עבור לתוכן

need to choose motherboard - need help with p45 choice

Featured Replies

פורסם

ein le ivrit po az ani ihtov be anglit :)

i going to get new comp with q6700 and 4gb ddr2 900 mhz

i wont do OC on the beginning - but for later - i heard the p45 is the best choice

i need to choose from here

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_86_1198_2783

yea they are little expensive i know but i buy from there

asus p5q pro is very good choice but very expensive so gigabyte p45 is the best choice isnt it?

what is the best choice for LITTLE-MEDIUM OC - i need cheap choice - i dont know the diffrent between all those p45 - 2 many

toda :)

פורסם

זה יהיה משתלם מאד - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2719

בגלל המכפלה הגבוהה של ה - Q6700 לא תצטרך לוח שעושה באסים גבוהים.

אם אתה מחיפה אז נועה ממש קרובה לפנדה ואין בעיה לקנות שם.

פורסם

לרוב השוני בינהם הוא מבחינת הקירור הבנוי על הלוח פ'יצרים שיש לחברות השונות מבחינת O.C [תוכנות מובנות וכאלה]

היכולת שלהם בO.C כמובן. כל מיני תוספות כמו תמיכה ב RAID מסוים חיבורים שלא תמיד אתה צריך כמו ESATA

מידע על ESATA http://blogs.microsoft.co.il/blogs/drorengel/archive/2007/08/15/_DE05D405_-_D605D405_-eSATA_3F00_.aspx

לרוב בלוחות כאלה הכרטיס קול די זהה סטנדרט HD AUDIO

ביותר יקרים זה בא בנפרד ולא כמולחם על הלוח .

אני רכשתי לפני כמעט שנה את הדגם ASUS P5Q PRO למרות שעכשיו יש את המחליף שלו "טורבו" הוא לוח מעולה האמת

בכלל ASUS הם אמינים

והתמיכה של הלוח שהציעו לך בזיכרונות כמו שאני רואה זה DDR2 667

בכל מקרה אני היתי מציץ לכיוון של ASUS P5Q E מסדרת P43 עלותו 520 והוא לוח מדהים [לאחי יש אותו]

אתה יכול להוסיף עוד מעט כסף ולרכוש את ה P45

יש עוד מספר הבדלים אתה יכול פשוט להיעזר בגוגל אם תהיה לך עוד שאלה ספציפית אשמח לענות.

פורסם
  • מחבר

i forgot to mention i need the motheboard from panda site

so i want p45 but not so expensive

asus are 2 expensive - gigabyte cheaper

i already ordered

Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775

how is it?

i can change it only NOW if i need to change it

toda shov

פורסם

בחירה לא רעה.

אם כבר בלבטל הזמנה עסקינן- אם אתה אומר OC קטן-בינוני אז אני הייתי מבטל את ההזמנה של ה-Q6700.

720BE של AMD יהיה חלופה טובה. זול יותר ב-100 שקלים ואוברקלוקר מעולה באותה מידה (לא שמבחינתך זה משנה כי אתה מתכנן אוברקלוק קטן-בינוני, כפי שציינת קודם.)

פורסם
  • מחבר

i really dont know what OC i'm going to do - mayb higher

for now no way for AMD - my old comp is AMD , i love amd - but for now.. intel > amd

i belive amd going to do maapah be karov

פורסם

בלי לזלזל או לפגוע (ואני מתנצל אם זה כן יפגע בך) אבל לומר Intel>AMD מראה לי מה אתה יודע בעניין.

ה-720BE שווה ערך בביצועים ל-Q6700, זו עובדה ידועה. אם אתה קונה 720BE בעתיד תוכל לשדרג ל-955 או למעבדים אחרים שיצאו באותה תמיכה של התושבת.

אם אתה קונה Q6700 לעומת זאת אתה נתקע עם התושבת הישנה (לא שזה רע בשביל ההווה)- בעתיד לא יהיו לך הרבה יכולות שדרוג.

אין כאן שום קשר לאהבה של יצרנית מעבדים, אתה לא צריך ניסיון עם AMD ואתה לא צריך לאהוב AMD. זהו מעבד כמו המעבדים של Intel ובמקרה הזה הוא משתלם ושווה הרבה יותר. אם מאוחר מידי לבטל את ההזמנה, אז תגיד כך, אבל אל תגיד לי שאני ממליץ על דברים שלא באמת מומלצים כי זה לא נכון.

נ.ב.- אמרתי שה-720BE עדיף כי אתה אומר OC קטן-בינוני. למען האמת הוא עדיף גם אם מדובר בקירור מים ואוברקלוק אקסטרים.

פורסם
  • מחבר

you right , i didnt really look at the market and reviews for amd - this time i want intel - last time i had intel it was .. 486 ,pentium1 = 586?

:)

ani kzat mitabes , ani "shomea" arbe she asus p5q pashut tovim le oc

yaany a loah shely lo yaase OC tov kmo lohot shel asus?

ve ma ze omer OC lo tov? ma ze omer tov? eih yodim?

ani lo ahi mevin be OC - yet - aval ma noten le loah leiot yoter tov le oc -

פורסם

קודם כל לא משנה אילו קבלים יש, ממה עשויים הדברים.. P45 נותן באסים יותר גבוהים מ-P43. כאן מדובר ביכולת של ערכת השבבים.

ומעבר לכך נאמר בין כל לוחות ה-P45 ההבדלים באוברקלוקינג יהיו בזכות קבלים איכותיים יותר, עיצוב טוב יותר של הלוח ובכלל לא רק קבלים, רכיבים איכותיים יותר על הלוח. בפועל ההבדל נמדד ב-FSB, כל לוח יקח אותך לבאס אחר.

אבל - זה שאתה רוצה OC לא אומר ישר לקחת P45 (בהנחה שאתה עדיין מתעקש על אינטל) כי לאו דווקא תצטרך את הבאס הגבוה. ל-Q6700 למשל יש אחלה מכפלה ואפשר להגיע לתדר גבוה גם עם P43 ואפילו עם ערכות שבבים אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים