פורסם 2009 במאי 116 שנים ברשותי החומרה הבאה:מעבד Pentium D 920זיכרון 4GB DDR2-800כרטיס מסך Radeon x1600XTכשאני מנגן מדיה HD ברזולוציה 1080p אני מקבל stream מקוטע וקופץ, ומהר מאוד גם אובד הסינכרון בין הסאונד לוידאומה אני צריך לשדרג?
פורסם 2009 במאי 116 שנים זה לא שייך למדור "מפרטי מחשב", עד שהעניין עבר בירור יסודי ברמת התוכנה - ונמצא שהגורם הוא חומרתי דווקא (ועל פניו לא נראה לי שזה המצב פה), והוחלט על שדרוג (וכמובן גם נקבע תקציב לכך).
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר תראה, כל מה שצריך מבחינת תוכנה קיים, כולל דרייברים מעודכנים וקודקיםבגלל זה כתבתי את ההודעה כאן; ציפיתי שמישהו כאן יוכל לתת תשובה לגבי התאמה של החומרה למשימהלא בדיוק קיימת מסגרת תקציבית; היא תלויה במה שצריך להחליף, שאני עוד לא יודע מה צריך. אפשר להגיד ש-1,200-1,000 זה הטווח שאני מצפה לו.עריכה: רזולוציות נמוכות יותר (כל מיני DivX, XVid ו-DVD) מתנגנות בלי גרגיר של קרטוע.
פורסם 2009 במאי 116 שנים ברור שברזולוציות VGA לא צריכה להיות שום בעיה וגם לא במחשבים חלשים בהרבה.ברמת העיקרון P.D למיניהם יכולים להריץ FHD כל עוד הכל מקונפג כמו שצריך.אם כי הם מעט גבוליים.זה שיש לך איזו חבילה של Codec Pack לא אומר שיש לך את המקודדים המתאימים ביותר.נסה לעיין קצת כאן:http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973במידה ולא תצליח ותרצה בכל זאת לשדרג פנה אליי בה"פ על מנת לפתוח את הדיון תוך התאמת תקציב ל"משימה".ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.