עבור לתוכן

לגבי זכרונות במהירות סטוק - מצב ברירת מחדל.

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי שני סטיקים של 2GB כל אחד ב-Dual Channel, מהירות השעון של כל סטיק 1066MHz.

בביוס אני רואה מהירות הסטיקים מוגדרת כ-Auto, והמהירות שנבחרת היא 800MHz ורק כשאני בוחר מכפלה של 5.33 המהירות עולה ל-1066.

מדוע כך הדבר? למה מהירות ה-Default לא נקבעת על 1066? שזו המהירות של הזכרונות. אשמח לדעת.

פורסם

לא תמיד לוח האם מזהה נכון את הזכרונות, ואז פשוט צריך להגדיר ידנית.

מקווה שעזרתי. :xyxthumbs:

פורסם

כל מה שתיארת זה אופציות של חיסכון באנרגיה. ע"י הורדת המכפלה של המעבד ושינוי של מחלק הזיכרון.

אם תסתכל בCPU-Z תראה שגם המתח המסופק למעבד יותר נמוך.

כל אלא נועדו לחסוך באנרגיה ללא פגיעה בביצועים, כמו שאמרת כשהמכפלה משתנה כך גם מהירות הזכרון, כנראה שהעברת ממצב AUTO לMANUAL

פורסם
  • מחבר

אני לא נוגע בד"כ מעבר לטוויקים קטנים לפעמים, כל ההגדרות תמיד Auto. את הזכרון שיניתי ל-Manual כדי לקבל את המהירות האמיתית של הזכרונות 1066 (במכפלה של 5.33).

מוזר לי שהוא לא מזהה לבד את המהירות של הזכרונות ועושה Under Clocking ל-800. זו הסיבה שהעלתי את הנושא, אבל זה כנראה באמת זיהוי לא נכון של הלוח.

:xyxthumbs:

פורסם

פותח התרד כמו שציינו כבר לפעמיים לוח האם לא מזהה את התדר המוצהר של הזיכרונות..מה גם שתדר של 1066 לא נתמך בתקן הרשמי.

ולכן הוא נחשב למעיין הרחבה חיצוני..ולוחות האם לא מזהים אותו "ישר"..

ralf7253 הכוונה שלך היא למעבד..אנחנו מדברים על הזיכרון..מקרה הזה אין שום אופציה של הורדת מכפלה לצורך חיסכון בחשמל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים