עבור לתוכן

מלחמת העולם השלישית והאחרונה - גוג ומגוג קרובה מאוד

Featured Replies

פורסם

אני מבקש מכולם, כל אחד ממכם! לצפות בסרטון הבא:

אני מבטיח לכם שלא תרצו החזר על הדקות מהחיים שלכם, דבר זה יראה לכם שאנחנו כבר באמצע מלחמה, המצב דומה גם בארץ ויש לעשות צעד! :please:

זה לא חדש

• תגובות 54
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מבקש מכולם, כל אחד ממכם! לצפות בסרטון הבא:

אני מבטיח לכם שלא תרצו החזר על הדקות מהחיים שלכם, דבר זה יראה לכם שאנחנו כבר באמצע מלחמה, המצב דומה גם בארץ ויש לעשות צעד! :please:

גם לך לרשום קבלה? לא משנה הכמות משנה האסטרטגיה וכוח הרצון, מה שלא יקרה אני כבר מבין שעל העם היהודי ה' שומר... תראה לי עוד עם ששרד תקופה של כ5000 שנה עם אותה מסורת ואותה אמונה? [br]פורסם בתאריך: 2.05.2009 בשעה 16:42:10

בעוד שהומואים הם נערצים ונחשבים לאנשים הנאורים ביותר בעולם.

לי דווקא ניראה ההפך, עדיין לא סובלים הומואים פשוט הם התחילו להתבייש בטעות שהטבע עשה איתם פחות...

ובן אדם דתי נחשב בזוי בארץ לא בגלל שהחברה מבזה אותו כי הוא דתי אלא כי הוא עצמו מעמיד אותו במצב כזה. יש דתיים שאני מוריד לפניהם את הכובע, גם עובדים גם מתפללים וגם עשו צבא וגם דתיים אלו מבזים את החברה שלא עובדים ולא עושים צבא כי הם "תלמידי תורה".

פורסם

זה מה שקורה כשכל התרבויות בעולם (כולל היהודים) חוץ מהאיסלאם מוכנים להשליך את כל ההיסטוריה שלהם לפח הזבל לטובת ה"דמוקרטיה", ה"נאורות", "המאה ה-21" וכל השטויות האלה. בארץ אדם דתי נחשב לאדם חשוך ובזוי, בעוד שהומואים הם נערצים ונחשבים לאנשים הנאורים ביותר בעולם. במקום להשמיד את העם היהודי המוסלמים היו יכולים להעביר אותו דרך שטיפת מוח שהצעד הראשון שלה הוא ביזוי של הדת היהודית, ואז כשהיסודות של העם מתערערים להעביר את העם דרך שטיפת מוח שנייה, שיגרום לחלק גדול ממנו לעבור לאיסלאם. אתם, ברוב טיפשותכם, עשיתם את הצעד הראשון בשבילם. מה שהנאצים לא הצליחו לעשות בכפייה אתם עכשיו עושים מבחירה. הדת הליברלית מקדשת את האדם כאדם ולא כחלק מחברה, ולכן תוך כמה זמן האדם פשוט שוכח מהתרבות שלו (קחו לדוגמה את אירופה שהיתה לפני 100 שנה ואירופה של עכשיו). אבל אחרי שהאדם בגד בעברו והשליך את התרבות שלו לפח הזבל מגיע הרגע שבו הוא מרגיש ריקנות ובכל זאת רוצה להיות שייך לאנשהו. כאן האיסלם מוכן ומזומן לספח אותו אליו.

אתה חייב לתת לי את המספר של הדילר שלך!

פורסם

לא צריך כבר יש כמה מוכנים, רק צריך עבודות שחזור קלות.

:s07:

פורסם

תראה לי עוד עם ששרד תקופה של כ5000 שנה עם אותה מסורת ואותה אמונה?

סין. תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

סין. תקנו אותי אם אני טועה..

לא רק שאתה לא טועה, להם יש גם תיעוד מפורט מאוד שהולך אחורה בערך 3000 שנה, לנו יש ספר שאף אחד לא מבטיח לנו שהוא בן יותר מ 1000 שנה, בערך התיעוד המוכח העתיק ביותר שנמצא למעשיות העם היהודי.

פורסם

לא רק שאתה לא טועה, להם יש גם תיעוד מפורט מאוד שהולך אחורה בערך 3000 שנה, לנו יש ספר שאף אחד לא מבטיח לנו שהוא בן יותר מ 1000 שנה, בערך התיעוד המוכח העתיק ביותר שנמצא למעשיות העם היהודי.

לאיזה תיעוד של מעשיות העם היהודי אתה מתכוון?

פורסם

אני לא אומר שמה שכתוב בספר נכון (בעצם, אני לא חושב שהוא נכון, לפחות לא הקטע של הניסים ונפלאות, אולי העלילה הכללית)

אבל יש הוכחות יותר עתיקות מכך לקיומו של העם היהודי, לפחות 2000 שנה, וסביר שיותר

פורסם

אין שום עם שהוגלה והתפרק וחזר לארתו ושיחזר את המורשת שלו כמונו. בנוגע לפותח הת'רד- אתה מוציא שם רע לדת היהודית.

פורסם

בסוף אם כל העולם יהיה מוסלמי הוא פשוט יכחד בצורה טבעית

בגלל שלא תיהיה טכנולוגיה מספקת לטפל בצרכים שלה

בנוסף הרפואה תיהיה מאוד נחותה ולא תתפתח

כל שנייה שעוברת ולא מתפתחים בכלל מגבירה את הסיכוי שלנו להכחד הן ממגפות הן ממטאורים ומה שלא יהיה

העולם מחזיק מעמד לא בגלל אללה ולא בגלל המשיח

אלא בזכות המדע!

פורסם

אין שום עם שהוגלה והתפרק וחזר לארתו ושיחזר את המורשת שלו כמונו. בנוגע לפותח הת'רד- אתה מוציא שם רע לדת היהודית.

אם כך, האל הסיני שווה הרבה יותר - כבר אלפי שנים אף אחד לא הגלה אותם והם נשארו אותו עם.

פורסם

אותו עם ?

תבדוק את עצמך

למיטב ידיעתי היו בטריטוריה הסינית העכשווית כמה עמים שחלקו תרבות דומה ואלים (כמו במזרח התיכון) אבל הם לא אותו עם

פורסם

אין פה שום תחרות , העם הסיני מוזכר בספר בראשית עוד ( ליפני מרקו פולו ) .

וזה שהעם הוגלה מארצו - לי זה לא נשמע טוב כל כך , עדיף היה שישאר , לא ?!

פורסם

OK, אני מתחיל ללמוד סינית ולהאמין בבודהה... לפחות הוא חמוד ולא מזיק כמו האלוהים שהיהודים והנוצרים המציאו... שלא לדבר על אללללה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים