עבור לתוכן

AMD 2500+ Overclock

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי

Thermaltake volcano 10

פורסם

הוא לא כלכך חזק

אבל הוא ישאיר את המעבד שלך בסביבות הטמפרטורה הנורמלית...

פורסם
  • מחבר

אלכס מ-PCH לא הטכנאי המליץ לי על גוף קירור הזה. :'(

אבל תמיד אני יכול להוסיף 50 ש"ח ולקחת את ה

Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478

פורסם

eliXer ahi ya Cser.

תקשיב הוולקנו 10 הוא HSF מעולה. ממש ממש מעולה...

ואת הסטפינג תתצטרך לשאול את מי שמרכיב לך את המחשב... או שאתה מרכיב לבד את זה אני כבר לא יודע.

פורסם
  • מחבר

eliXer ahi ya Cser.

תקשיב הוולקנו 10 הוא HSF מעולה. ממש ממש מעולה...

ואת הסטפינג תתצטרך לשאול את מי שמרכיב לך את המחשב... או שאתה מרכיב לבד את זה אני כבר לא יודע.

אבל eranmor אומר שהוא לא כל כך חזק, וגם בכל מקום אני רק רואה שהוולקנו 7 מומלץ לאוברקלוק.

דרך אגב בדף של האוברקלוקים ראיתי שמישהו עם XP2400 הגיע ל 2246MHz עם מחשב הרבה פחות טוב משלי עם וולקנו7

פורסם

http://www.pc-spot.co.il/reviews/hsf11.php

שים לב, כמו שאתה תראה הV10 הוא לא אחד המאווררים החזקים בהשוואה הזאת וגם האוברקלוק למעבד הזה לא ממש גבוה אבל זה עדיין בתחום נורמלי בהחלט.

נ.ב. בהשוואה מדובר על הגרסה הדקה של המאוורר

פורסם
  • מחבר

עזוב אני לא בעניין של מאמרים וכאלה, פשוט תגיד לי אם כדי לי להוסיף את ה-50 שקל הללו ולקחת את הוולקנו 7.

פורסם

בשביל אוברקלוק חזק?

במילה אחת: כן

פורסם
  • מחבר

עם המפרט שלי לכמה MHZ אתה חושב אני יגיע כולל הוולקנו 7? (וכמה ה-MHZ הרגיל)

פורסם

The only way to know how far you will get with overclocking is trying, stop asking for speculations, people here aren't psychic and none of us see the future.

Only way to find what stepping you have is look what is written on the CPU itself and neither the Volcano 7+ or the Volcano 10 are recommended for overclocking, take the Vantec Aeroflow which should cost around 160 nis.

פורסם
  • מחבר

Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler

NIS 177.93

ולמה eranmor אמר שהוולקנו 7 כן טוב לאוברקלוק?

פורסם

It's mediocre, it's not that good and it's rather noisey, also since it's copper it loses efficiency in less ventilated cases. for overclocking go with the Vantec

פורסם

אחי אם אתה באמת תעשה אוברקלוק וגם יש לך מספיק כסף אני הייתי במקומך לוקח את הVantec Aeroflow

הוא מציג ביצועים מעולים והוא שקט מאוד יחסית לכל שאר המתחרים...

פורסם
  • מחבר

ואם אני בסוף אחליט שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, הוולקנו 10 יהיה מספיק טוב?

פורסם

אתה לא צריך את זה אם אתה לא עושה אוברקלוק ספארק 6 או המאוורר שבא עם המעבד בגירסת BOX יספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים