פורסם 2009 במאי 116 שנים שלום לכולם,יש לי כמה שאלות לגבי מתחים ואני ישמח אם תסבירו לי אותם[=דבר ראשון,אשמח אם תסבירו לי מה עושה פה כל שורה ולמה היא אחראית ( כמו מתח למעבד,לגשר צפוני וכו'.)ועוד דבר,אשמח אם תכתבו לי מה המתחים המקסימלים שאסור לעבור אותם כי אם אני יעבור אותם הם כבר יתחילו לגרום לי נזק(הכוונה במעבדי 45NM או במעבד שלי Q9550).תודה רבה לעוזרים בבקשה תפרטו ככל האפשר[=עריכה:עוד שאלה קטנה,אם אני רוצה לקנות לוח אם איך אני יודע לכמה מקסימום FSB הוא יכול להגיע כדי שלא ישמש לי כגבול בOC?.Motherboard Voltage Control******* Load-Line Calibration [enabled] CPU Vcore [1.4875V] CPU Termination [1.500V] CPU PLL [1.670V] CPU Reference [0.935V] MCH Core [1.620V] MCH Reference [1.120V] MCH/DRAM Refernce [0.990V] ICH I/O [1.570V] ICH Core [1.200V] DRAM Voltage [2.160V] DRAM Termination [auto] Channel A Ref [auto] Channel B Ref [auto]
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר אחי בשביל מה תגובה מפגרת כזאתי אה?.אם אין לה מה להגיב אל תיהיה מפגר תיכתוב לי גוגל..אני מבקש מכם כפורום מיקצועי שיודע מה הוא כותב..
פורסם 2009 במאי 116 שנים את האמת זאת לא תגובה מפגרת כי הפתרון הכי טוב זה לעשות חיפוש בין אם זה פה בפורום או בגוגלככה רוב האנשים פה מעשירים את הידע שלהםאני מניח שלא סתם העתקת את המושגים למה ושאתה מבין אנגלית ולא צריך ברמה גבוההעל כל דבר שכתבת פה אפשר למצוא תשובה בגוגל רק צריך זמן וסבלנותלדוגמא לוח מסוים שאתה מתכנן לקנות חיפוש קצר יכול להראות לך תוצאות שאנשים אחרים השיגו כמו כן ביקורות ודעות של אנשיםוד"אאני רק מנסה לעזור גם אם זאת לא התשובה שציפית לה
פורסם 2009 במאי 116 שנים פותח התרד אומנם סגנון התגובה שלו היה די מיותר..אבל התוכן היה די נכון.. ;Dשכן מחיפוש קטן בפורום/סטיקי/מדריכים ובגוגל אתה תמצא את כל המידע הרלוונטי..אם לא הבנת או צריך הסבר ספציפי שאל כאן..
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר טוב\=פשוט קל יותר להשיג תשובות מאנשים שמבינים בזה(במקום שאני ימצא במקום אחר ולא יהיה סגור על זה).
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר אני לא ממש מוצא על כל אחד מהם מה ששאלתי אתכם..לא יותר קל פשוט להגיד לי מה זה כל אחד ומה המתח המקסימלי שלו שאסור לעבור?.
פורסם 2009 במאי 216 שנים לא ממש..יש לך גם את ההסברים בחוברת של לוח האם..על כל מקרה המתחים שרלוונטים לOC.CPU VcoreCPU TerminationCPU PLLMCH CoreICH I/OICH CoreDRAM Voltageהראשון אחראי על המתח של המעבד והשעון הפנימי..השני על הגשר הצפוני והשלישי על הזיכרון..כמו כן אני מציע לך לעיין בביקורות על לוח האם שלך ככה תוכל לראות מה ההגדרות או השגעונות שלו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.