פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים אפשרות ראשונהSpire EasyStream 3שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד...(40-50 מעלות) במנוחה-מאמץאפשרויות אחרות :Tt Spark7Tt Volcano 7 plusVantec AeroFlowהמחירים שלהם בערך אותו דבר...השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה?מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים קודם כל 50 מעלות במאמץ זה לא כזה גרוע.לא צריך ישר לרוץ לקנות היטסינק...כמה מאווררים יש לך במארז ?איך הם מסודרים ?האם יש לך חומר טרמי בין ההיטסינק למעבד ?האם הכבלים {במיוחד ה IDE} מעוגלים ? או לפחות לא מפריעים לזרימת האוויר ?
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים מחבר אוקי דבר ראשון לפי מה ששמעתי פה סלרונים אמורים לעבוד על 36-42וכמו שאמרתי אני על 40-50 חשבתי שזה גבוה מידי ומסוכן למעבד ולעורך החיים שלויש לי 3 מאוררים במארזלמטה מקדימה, מכניס אווירלמעלה מאחורה מתחת לספק מוציא אווירלמעלה מקדימה, איפה שיושבים ה"סידי רומים" חיברתי עוד מאורר מזרים אוויר לכיוון המעבדמשחה טרמית שהגיעה צמודה להיטסינג למטה (או שזה נקרא פד טרמי אני לא בטוח)הכבלים של הIDE מאחורי הברזלים של הסידי רומים, ככה שלא רואים אותם בגרושכבלים של חשמל גם מסודרים סביר מאוד
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים אם "המשחה" צמודה, אז זה פד.בכל אופן, מומלץ לשים חומר טרמי. קנה את הNanotherm כ 35 ש"ח.אני בטוח שזה לא יוריד משמעותית את הטמפ', אבל גם אם תקנה היטסינק אחר, אז תצטרך חומר טרמי.תקנה את החומר הטרמי הנ"ל, מרח אותו לפי המדריך באתר ורשום פה כמה זה הוריד לך את הטמפ'.דרך אגב, אם איזו תוכנה אתה בודק את הטמפ' ?
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים מחבר asus pc probובדקתי גם עם vantec nexus multi-function panelוזה הראה אותם תוצאות, הבדל של חצי מעלה פלוס מינוס
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים הסינק המקורי הוא _מעולה_, אין צורך להחליף. אלא עם אתה הולך על משהו שקט יותר ממנו, ואז הבחירה לא תיהיה אף אחד מהנ"ל
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים מחבר אמרתי שיש לי את המקורי ?אני אומר לכם שיש לי טמפרטורה 40-50 למעבד סלרוןשזה לא נחשב טובואני כבר הסברתי שיש לי מאורר ספיר לא המקורי שבא עם המעבד !ולהוריד את הפד הטרמי ולשים משחה טרמית לפי הניסיון שלי יוריד במקסימום של 2-3 מעלות !
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים תראו אני מאמין שהדרך הכי טובה ללמוד זה מניסיון, תקנה את הVOLCUNO 7 PLUS תראה אם זה יעזור אם כן אז יופי, אם לא אז תלמד את הלקח שלך לא לרוץ למסקנות, אני למדתי את שלי בפעם הראשונה ששרפתי את הלוח אם שלי, אז בהצלחה ואל תשכח למרוח משחה טרמיתנ.ב חשבתי על משהו- אני חושב שעל הפד הטרמי יש מן עטיפה כזאת ולפני שמחברים את הסינק צריך להוריד אותה, הורדת אותה?
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים מחבר כן הורדתי אותהויש לי שיטה יותר טובה לניסיונותאתה!!! תקנה ליואני !!! יבדוקמה אני נראה לך מיליונר לבזבז סתם כסף על משהו שלא בטוח יעזור לי ?!?!...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.