עבור לתוכן

מסך בתקציב של 1900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם הIIyama מתקלקל אין מי שיתקן אותו ואתה יכול להשאר יותר מחודש ללא מסך.

פורסם

כמו מה?

הרבה אנשים שקנו את המסך דיווחו על בעיות של טשטוש טקסט ברזולציות יותר גדולות מ-1280X960 ...ובכלל זה ידוע כבר שיש בעיות של טשטוש טקסטים וכאלה . כמו כן , הרבה אנשים דיווחו על בעייה לא גאומטריה של טובה של המסך .

ממה שאני הבנתי , המסך הזה לא מומלץ לאנשים שמתעסקים הרבה עם קריאת טקסטים וכדומה . לעומת זאת , הוא מומלץ לגיימרים , צפיית סרטים ועוד...

פורסם

כדי לך מאוד לקנות את המסך הזה זה מסך מעולה ביותר אני קניתי אותו והוא צריך להגיע אלי הזמן הקרוב...

עכשיו אני על LG F900B אבל אני חייב לעביר אותו למחשב השני לכן אני קניתי מסך חדש.

פורסם
  • מחבר

כבר הזמנתי את המסך, רק יש לי שאלה אחת, במה הדגם היותר יקר של Sumsung יותר טוב ממה שהזמנתי? האם באמת כדאי להשקיע יותר בשביל זה?

פורסם

אני לא יודע למה אני טורח לכתוב בכלל...

פורסם
  • מחבר

הבעיות שהזכרת לא ממש מפריעות לי, אני פשוט שואל מה הם ההבדלים האחרים בין המסכים.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי , קצב עיבוד הוידאו של ה-959NF גבוה ב-5 HZ מזה של ה-P95F+ ....וגם הרבה אנשים אומרים שהחדות של ה-959NF פשוט מעולה ואפילו יותר טובה משל ה-P95F+...חוץ מזה , ה-P95F+ מגיע לרזולציה אחת יותר גבוהה מה-959NF ...

פורסם

חכה עם הרכישה. תגרד עוד כמה מאות שקלים וקנה iiyama pro 454. חוץ ממסכי סוני שעולים פי שניים, אין מסך טוב יותר מזה.

פורסם

חכה עם הרכישה. תגרד עוד כמה מאות שקלים וקנה iiyama pro 454. חוץ ממסכי סוני שעולים פי שניים, אין מסך טוב יותר מזה.

אממ...מפיסטו אמר שיש בעיות אמינות עם IIYAMA אז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים