוח שכן . אם נגיד מדברים על אודיג'י 2 מול AC 97 , אני חושב שהרבה לא יתנגדו בקשר לזה שהאודיג'י 2 פשוט יותר איכותי .
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים מחבר אני די בטוח שכן . אם נגיד מדברים על אודיג'י 2 מול AC 97 , אני חושב שהרבה לא יתנגדו בקשר לזה שהאודיג'י 2 פשוט יותר איכותי .אני לא חושב שיש אודיג'י 2 בסביבות ה- 200 ש"ח .אני מדבר על כרטיסים פשוטים יותר
פורסם 2003 באוגוסט 1622 שנים אני לא חושב שיש אודיג'י 2 בסביבות ה- 200 ש"ח .אני מדבר על כרטיסים פשוטים יותריש ב450.ב200 שקל אתה יכול לחפש live 5.1 וכרטיסים משומשים (שזה לא בהכרח דבר רע)
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים מחבר בבקשה תענו :-\אני לא יודע עם כרטיסי קול קשורים לאיכות הקול או רק למספר יציאות ודברים אחרים.אז האם יהיה הבדל עם כרטיס חדש ב סביבות ה 200 ש"ח או שלא יהיה?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים בבקשה תענו :-\האם יהיה הבדל עם כרטיס חדש ב סביבות ה 200 ש"ח או שלא יהיה?הכרטיס הנורמלי היחיד שיש בסביבות מחיר זה הוא הCreative Live וממש לא נראה לי שיהיה הבדל רציני בניהם,הצעה שלי לך למישהו שאתה מכיר שיש לו את הכרטיס הנ"ל (שלא חסר כאלה) קח מימנו תחבר לשלך אם תרגיש בהבדל תקנה אם לא לא.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אתם שוכחים שההבדלים בין כרטיסי קול "עצמאיים" לבין כאלו שהם OnBoard באים לביטוי לא רק באיכות הסאונד, אלא גם בקצב הפריימים.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים MiniMizer, עם כל הכבוד, אבל זה פשוט לא נכון, סתם הפרכה של אנשים, בדיוק כמו שסנטה לא קיים ;D Many people tend to think that dedicated sound cards put less of a burden on the CPU, which is simply not true. Sophisticated sound effects and multi-channel output definitely consume more performance. And when simple stereo output is required, the differences are too insignificant to be worth mentioning. לקוח מתום אנשים קונים PCI כי הם לא מרוצים מהאפשרויות המוגבלות של ה onboard או, לחילופין, כי הonboard מפריע להם לעשות oc רצחני ;D כל הקרדיט הולך לTorched, מטכנו. Mickel116
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים לי יש Promedia GMX D-5.1 של Klipschוה ONBOARD AC97 שלי פשוט לא מוציא מהם את המקסימוםאני קונה AUDIGY 2 PLATINUM עוד מעטשיתן לרמקולים תאפשרות של ה DD והכניסה האופטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.