עבור לתוכן

אוזניות Sennheiser CX300 נקרעו.. אפשר לתקן?

Featured Replies

פורסם

זה נכנס לי טוב, עם הבינוניים שהגיעו עם זה זה לא נכנס בכלל, שמתי את הקטנים ועכשיו זה בסדר..

אני אומר לכם באמת, הורדתי מיו טיוב בדיקת שמע כזאת משהו עם הבאסים, יש לי אוזניות גדולות כאלה ושם שומעים טוב, כנ"ל גם ברמקולים בחדר, אבל באוזניות ה-CX300 שומעים קצת יותר טוב מאלה של האייפון, עדין לא כמו האוזניות הגדולות שעלו משהו כמו 100 שקל.

אם זה נכון הקטע הזה של ההרצה אני פשוט ישאיר את האוזניות עם מוזיקה לכמה לילות :)

פורסם

זה נכנס לי טוב, עם הבינוניים שהגיעו עם זה זה לא נכנס בכלל, שמתי את הקטנים ועכשיו זה בסדר..

אני אומר לכם באמת, הורדתי מיו טיוב בדיקת שמע כזאת משהו עם הבאסים, יש לי אוזניות גדולות כאלה ושם שומעים טוב, כנ"ל גם ברמקולים בחדר, אבל באוזניות ה-CX300 שומעים קצת יותר טוב מאלה של האייפון, עדין לא כמו האוזניות הגדולות שעלו משהו כמו 100 שקל.

אם זה נכון הקטע הזה של ההרצה אני פשוט ישאיר את האוזניות עם מוזיקה לכמה לילות :)

לא יודע מה בדיוק הורדת מיוטיוב... אבל סאונד זה יותר מ"באסים". אני שוב חוזר וממליץ לך לשמוע אלבום באיכות של דיסק (כלומר מקורי או בפורמט לוסלס) ולהשוות ביניהן.

לגבי גודל הסיליקונים, לרוב האנשים הגודל הבינוני הוא המתאים. מוזר שאתה אומר שהן בכלל לא נכנסות... נסה בכל זאת לבדוק אותן ולראות אם האטימה יותר טובה.

פורסם

גם לי זה נשמע כאילו לא שמת טוב את האוזניות, נדיר שהבינוני לא נכנס (כמובן לא כלכך אצל ילדים קטנים), יותר נפוץ שהוא לא נוח לאורך זמן או פשוט לא יושב כלכך טוב לאורך זמן. המיקום של אוזניות IN EAR הוא קריטי לקבלת איכות טובה ואפילו איכות נורמאלית. לפעמים לוקח ימים עד שמבינים איך לשים אותן נכון. זה די דומה ללשים אטמי אוזניים - רק הבעייה שהרבה אנשים גם אטמי אוזניים לא יודעים לשים טוב :).

כנראה יש לך תפיסה לא כלכך נכונה למה זה איכות (דבר שמשתנה לגמריי בין אנשים), ואתה יותר נתייחס לכמות ופחות לאיכות. לאוזניות גדולות יש אופי צליל שונה גמריי מאוזניות קטנות, וזה ממש לא קשור לאיכות.

דבר נוסף, כמו שכבר הזכרתי וגם שנטקס הזכיר - אל תנסה להיתחכם עם הבדיקות - שים שיר באיכות מקורית או מאוד גבוהה ועדיף משהו עם הקלטה באיכות טובה ואז תשווה. מה שכן - סאונד גדול של אוזניות גדולות זה לא יתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים