עבור לתוכן

DDR3 - דואל או טריפל צ'אנל?

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי זה צעד נכון

רק קח בחשבון את הקטע של ה64ביט שאמרתי מקודם

פורסם

אם זה המצב אז נראה לי שעדיף לקנות 2x2gb ולקבל דואל צ'אנל וכשארצה לשדרג זיכרון - אוסיף סטיק של 2gb ואקבל 6gb בטריפל צ'אנל.

בחור חכם :xyxthumbs:

היה חשוב לי להבהיר - אם השימושים שלך הם משחקים (לא שמתי לב שציינת מה הם) אז ההבדל בביצועים בין 3G ל6G קטן, ולא שווה את ההפרש במחיר.

פורסם

בחור חכם :xyxthumbs:

היה חשוב לי להבהיר - אם השימושים שלך הם משחקים (לא שמתי לב שציינת מה הם) אז ההבדל בביצועים בין 3G ל6G קטן, ולא שווה את ההפרש במחיר.

היום.....

מחר יום חדש

פורסם

הפונקציה של הדואל או טריפל צ'אנל עובדת רק אם הכמות של הסטיקים היא בדיוק (לא פחות ולא יותר)

כאילו אם יש לך לוח אם 6 סלוטים לזכרונות אז הטריפל צ'אנל עובד רק עם יש לך סטיקים בכפולות של 3

ואם יש לך 3 סטיקים שעובדים בטריפל ואחר כך אתה מוסיף עוד אחד אז הטריפל צ'אנל מתבטל

(אני לא בטוח לגבי טריפל צ'אנל פלוס דואל צ'אנל ביחד)

ממש לא מדוייק.. אם מחוברים לו 3 סטיקים בתצורה של טריפל והוא מוסיף עוד אחד זה לא מבטל את הטריפל, אמנם גורם לנפילה בביצועים אבל לא מבטל שוםדבר.

אם הוא מעביר אחד מאלה שמחוברים בטריפל להיות מחובר יחד עם החדש שהוא קנה זה כן מבטל, אבל יש כרטיסים שתומכים גם בדואל צ'אנל וגם בטריפל בDDR3 ככה שאפשר לעבור מטריפל לדאבלX2, למרות שכידוע לא מומלץ לערבב בין זכרונות אלא לקנות קיטים שלמים.

פורסם

היום.....

מחר יום חדש

גם אני וגם אתה לא יודעים מה יהיה בעתיד, וגם אם בעתיד הוא יצטרך את זה - הוא תמיד יכול לקנות, והמחירים רק ירדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים