פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר תודה! רק פשוט שאני לא מצליח למצוא נייר 2000 ומעלה, אף טמבורייה וACE שהייתי לא היה אני בנתיים עוצר עד שאני משיג נייר של 2000+ משחת פוליש לדוגמא של "הצב"?
פורסם 2009 במאי 1716 שנים יש מלא משחות פוליש לא חסר. בחנויות כמו אוטודיפוט אפשר להשיג.בקשר לנייר... בהומסנטר אני יודע שיש מעל 1200 באייס בסניפים שאני הייתי באמת אין.בטומבוריות אצלי בעיר דווקא כן יש מעל 1200 וגם ביותר זול D:
פורסם 2009 במאי 2916 שנים למה לא חתכת את כל הגריליםזה לא כלכך יפה לדעתי שיש חצי גריל שהוא לא חתוך..תחתוך אותו .
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר לגבי הגריל אני שוב אומר, לא ניתן לעשות זאת - משום שברגע שאחתוך את הגריל לא יהיה לי בשר בכדי לתפוס את הפרספקס. בכל אופן.... הפרוייקט הגיע לסיומו, נעשו הרבה דברים מעבר למה שתכננתי\ כמו למשל צביעה של כל המארז בשחור מט, והורדה של חלקי פלסטיק לשיפור זרימת האוויר וסליבינג. לא להתייחס לשריטות ולסימני אצבע, כי פשוט היה לי בעיה במחשב אז יצא לי לסגור ולפתוח הרבה, אני רק אצטרך לעשות פוליש אני נורא אהבתי איך שיצא כל מי שראה את זה ממש אהב זה הסופי איך שזה נראה: ברשותי לוח שחלקיו זוהרים בUV לכן צילמתי תמונה בחושך גם פה רואים קצת את הUV כמו שאתם רואים למי שמכיר את המארז הזה, בקידמת המארז ובחלקו העליון מאחורי הרשת יש פלסטיקים שפרוסים לכל האורך, מה שהם חוסמים יציאה/כניסה של אוויר, ומה שעשיתי זה בעצם הורדתי את כל הפלסטיק עם דרמל ומשייפת ויצא עבודה חלקה מאוד. כך זה נראה שאין את הרשת של הפלסטיק: כך נראה המחשב מאחורה-הורדתי את הרשת שיש מאחורה ובמקום זה שמתי גריל בצבע זהב שמשתלב נורא עם הצבע השחור : שוב בכלליות : וכאן אתם יכולים לראות את ההשתקפות של המראה, לא ברמה של 100% אבל ברמה גבוה, משום שהנייר שיוף הכי גבוה שמצאתי וחיפשתי גם בעזה מקימום היה 1200, בל זאת אני עדיין נורא מרוצה: עכשיו לתמונות שנעשו במהל העבודה נעשו ע"י מצלמה של הפלא 1.3MP כי המצלמה הדיגיטלית לא הייתה זמינה, מתנצל מראש. מארז לפני הצביעה: ואחרי הצביעה: כמו כן נצבעו גם כל הקלפיסים למינהם בצבע שחור: הוצאה של הרשת למעלה ואחרי חיתוך של הפלסטיק: הפנאל הקידמי אחרי שהורדתי את הפלסטיק מאחורי הרשת: הפנאל עם הרשת ובלי הפלסטיק כך שהוא יכניס אוויר בקלות למחשב. ניתן להבחין שעכשיו רואים את החלק האחורי של המחשב דרך הפנאל למעלה, אחרי שהוצאתי את כל הפלסטיק... טוב ערכת סליבינג לא מצאתי, ולכן מה שעשיתי היה לקנות HEAT SHRINK בצבע שחור ופשוט עם הHS לעשות סליבינג למאווררים, שכן יש לי 8 מאווררים במחשב אז הייתי חייב לעשות משהו בנדון. כך זה נראה אחרי שעשיתי את כל הסליבינג למאווררים , יצא יפה וזה ממש נוח: וזהו מקווה שנהנתם אם יש לכם שאלות אני אשמח לענות, ובמיוחד אשמח לתגובות כמו "איזה יפה" ;D ;D ;D
פורסם 2009 במאי 3116 שנים צבע שחור מט, של חברת אייס. תודה לכם בכמה שכבות? היית צריך לשייף בדרך משהו או שבלי שיוף?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים הפרוייקט יצא מדהים.. אני רוצה לעשות משהו דומה עם הHTPC שלי רק הבעיה היא שאני לא מוצא מאיפה לקנות קטודות UV מכיוון שאין להן תקן בארצינו הקטנה...אז רציתי לשאול.. מאיפה נקנתה מנורת הUV !?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים הפרוייקט יצא מדהים.. אני רוצה לעשות משהו דומה עם הHTPC שלי רק הבעיה היא שאני לא מוצא מאיפה לקנות קטודות UV מכיוון שאין להן תקן בארצינו הקטנה...אז רציתי לשאול.. מאיפה נקנתה מנורת הUV !?יש מס' מקומות שמוכרים קתודות UV.יש לIQPC ולקוברה פיסי ולפנדה יש גם... , המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר , בין 80-95 ש"ח לצמד קתודות 12" UV
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר אני קניתי את שלי בCobra PC הם עם מתג מאחורה, וזה בא בתור זוג ושוב תודה
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים כל הכבוד על הפרויקט, רק שאלה קטנה, אחרי הוצאת הפלסטיק במארז - אתה לא סובל מכמויות אדירות של אבק שמוצא את דרכו למארז דרך הרשתות מקדימה ומלמעלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.