עבור לתוכן

זקוק ליעוץ לקירור למעבד עד 500 שקלים

Featured Replies

פורסם

אני זקוק בבקשה לקירור למעבד עד 500 שקלים. אם אפשר שיהיה מנעה מחשבים..

תודה

• תגובות 33
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואנחנו אמורים בטלפתיה לנחש איזה מעבד יש לך??

פורסם

אני מנחש שיש לו S775 , אבל מה מטרת הקירור? OC קיצוני? בינוני? או סתם שלא יהיה חם?

פורסם
  • מחבר

אני מנחש שיש לו S775 , אבל מה מטרת הקירור? OC קיצוני? בינוני? או סתם שלא יהיה חם?

לאוברקלוק בינוני עד קיצינוי. המעבד הוא 8400 .

פורסם

איזה לוח אם + זכרונות יש לך? אחרי זה אני יוכל להגיד לך אם כדאי לך בכלל לבזבז 500 ש"ח על קירור

פורסם

פותח התרד מלבד התקציב תציין מה שאר המפרט..בבקשה..

פורסם
  • מחבר

לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ במהירות 800 4 ג'יגה..

פורסם

מארז ? ספק ?

בגדול בחצי מהתקציב יש לך את הMUGEN 2..יותר ממנו אתה לא תצטרך..

פורסם

אין צורך להשקיע כל כך הרבה, במילא רחוק יותר מ - 3.6GHZ+- לא תגיע (תלוי כמה הזכרונות יוכלו לרוץ מעבר למהירות המוצהרת שלהם).

לך על זה ב - 120 ש"ח שיעשה את העבודה מצוין - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1692

פורסם
  • מחבר

אין צורך להשקיע כל כך הרבה, במילא רחוק יותר מ - 3.6GHZ+- לא תגיע (תלוי כמה הזכרונות יוכלו לרוץ מעבר למהירות המוצהרת שלהם).

לך על זה ב - 120 ש"ח שיעשה את העבודה מצוין - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1692

כרגע מה שמגביל אותי זה רק הטמפ' של המעבד, כי הצלחתי להגיע ל 4.000 ונאלצתי להפסיק בגלל הטמפ' הגבוהה... לכן אני מבקש קירור אוויר חזק במיוחד שיאפשר לי להגיע ליותר..

פורסם

איך אתה בטוח שזה הטמפ' ולא רכיב אחר ? אתה עם קירור סטוק ?

פורסם
  • מחבר

איך אתה בטוח שזה הטמפ' ולא רכיב אחר ? אתה עם קירור סטוק ?

כי ביצעתי בדיקת מעמץ עם OCCT בתדר 4000 למשך 8 שעות והוא היה יציב לחלוטין, אבל מה שהפריע לי זה טמפ' הגובהה שלא איפשרה לי להמשיך... והקירור כרגע הוא ה ונטדה 2 .

פורסם

אם VANDETTA 2 לא מספק אותך אז TRUE 120 אם שני מאווררים של 1200 או אחד של 1600 יספיקו , אצלי בתדר 3.7 ובמתח 1.3 אם הTRUE 120 ומאוורר אחד הטמפרטורה המקסימלית לא עוברת את ה45

פורסם

ונדטה 2 קירור טוב, לא תראה שיפור משמעותי ממנו אז חבל על הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים