פורסם 2003 באוגוסט 922 שנים יש לי את ה-ADA880 של אלטק.בכל פעם כאשר הרמקולים מופעלים ותוך כדי אני מדליק/מכבה את האור בחדרהרמקולים מפסיקים לפעול לשנייה ואז ממשיכים.אם למישהו יש איזה רעיון אז שיזרוק...תודה!!
פורסם 2003 באוגוסט 922 שנים בעיה במערכת החשמל הכללית בחדר שלך. כנראה נוצר איזשהו קצר..אני יודע שאצלי זה היה פעם וזה נעלם.
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים זה תמיד קורה לי בעיקר עם הרמקולים של הרדיו וגם עם כל מני מכשירים בבית.זה בגלל החשמל בבית, אני לא חושב שאפשר לסדר את זה, לפחות זה לא כדאי כלכלית..
פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים מחבר אני לא חושב שאפשר לסדר את זה, לפחות זה לא כדאי כלכלית..הבנתי... מה שבטוח זה שזה לא בריא לרמקוליםאני ינסה לשאול אנשים מה אפשר לעשות.. תודה
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אני מכיר את זה זה קורה אצל אחי בחדר שהוא שומע מוזיקה עם רמקולים לא ה 880 אחר אבל זה לא משנה ואני מדליק ומכבה תאור אצלו זה עושה כזה פח קטן כזה וגם שמדליקים ומכבים תאור של האמבטיה ושירותים שקרובים לחדר שלו.בכל מקרה לי יש תאיי די איי 880 ושמתי בחדר מפסק מסתובב שמווסת את העוצמה וזה לא עושה אצלי תרעש הזה או מפסיק לשניה
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים חח מה אתה עושה צחוק יש את זה במלא מקומות זה במקום מפסק יש עיגול כזה ששולט על העוצמה של המנורה קוראים לזה דימר ואתה יכול להשיג את זה בכל חנותחשמל או אלקטרוניקה שכונתית. זה פשוט מעלה את המתח לאט לאט ולא במכה
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר אהה בשביל המנורה... הבנתי אותךיש לי עוד שאלה אליך - היה לך בחדר פלורסנט או אור רגיל?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אור רגיל אבל לא ממש רגיל .... חזק במיוחד מנורה של 500 w זה חזק מאד אני לא חושב שאתה יכול לעשות את זה עם פלורסנט אבל אני אבדוק
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר כן בדיוק.יש לי פלורסנט ואני לא חושב שאפשר לשים את המפסק הזההפתרון היחיד הוא כנראה להחליף את המנורה ואז לשים את זה.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אוקיי בררתי תעניין עם מישהו שמבין והוא אמר שתבדוק אם יש לך כבל בפלורסנט שלך ואם איין או שתוסיף אם אתה מבין בזה .. או שתקנה חדשה שיש בה.זה יסדר את העניין בקשר למפסק שבחדר אם כי * עדיין יכול להיות מצב שמפסק שקרוב לחדר שלך יעשה את אותה בעיה שהרמקולים יעבדו וזה יעשה את הרעש הזה זה תלוי כמובן בחשמל אצלך בבית אייך הוא מסודר.אם יהיה לך תבעיה הזאת עדיין דבר איתי באיי סי קיו אני אנסה לעזור לך יותר
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר תודה רבה על העזרה.הכבל שדברת עליו הוא כדי שאני יוכל לשים את המפסק נכון?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים סלח לי בטעות רשמתי לא נכון התכוונתי קבל ב ק הוא אוגר ופורק חשמל בצבע שחור בדרך כלל זה לא קשור למפסק אם יש לך אותו אז גם עם מפסק רגיללא תיהיה לך תבעיה של הרעש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.