עבור לתוכן

מלחמת העולם השלישית והאחרונה - גוג ומגוג קרובה מאוד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

"וחוזר מלך פרס ומחריב את כל העולם כולו"

ואיך הוא בדיוק יעשה את זה?

ועוד מדובר על קואליציה גדולה של מדינות בראשות פרס, הזיה שמתאימה למציאות שהייתה לפני 2500 שנה.... כיום איראן מבודדת ביותר בעולם.

מתי יפסיקו להתאים את המציאות->לאמונות, ויתחילו להתאים את האמונות->למציאות?

בס"ד

אשריך, שואלים את זה המפרשים הכוונה כי יחריב את רוב העולם

לפני 2500 זה לא היה ברור, היום זה מובן, בעבר איך ההית מחריב את העולם? היום יש פצצות אטום

לאיראן יש מספיק בשביל פצצות אטום ועד היום הבידוד לא ביטול שום תוכנית והם ממשיכים לאיים, חוץ מיזה שאובמה עכשיו מנסה לקיים יחסים טובים עם מדינות המוגדרות "ציר הרשע" ולזרוק אותנו ועל זה הנבואה מדברת שיבואו אומות העולם למלחמה על ירושלים

ראש אמ"ן אמר כי תוך מספר חודשים יהיו להם כבר מאות פצצות, לא אחת, מאות ומיפה להחריב את העולם המחרק הוא מאוד קצר

מלחמת העולם השניה היא אפס אפסים לעומת המלחמה האחרונה שלאחריה יתקיים בימהרה בימנו:

" ו?ש??פ?ט ב??ין ה?ג?ו?י?ם ו?הו?כ?יח? ל?ע?מ??ים ר?ב??ים ו?כ?ת??תו? ח?ר?בו?ת?ם ל?א?ת??ים ו?ח?נ?יתו?ת?יה?ם ל?מ?ז?מ?רו?ת ל?א-י?ש???א גו?י א?ל-ג?ו?י ח?ר?ב ו?ל?א-י?ל?מ?דו? עו?ד מ?ל?ח?מ?ה"

שבוע טוב

• תגובות 54
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אותו עם ?

תבדוק את עצמך

למיטב ידיעתי היו בטריטוריה הסינית העכשווית כמה עמים שחלקו תרבות דומה ואלים (כמו במזרח התיכון) אבל הם לא אותו עם

מתוך ויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%99%D7%9F

סין (סינית מפושטת: 中国, סינית מסורתית: 中國, פיניין: Zhōng guó - להאזנה (מידע · עזרה)), היא ישות תרבותית וגאוגרפית בת אלפי שנים במזרח אסיה. סין היא אחת מן העתיקות בתרבויות העולם, עם מורשת רציפה בת אלפי שנים.

דת אינה המאפיין היחיד של עם, אם בכלל, אפילו יש בסין קבוצות אתניות שונות.

...

ראש אמ"ן אמר כי תוך מספר חודשים יהיו להם כבר מאות פצצות, לא אחת, מאות ומיפה להחריב את העולם המחרק הוא מאוד קצר

.....

:screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

בלי פאניקה

אבל אם זה כתוב זה בטוח נכון :screwy:

( זה שאני לא יודע לקרא - זה לא אומר כלום וזה שאני היסטרי זו בכלל מעלה , כי אני מוכן למלחמה הגדולה :screwy: )

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy:

I saw it on the internet! It must be true!

פורסם

נשמע כמו רעיון טוב לגרום לאנשים לקנות יותר מוצרי מחשב (ע"י השימוש בפורום מחשבים), הרי סוף העולם "מגיע" - אז לא נהנה וננצל את הכסף שחסכנו ושעוד אין לנו לדברים שאנחנו אוהבים ? גם ככה "הכל יהרס" כשהעולם יחרב - אז למה לשמור את הכסף ?

רעיון שיווקי מעולה, אני רק "צריך" לפתוח יוזר חדש כאן שלא יאשימו אותי בתחבולה שיווקית ;)

(ד"א אני לא טוען לשום דבר - רק מצביע על צירוף מקרים מעניין ורעיון שיווקי גאוני לקידום מכירות והנעת כלכלה במשבר בצורה צינית הומוריסטית).

פורסם

נשמע כמו רעיון טוב לגרום לאנשים לקנות יותר מוצרי מחשב (ע"י השימוש בפורום מחשבים), הרי סוף העולם "מגיע" - אז לא נהנה וננצל את

אם כבר זאת התחלה מעולה של איזה משפט זול בשביל להכניס בחורה למיטה.

פורסם

אבל איך תסביר לה מדוע אתה מלביש קונדום :s05:

פורסם
  • מחבר

בס"ד

נשמע כמו רעיון טוב לגרום לאנשים לקנות יותר מוצרי מחשב (ע"י השימוש בפורום מחשבים), הרי סוף העולם "מגיע" - אז לא נהנה וננצל את הכסף שחסכנו ושעוד אין לנו לדברים שאנחנו אוהבים ? גם ככה "הכל יהרס" כשהעולם יחרב - אז למה לשמור את הכסף ?

אחי לא שמת לב על השורה האחרונה שרשמתי?

המלחמה היא הבירור הסופי, בו מי שלא מחזיק בעול התשובה והמצוות אובד, אך מי שמחזיק בקדוש ברוך הוא ניצל וזוכה להגיע אל העולם הבא

לא כולם ימותו, רבים ישארו בחיים ורבים יקומו בתחית המתים

הקדוש ברוך הוא מבצע את זה בשלבים, שהרי בגאולה האחרונה עם ישראל יגאלו בזכות התשובה, ואם לא יחזרו בתשובה מקים עליהם מלך שגזרותיות קשות כהמן ואז חוזרים בתשובה לומר "נחכה ונראה" לא יעזור

כאשר רופא אומר למישהו שלא נשאר לו הרבה זמן לחיות אם לא יקבל טיפול רפואי כזה או אחר אני רוצה לראות אותו צוחק על הרופא ואומר "נראה" או שאומר לעצמו שאם כבר הוא מת אז הוא הולך לבזבז את הכסף שנשאר לו זה שיש כאלה *שלא רוצים* להאמין בכוח כי מעדיפים לחיות בעולם דמיוני משלהם זה לא יעזור להם, הטילים לא ידלגו מעליהם ובטח שלא האטום ובטח שברגע כזה לא מעניין את האדם כל כך לבזבז את הכסף כאשר הוא רואה את החיים שלו הולכים

ואין דבר כזה יהודי שלא מאמין בקדוש ברוך הוא, גם הוא יגיד שלא זה לא עוזר יהודי לא יכול שלא להאמין בקדוש ברוך הוא, הרי מה יעשה אדם כזה בדיונים על היהדות?

לצורך העיניין יבוא איזה שבט הודי ויטען טענות, זה ישנה לי? לא יעניין אותי כלום וזה ביטול תורה להיתיחס אליו פשוט

פורסם

לאיזה תיעוד של מעשיות העם היהודי אתה מתכוון?

תן לי תיעוד -כלשהו-

ההוכחות המוקדמות ביותר הן מגילות קומראן נכון להיום, שאם זכרוני אינו מטעה, מתוארכות לאיפושהו בסביבות 800 לספירה.

לסינים יש תיעוד מוצק לחלוטין החל משושלת שה (xia) ששלטונה החל בערך ב 2200 לפנה"ס.

לגבי דת, בודהיזם מאוד נפוץ שם, מאז ועד היום. זו לא הדת הרשמית של המדינה, אבל זו בהחלט דת שהחלה לפני היהדות, וקיימת עד לרגע זה.

פורסם

חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו .

תתבייש לך !

בטח תגיד גם שהאשורים עתיקים יותר מהיהודים - פפחחח .

אני לא מבין , מה אתה בא להרגיע אותו ?

הוא לא רוצה להירגע , אם הוא היה רגוע הוא לא היה חוזר בתשובה ומנסה להחזיר ולהאריר את הפורום .

אני חושב שגם התרד הזה צריך להישלח לתרד תת האמונה - כי הוא לא הולך לעסוק בהיתכנות מלחמה כוללת בין אירן לשאר העולם אלא על אמיתות הנבואות היהודיות , המציאות היא החלק הזניח .

לעיניין , מילחמה עם אירן היא חשש וחשש מוצדק , לעניות דעתי אירן היא המקבילה של עמלק במסורת של עם ישראל ולכן המילחמה איתה היא דבר שימשך לא ניראה לי שיתקיפו את אירן , צריך לראות מה הייתה מסגרת הטיפול של האומות ( אולי ארצות הברית ) בנושא , אכן אירן היא לא אפגניסטן ואיננה עירק , ( יש לה ידידים כמו רוסיה קצת סין וונצואלה ) נכון להיום המחלוקת המיצרית עם אירן רק תורמת לחיזוק וליצירת קואליציה נגד האירנים - ( דבר שארה"ב הייתה זקוקה לו נגד עירק ) .

לכן באמת כמעט כל תריש הוא הגיוני כאן , מילחמה או לא מילחמה , לאירן אין רצון לפתוח בשלב זה במילחמה נגד ישראל בצורה ישירה , האינטרס האירני הוא להישאר אקטואלים ולכן הם משתלחים בישראל תדיר , עליהם יהיה לכבוש ( לבסס את היכולות שלהם ) את הארצות הערביות קודם כמו שעשו בלבנון ורק לאחר מכן כאשר תהיה להם יכולת לכבוש את השילטון באותן מדינות , רק אז לפתוח במילחמה נגד ישראל כדי להפנות את כל התיסכול של האזרחים אל כיוון ישראל - ממש כמו שעשו בלבנון , היום החיזבללה חזק יותר בלבנון מאשר היה ליפני המילחמה עם ישראל למרות שלבנון חטפה מכה קשה .

לפי התוכנית האירנית , לבנון כבושה ,

מיצריים הייתה הבאה בתור - עדיין לא ניגמר .

הפצצה האירנית איננה המטרה , המטרה היא היכולת להעמיד בני ערובה , הן את הישראלים והן את הארופיים בזמן הפעילות האירנית במזרח התיכון , כלומר פצצה גרעינית ארוכת טווח בידיי אירן , תמנע התפתחות קואליציה נגד אירן בזמן שהיא משליטה חיי טרור במזרח התיכון .

פורסם

ההוכחות המוקדמות ביותר הן מגילות קומראן נכון להיום, שאם זכרוני אינו מטעה, מתוארכות לאיפושהו בסביבות 800 לספירה.

יותר בכיוון של המאה הראשונה.

פורסם

לא בדיוק-

מגילות קומראן -מדברות- על המאה הראשונה, אבל גילן הוא לא יותר מ 1200-1300 שנה.

חוץ מזה, יודע מה? בוא נגיד שהיה לנו תיעוד מ 0 לספירה.

......הסינים עדיין מובילים ב 1800 שנה גם על זה.

פורסם

עפ"י ויקיפידיה, המגילות נכתבו במאה הראשונה או השנייה לפני הספירה.

פורסם

טוב, הקרקס הזה ימשך?

שוב- תודיעו לי שימצאו משהו מ 1800 לפנה"ס.

פורסם

אני בצד שלך, סתם ציינתי עובדה...

העדויות הארכיאולוגיות העתיקות ביותר לקיומו של עם היהודי הן מהמאה ה-13 לפני הספירה (עפ"י ויקיפדיה).

נתקלתי לאחרונה בהרבה אמירות שהעם היהודי היום, הוא אינו אותו עם שהיה פעם - אשמח אם מישהו יוכל להביא מידע בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים