עבור לתוכן

בחור עם לוג'יטק Z560 . אממ...חוות דעת .

Featured Replies

פורסם

רמקולים - לוג'יטק Z560 .

כרטיס קול - אודיג'י 2 .

הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח .

הרמקולים :

איכות :

מ - ע - ו - ל - י - ם .

בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת .

עוצמה-

הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מגיעים ל-400 RMS אבל לא הכי אכפת לי גם ככה הם מאוד חזקים . לדוגמא :

במשחקים אני שם 10 אחוז מקסימום אבל מקסימום וזה פשוט כבר מפוצץ אוזנייים . גם במוסיקה אין צורך פשוט לשים יותר מ-10 אחוז כי זה פשוט כבר חזק...ואם אתה מעוניין בממש חזק תשים 30 אחוז וזהו . 50 אחוז זה כבר עצום מדי . יכול לגרום נזק לאוזניים , לא ? :D

יש לציין שניסיתי את הרמקולים ב-100 אחוז אבל זה פשוט חזק מדי ! זה כזה חזק שכאשר עמדתי ושמעתי אותם בחדר (הדי קטן שלי) אז הצלילים נשמעו לא חדים ונקיים ...טוב , מה אתם מצפים ..בטח שזה יהיה ככה ...צריך להתרחק איזה 10 מטר (כדי שהאוזניים יוכלו לשמוע טוב) כי זה פשוט חזק מדי .

עיצוב -

אם חשבתם שבתמונות הם נראים טוב אז במציאות הם נראים הרבה יותר טוב . צבע שחור מדליק שכזה עם מעמדים כסופים...אחחחח.... :)

הסאבוופר הוא גדול , טוב מה אתם מצפים , 8 אינצ' .

הפאנל נראה נחמד ביותר עם אולטרא כחולה שדלוקה כאשר הפאנל דלוק ויש עוד אולטרא ירוקה כאשר כפתור ה-M3D דלוק (אבל אני לא מדליק את כפתור ה-M3D מפני שאני לא צריך) .

בכלל כל העיצוב של הרמקולים נראה מקצועי וטוב .

בקיצור - המלצה שלי : LOGITECH Z560 RULES !

ועכשיו כמה שאלות :

1. למה משום מה הרמקולים האחוריים נשמעים יותר חלש מהרמקולים הקדמיים כשאני משחק , או צופה בסרט או בכלל שומע מוסיקה ? זה צריך להיות ככה או מה ?

2. איך אני יכול לוודא שאני מקבל את הסראונד הכי טוב שיכול להיות במשחקים ? אני מתכוון לגבי ה-EAX או זה . וגם לדוגמא במשחק MIDNIGHT CLUB 2 יש מלא אפשרויות בקטגורית האודיו שם לגבי הסאונד : DOLBY DIGITAL , EAX 1 , EAX 2 , EAX 3 ועוד הרבה אפשרויות ...אז מה אני בוחר למשל ?

3. איך אני יכול לוודא שהכרטיס קול מעבד בצורה הכי טובה את הסאונד ? כלומר איך אני יודע שהכרטיס קול עובד הכי טוב שיכול להיות ?

לשירותכם , NIGHTKEEPER . :)

פורסם

איפה קנית?

כמה עלה?

והאם יש אפשרות לחבר לזה עוד רמקול בתור סנטר כדי שיהיה 5.1? (או אולי יש לזה סנטר וירטואלי?)

פורסם

אין אפשרות לחבר לרמקולים עצמם אבל אתה יכול לחבר לכרטיס קול ולדאוג בעצמך להגביר אותו, אני לא ממליץ זה פשוט יהרוס את הסאונד.

לא, אין סנטר ווירטואלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים