פורסם 2009 באפריל 3016 שנים שלום לכולם,אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם,אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד..המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1.קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש..התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל,על מה הייתם ממליצים ?עריכה,יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?
פורסם 2009 במאי 316 שנים התקציב מאוד נמוך ל 5.1 אבל יש לך בסטיקי המלצות מיכיוון שהנושא הזה טחון עד דק - לא יהיו לך הרבה תגובות .לך לסטיקי בתחילת הפורום .
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר אף אחד לא ענה לי על השאלה,אני חייב כרטיס קול 5.1 בשביל סט רמקולים כזה ? או שכרטיס קול מובנה רגיל יכול לעשות את העבודה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.