עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך - איזור ה-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כרטיס מסך מבוסס nVidia בתקציב של כ-700 ש"ח. עיקר השימוש - משחקים כדוגמת GTA4, Assassin's Creed וכד'.

המערכת כוללת כרגע מעבד Intel E7200, זכרון 2 GB ומסך 17 אינץ' שאולי יוחלף ל19-20.

המלצות?

תודה מראש!

פורסם

4770

אין טעם למשהו אחר פה...

תכ'לס גם 4670 יהיה מספיק לך אבל ה4770 כרטיס כל כך שווה ששווה להשקיע עליו תעוד כמה שקלים.

לא בעיה התקציב

פורסם
  • מחבר

יש למישהו המלצות על כרטיסי Nvidia?

אני לא מעוניין בכרטיס ATI משום שהבנתי שלבעלי ATI יש המון באגים ב-GTA IV....

מישהו יכול להגיד לי בוודאות ש-GTA IV עובד טוב עם 4770 ATI?

פורסם

יש בעיות רק עם הסדרות הישנות (X1950 ואולי גם HD2000). המשחק הזה בכללי לא עובד טוב על מחשבים אבל HD4770 אמור להפעיל אותו בצורה מספקת (לא על הגדרות הכי גבוהות אבל להפעיל). הכרטיס הזה מקביל בביצועים ל GTS250 ול HD4850 (שניהם חזקים ממנו בכ 5% אבל עולים הרבה יותר).

צריך לזכור ש 5% זה בערך 3 פריימים בשניה :P וש HD4770 עולה בין 550 ל 600 שקל, ניתן לבצע לו OC מרשים יחסית (מספיק בשביל להשוות אותו ל HD4850 ואף יותר).

פורסם
  • מחבר

יש לי HD3650 שיוצר מלא בעיות רינדור ב-GTA4, בעיקר באיזורי צל. מהסתכלות בפורומים של gta עושה רושם שהבעיות קיימות בעיקר בכרטיסי מסך מבוססי ATI, ולכן אם כבר להתקדם - אני מעדיף לכיוון geforce.

המשמעות היא כנראה geforce 9600 gt או 9800 gt. רציתי לדעת מה מהם עדיף (עלות מול תועלת), וכמו כן איך יכולות ה-OC של שניהם.

פורסם
  • מחבר

אין לי שמץ, האמת. איך בודקים?

ועוד שתי שאלות:

יש חנויות במחירים האלה גם באיזור המרכז?

מה ההבדל - בתכל'ס - בין 512 זכרון ל1 ג'יגה?

פורסם

אין הרבה הבדל למען האמת בין כרטיסים בעל זיכרון שיתופי של 512 ל1GB (לפחות באזור החלשים שנעים בין 400-650 ש"ח)כל עוד הם באותו מדרגת BIRATES(128/256/448 וכן הלאה)

ההבדל הוא זניח לגמרי במחרירים הללו (בין 2-6% לפי בדיקות OC של אתרים בחו"ל).

בכריסים החזקים יותר זיכרון שיתופי כבר יותר משנה כי למען האמת הכרטיס יודע לנצל אותו ולפנות פחות לזיכרון המערכת.

בקשר לספק אמורה להיות לך מדבקה עם שם יצרן/מס' וואט/מס' סידורי וכו' על גב/צד הספק.

בקשר לפתוח התר'ד לפי דעתי האישית (שנוטה לכיוון NVIDIA) לך על הכרטיס הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 חריגה של 130 ש"ח(לא נורא אם החלטת להשקיע) אבל כרטיס ברמה גבוהה עם קירור מסיבי,3 שנות אחריות מלאות ויכולות OC מעולות בעזרת קירור רציני.או זה:http://skypc.co.il/pl_product~28685~8~0.htm שיותר חלש מהINOO3D אבל נכנס בתקציב,עם קירור סביר (בכללי ייתן לך פחות בהרבה מהיכולות של הINNO3D אבל אם זו גם התפשרות טובה).

מקווה שעזרתי ושבת שלום.

פורסם

אין לי שמץ, האמת. איך בודקים?

ועוד שתי שאלות:

יש חנויות במחירים האלה גם באיזור המרכז?

מה ההבדל - בתכל'ס - בין 512 זכרון ל1 ג'יגה?

פותחים את המחשב ומסתכלים על המדבקה שלו.

לא, זה מבצע חיסול מלאי של החנות הספיציפית הזאת.

גרסת ה - 1GB מגיעה מלבד עם כפול זיכרון עם מהירות זיכרון נמוכה יותר, 2000MHZ במקום 2200MHZ.

לא משתלמת בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים