עבור לתוכן

קיבלתי את המסך dell 2209wa-מס' שאלות

Featured Replies

פורסם

אתמול קיבלתי סוף כל סוף את המסך!!!

התרשמות ראשונית מדהים! אין צורך אפילו לגעת בההגדרות הראשוניות שלו הכל מכוון ומכוייל כראוי.איכות תמונה הכי גבוה שיש ומכל זווית שרק מסתכלים עליו.

הפעלתי מספר משחקים באחד מהם FIFA09 שמתי לב שהתמונה ממש נמרחת וזה מעצבן את העיניים יש משהו לעשות כנגד זה??? ראיתי את אותה התופעה גם בCRYSIS אבל הרבה הרבה פחות.

שאלה נוספת ואני יודע שהיא תעורר כאן הרבה מחלוקות. הרזולוציה המקורית של המסך היא בפועל 1680X1050 הצלחתי וגם כרגע המסך אצלי עובד על רזולוציה של FULL

HD 1920X1080....

זאת אחרי שנכנסתי להגדרות הכרטיס מסך ושם סימנתי בהגדרות מסך את האופציה force HD resolutions, ואז ניתנה לי ההאפשרות לשנות את הרזולוציה עד ל 1920X1080... השאלה שלי היא האם תיתכן פגיעה כלשהי במסך ?

בתודה מראש שגב שטובי.

פורסם

המסך הזה לא מסוגל להציג 1920X1080 כי אין לו מספיק פיקסלים. אם הוא מסכים להציג רזולוציה כזו, זה או בלוף (והמסך עושה downscaling) או שהוא פשוט גולל את התצוגה ולא מציג את כולה על המסך בבת אחת.

פורסם
  • מחבר

הוא מציג את על כל התצוגה. אני רואה סרטים של 1080P פרוס על כל המסך!

תמונה לצורך המחשה.(ברור שרואים באיכות הרבה יותר גבוהה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תפתח את התפריט ותסתכל איזו רזולוציה מופיעה למטה.

פורסם
  • מחבר

בתצוגה של הווינדוס רשום 1920X1080.צירפתי תמונה.

בהגדרות מסך עצמם רשום לי שני רזולוציות:

בצד ימין למטה של התפריט רשום: optimum resolution:1680X1050@60HZ

ובצד שמאל של התפריט מצוייר חיבור של DVI ורשום: resolution 1920X1080

פורסם

חיפשתי קצת באינטרנט ובאמת אומרים שה-2209WA יודע לעשות downscaling מ-1920X1080. כמובן, התמונה לא תהיה חדה כמו ב-1680X1050 ולפי דעתי היא אמורה להיות גם מתוחה (אלא אם כן המסך משאיר פסים שחורים).

יהיה מעניין אם תצלם את המסך עם מצלמה ותעלה את התמונה.

פורסם
  • מחבר

לצלם אותו כשאני מריץ סרט של 1080P?

פורסם

לא. לצלם את שולחן העבודה עם האייקונים.

פורסם
  • מחבר

נו צילמת וצרפתי את זה בהודעה למעלה....

פורסם

צילום עם מצלמה, לא סקרינשוט. :kopfpatsch:

פורסם

אני אישית הצלחתי להפעיל את אותו מסך ברז' של 2560x1600

פורסם
  • מחבר

הנה שתי תמונות...

פורסם

הפורום לא יודע להציג attachments עם שמות בעברית, אז אני לא יכול לראות את התמונות.

האמת שהייתי מעדיף תמונה של שולחן העבודה, עם אייקונים. והכי עדיף - שתי תמונות של שולחן העבודה עם אייקונים - אחת ב-1680X1050, אחת ב-1920X1080. זה נראה לי ייתן את ההשוואה הכי טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים