עבור לתוכן

E8400 תקוע ב-OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק ואחזור עם תשובה..

בנוסף,שיניתי את המכפלה של המעבד ל-7 עם באס של 425 והמחשב יציב כבר שעתיים..

זה אומר שהזכרונות והלוח לא מגבילים אותי ?

• תגובות 99
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,

ושוב אני אשאל,

שיניתי את המכפלה של המעבד ל-7 עם באס של 425 והמחשב יציב כבר שעתיים..

זה אומר שהזכרונות והלוח לא מגבילים אותי ?

פורסם

אם המחשב יציב אז כנראה שהם לא מגבילים. אבל לדוגמא יש מבחני מאמץ שמאמצים רק את המעבד ולא את הזכרון ככה שיש מצב שאתה לא מקבל אידיקציה לגבי הזכרון.

פורסם

זה אומר שהבאס יציב לחלוטין, ואתה לא צריך לתת מתח לא לגשר הצפוני ולא ל FSB. מה שזה עוד אומר הוא שהמעבד פשוט לא יציב בתדר כזה גבוה... קורה.

המתח שלך גם דיי גבולי, אני אשית לא הייתי נותן יותר מ-1.4 למעבד כזה. גם הטמפ' כבר מגרדת את ה-60.

פורסם
  • מחבר

אז הסיבה שהמחשב לא יציב ב400FSB היא בגלל חוסר מתח למעבד?

פורסם

יש לי מעבד כמו שלך ובשביל לקבל יציבות בבאס של 400 הוספתי למעבד: +1.35625 כמה מתח הגדרת?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לתת עכשיו 1.35625 ומייד אחרי 2 דק' קיבלתי שגיאה ב prime95..

ליבה אחת הפסיקה לפעול.

פורסם

מוזר.

אצלי בבאס של 400 שמתי את המתחים הבאים: FSB +0.15 MCH +0.15 ומעבד על +1.35625 והכל היה יציב. אולי זה קשור גם לסוג הלוח, לי יש

X48-DS5

פורסם

ההגדרות משתנו ממערכת למערכת...מעבד לוח אם וכו..אין פרמטרים קבועים..יש רק טווח מומלץ..

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לייצב את המעבד.. ניסיתי עד מתח 1.41 + שאר המתחים על Normal אבל הוא קורס..

משהו פה לא מסתדר לי.. יכול להיות שאני כן צריך לתת מתח ללוח למרות שהוא היה יציב בבאס גבוה יותר עם מכפלה נמוכה יותר..

אבל עדיין אני לא מוצא את השיטה בשביל לייצב אותו.

פורסם

תפסיק כבר, פיסת הסיליקון שלך פשוט לא כ"כ איכותית. תשים אותו על התדר המקסימלי היציב וזהו.

פורסם

תנסה להעלות את מספר האחוזים של הCPU GTL

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהכל זה עניין של משחק וקומבינציה.. כנראה שהמעבד קורס גם מעומס יתר של מתח..

עכשיו הוא היה יציב ל-20 דקות עם 400באס 1.3625 + MCH 0.1 ללוח.

לעומת מתח 1.40V ומעלה והשארת המתחים על normal כשהוא קרס אחרי 2-3 דק'

פורסם

אכן אתה צריך למצוא את הקונגורציה המתאימה שכן אני בטוח שהVTT שלך דיי נמוך... והייתי ממליץ אותו להעלות . יש לך אפשרות כזו נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים