עבור לתוכן

מתלבט בין שני המסכים ‏LG L246WH ו SAMSUNG T240

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שני המסכים ‏LG L246WH ו SAMSUNG T240

מבקש את עזרתכם

אני נוטה לכיון ה ‏LG L246WH

פורסם

יותר מה-2443BW?

פורסם

כנראה.

כשוא שוחרר מלפני שנה ומשהו הוא היה מסך HIGH END (מבין ה - TN בגודל הזה).

ואילו ה - 2443 ששוחרר לא מזמן הוא לשוק הביניים וסביר להניח שהוא פחות איכותי ממנו.

פורסם

אני מסתכל ומסתכל ומנסה להאחז במשהו שיעיד כי ה-245 באמת כדאי. דווקא זה שהוא ישן לא עושה לי טוב כל כך...

פורסם

תאחז במשפט"" היום כבר לא עושים דברים כאלה" :P

המסך הישן יותר יצא במחיר גבוה יותר והשקיעו בו יותר.

ולעומת המסך החדש (שלא ראיתי כמעט ביקורות עליו) יש עליו לא מעט ביקורות טובות.

פורסם

אתה לא חושב שאולי יש סיכוי שמחירו כעת זול כי שיטות הייצור השתנו ? קשה לי להאמין שהם מפסידים עליו.

שאלה שאני מנסה לברר כבר המון זמן, בהתחשב בזה שאני לא צריך ארגונומיה מיוחדת (אני תולה את המסך על מתלה זרוע VESA שנראה לי מבטל את כל עיקרון המעמד הוארגונומיה שבאה איתו) יש בכלל הבדלים בין המסכים של סאמסונג ?

פורסם

אני די בטוח שהמחיר שלו נפל (מ 2500-3000+ ש"ח שהוא עלה רוב חיי המדף שלו) בגלל רצון של החנויות לחסל את המלאי שלו שהם נתקעו איתו.

לא אמורים להיות הבדלים מורגשים.

פורסם

האמת אני מסתכל עכשיו, ויכול להיות שלכל מסכי ה-24" האלה אין חורים להתקנת זרוע VESA ??

פורסם

קובי העיניין הוא שלא כולם משתמשים בתקן הVESA

ה245 מסך מצוין והוא היה ברשימת ההעדפות שלי לפני הפיליפס שכרגע ברשותי.

העיניין הוא שמחירו היה עדיין גבוה (2400ש"ח) ולכן לא היה משתלם לרכוש אותו בייחוד שהיתה הבטחה לירידתצ מחירים שלא הגיעה

עד לחודש פברואר (לפי מה שהבנתי דרך היבואן שהייתי איתם בקשר צמוד בעבודתי הקודמת)

סה"כ אחד המסכים הטובים ביותר שיצאו לדעתי בשנתיים האחרונות לאחריו מאותה הסדרה יש את ה245T עם פאנל IPS.

בנוגע לזמני הייצור וטכנולוגיה לדעתי אין הרבה הבדלים.

פורסם

באתר של סמסונג כתוב שהם תומכים בתקן VESA (האם זה אומר שיש להם חורים אני לא יודע אבל כנראה שכן).

פורסם

כנראה יש תת סדרות,כדאי להוריד את הDATA SHEET ולבדוק באיזה דגם יש.

פורסם

באתר של סמסונג כתוב שהם תומכים בתקן VESA (האם זה אומר שיש להם חורים אני לא יודע אבל כנראה שכן).

חפרתי באתר שלהם ומצאתי רק דגם 24" אחד נחות עם אותו התקן VESA, איפה מצאת ?

ומשתמשים או לא זה לא השאלה, כרגע יש לי זרוע שהיא פתרון מושלם מבחינתי למסך כרגע.

פורסם

בנתונים של ה - 2443 וה - 245 זה כתוב: VESA 100 (ב - 245 זה אפילו כתוב באופן מורחב: VESA 200X100).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים