עבור לתוכן

המאורר ישן וגם נוחר!!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי 5 מאוררים ישנים ו3 מהם הפעלתי וכולם עושים טובה שהם עובדים ... גם עושים רעש... וגם ששמתי את המאורר לנסות לחתול לי תאוזן זה לא כאב בכלל!!! שלא כמו הסמארט פאן!!! עזרה למה הם יושנים ואיך אפשר להעיר אותם...? ???

פורסם

אחי, אני חושב שהם סיפקו עד היום את מה שהיו צריכים לספק, והם כבר זקנים בשביל לפעול במהירות טובה, אל תשכח שלכל מאוורר יש זמן חיים כלשהו..

פורסם
  • מחבר

אחי, אני חושב שהם סיפקו עד היום את מה שהיו צריכים לספק, והם כבר זקנים בשביל לפעול במהירות טובה, אל תשכח שלכל מאוורר יש זמן חיים כלשהו..

אני בטוח לא ב100% אלא ב10000000% שהם לא סיפקו חצי ממה שהם היו צריכים לספק פשוט יש בהם המון אבק והם לא פעלו הרבה זמן אני מדבר על 3 מהם כי 2 אולי אתה צודק שכן אבל אולי אני פשוט צריך לשים להם איזה חומר כזה שדיברו פה כמה פעמים עליו.... ואם אתם יודעים על מה אני מדבר אז תגידו בבקשה כמה הוא עולה...

פורסם

WD40

זה שמן מכונות

פורסם
  • מחבר

WD40

זה שמן מכונות

איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה?

פורסם

זה ספריי, אפשר לקנות בכל חנות DIY: הום סנטר, אייס ועוד. אני לא יודע כמה הוא עולה, אבל בטוח לא יותר מכמה עשרות שקלים, ויש לו שימושים רבים מלבד שימון מאווררים.

פורסם
  • מחבר

זה ספריי, אפשר לקנות בכל חנות DIY: הום סנטר, אייס ועוד. אני לא יודע כמה הוא עולה, אבל בטוח לא יותר מכמה עשרות שקלים, ויש לו שימושים רבים מלבד שימון מאווררים.

או קיי תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים