פורסם 2003 באוגוסט 922 שנים זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי,אני שומע את ההרד דיסק שלי מתכבה ונדלק ואז כל המערכת קופאת, ואני חייב ללחוץ על כפתור ה RESET.לא שזה מפריע לי אבל כש WINDOWS חוזר הוא חוזר להגדרות המקור שלו עם כל התוכנות מותקנות אבל שום הגדרה לא נשמרת.והוא מציג שגיעה שהוא לא יכול לחזור להגדרות ה USER ולכן הוא חוזר להגדרות המקור, שזה גם פוגע בביצועים של ה WINDOWS ולכן נשאר רק פרמוט.יש לכם פתרון לבעיה הזאת?
פורסם 2003 באוגוסט 922 שנים מחבר לא שמעתי על דבר כזה ועם אתה מתכוון ל SYSTEM RESTOR אז היא לא עובדת במקרה כז
פורסם 2003 באוגוסט 922 שנים יש סיכויי סביר שהדיסק שלך פשוט גוסס ואין הרבה מה לעשות חוץ מלהחליף אותו.תיגש לאתר של היצרנית של הדיסק ותוריד משם תוכנה לאיבחון שלו.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים לי ניראה לי שדווקא הספק שלך הוא הגורם לבעיה.לי הייתה בעיה דומה אבל שונה בסופה. כי לי אחרי שהרד דיסק ניכבה עשיתי ריסט (לאחר חיבור מחדש של המולקוס כי הלוח אם לא מצא את ההרד דיסק.) המערכת עלתה ולא עשתה לי שום בעיות בWIndows.הבעיה בספק שלי הייתה שהמאוור שלו מת! ולא שמתי לב לזה עד שזה קרה!המאורר הוחלף! והבעיה לא חזרה על עצמה.תבדוק את המעלות של הספק שלך! ואפילו של ההרד דיסק שלך.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר אני לא חושב שזה הספק כי יש לי 400 Wובטוח המחשב יש לי 3 HD צורב CD FLOPPY ופנל.נראה לה שזה מספיק.ואני יעשה אבחון ל HD.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים גם אני חושב שזה בעיה בHD אז דבר ראשון תעשה גיבוי לדברים הכי חשובים ואחרי זה תאבחן את ה HD ואם יש צורך אז כמובן שלקנות אחד חדש.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים אני לא חושב שזה הספק כי יש לי 400 Wובטוח המחשב יש לי 3 HD צורב CD FLOPPY ופנל.נראה לה שזה מספיק.ואני יעשה אבחון ל HD.400W ג'נרי ?1. ה-HD (יש תוכנה שבודקת)2. תנסה להחליף MOLEX ולבדוק שהוא מחובר טוב טוב ושהחוט לא מושך אותו3. אם זה לא עזר....זה הספק :-\ וזה מאוד ייתכן....
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מחבר אין לי שום הודעות ב EVENT VIEWER כי זה אחרי פורמט טרי (אגב איפה הוא נמצא?)וכשהורדתי את התוכנה שבודקת הארד דיסק מ W.D. הוא מראה לי משהוא שהוא צריך לעשות בוט דיסק ולעשות RESTART כלומר מ A.אני חושב שזה לא מה שאני מחפש אבל יכול להיות שכן?זזה?עם למישהוא יש את הבדיקה ויכול לשלוח לי לינק או משהוא אז בשמחה!
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים לי ניראה לי שדווקא הספק שלך הוא הגורם לבעיה.לי הייתה בעיה דומה אבל שונה בסופה. כי לי אחרי שהרד דיסק ניכבה עשיתי ריסט (לאחר חיבור מחדש של המולקוס כי הלוח אם לא מצא את ההרד דיסק.) המערכת עלתה ולא עשתה לי שום בעיות בWIndows.הבעיה בספק שלי הייתה שהמאוור שלו מת! ולא שמתי לב לזה עד שזה קרה!המאורר הוחלף! והבעיה לא חזרה על עצמה.תבדוק את המעלות של הספק שלך! ואפילו של ההרד דיסק שלך.איך אפשר לבדוק מעלות של ספק?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים הייתה לי בעיה דומה עם ההארדיס קשלי (מאקסטור).הורדתי את התוכנת דיאגנוזה שלהם וזה סידר לי הכל.
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים היה לי בדיוק אותה בעיה כמו שלך ולא יכולתי לעשות כלום עם המחשב! עמדתי לקנות כבר הארדיסק חדש אבל אז פתאום זה הסתדר ועובד טוב עד עכשיו. (אם אני לא טועה מתוך יאוש שיחקתי עם החוטים במחשב אבל לא בטוח שזה מה שפתר את הבעיה) :-\
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים מחבר בדקתי בתוכנה שעושה אנליזציה והכול בסדר כל שלושת ההרד דיסקים.אז מה יכול להיות הגורם?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים זה או הספק, או שיש חוטים לא מחוזקים במחשב, או כמו שאמרו - אחד הדיסקים שלך גוסס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.