עבור לתוכן

אוזניות Sennheiser CX300 נקרעו.. אפשר לתקן?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, יש לי אוזניות Sennheiser CX300.

לפני כמה ימים אחת האוזניות נתפסה בדלת של המעלית ונקרעה.

האם יש דרך לתקן או שעליי לזרוק אותן לפח ?

תודה מראש.

פורסם

Bad Luck

בכל מקרה, אתה יכול לנסות להלחים חזרה את החוטים בדיוק לאותו מקום שהם היו מחוברים לפני זה...ככה קרה לי עם דגם של סוני וזה עזר...עד שנקרעו שוב :P

פורסם

אני מתגעגעת לCX300 שלי..

פורסם

לא יודע מה בדיוק נקרא וכמה זה פגם בדרייבר עצמו, אבל אם זאת קריעה שטחית, אז אפשר לסדר את זה כמעט בטוח - לך לאלקטרונאי כזה או אחר.

תדאג לבדוק את זה לפני כן, שלא יעבדו עליך.

אני מציע לך גם להתקשר לכמה חנויות כדי לבדוק. אולי קילומבו יעזרו לך.

פורסם

שלום אנשים, יש לי אוזניות Sennheiser CX300.

לפני כמה ימים אחת האוזניות נתפסה בדלת של המעלית ונקרעה.

האם יש דרך לתקן או שעליי לזרוק אותן לפח ?

תודה מראש.

לא יודע בקשר לתיקון (חדשות עולות היום פחות מ200שח, אז תחשוב אם זה בכלל משתלם), אבל לפעם הבאה: תלבש את האוזניות ככה שהחוט שלהם עובר מתחת לחולצה ולא מעליה. ככה זה גם לא יתפס לך בשום דבר, וגם יבטל את האפקט המיקרופוני (הרעש ששומעים כשהחוט זז).

פורסם

לא ראיתי שחדשות עולות 200 ש"ח ואם כן אני קונה עכשיו

המחיר שלהן בבאג הוא 280 וכל מה שפחות מזה אני יודע שהוא זיוף.

פורסם

לא זיוף ולא כלום. יש מספיק חנויות שעובדות עם היבואן הרשמי ( kilim.co.il) כגון קילומבו ועוד כמה טובות.

חנויות כאלה לא מתעסקות עם זיופים. המחיר הסטנדרטי עכשיו הוא משהו כמו 170ש"ח אם אני לא טועה.

באג יקרים, זה ידוע. לפעמים יש להם מבצעים והנחות ואז הם הרבה יותר שווים מהשאר (הClix2 שיש לי בבית ב 250ש"ח לפני שנה).

פורסם

את האוזניות שלי מוכרים שם ב 980 שקל!!

קניתי אותם לפני 8 חודשים ב 560 כולל משלוח, הזוי יותר מדי.

אה אוקי ראיתי זה לגבי הדגם הישן והרגיל שלהן

לדעתי עדיף לקחת את הדגם ה II ה PERCISION, אבל יקרות בכ 100 ש"ח יותר

פורסם

סליחה שאני מתפרץ ככה באמצע, אבל...

קניתי לפני שבועיים בערך את האוזניות האלה ב-170 שקל מ-KSP, בדקתי אותן עם כל מיני דברים אבל ניסיתי וניסיתי והן נשמעו לי בערך כמו האוזניות של האייפון, בקושי שמעתי הבדל.

השאלה היא האם באמת יש כל כך קצת הבדל או שזה זיוף? כי לא נראה לי ש=KSP יתעסקו ען זיופים...

פורסם

אתה עובד עם אקולייזר באייפון? או שלאייפון יש פשוט איכות משלו? אני לא ממש מכיר את סוגי איכות המוזיקה שלו.

פורסם

אוזניות ורמקולים צריכים לעבור הרצה - הזמן והאופי שלה משתנה ממוצר למוצר. עד אז יש מיקרים שזה עלול להישמע ממש רע.

העניין הוא שהממברנות והחומרים שנעים צריכים להתגמש לפי מה שהרמקול משדר להם - בהתחלה הם נוקשים מה שגורם לסאונד להשמע רע.

האמת היא שאני בהתחלה די נהנתי מהאיכות שלהם בשביל המחיר הזול (בערך 200 ש"ח מקילומבו בזמנו), יש להם באס די נחמד. אבל כמו שאמרת קשה לי להאמין שמה שיש בKSP מזוייף, הסיכוי שהם בעצמם נפלו קורבן בלי לדעת הוא די קטן כשהם מביאים את זה כלכך הרבה זמן.

תנסה להאזין עם שירים איכותיים, גם באיכות דחיסה גבוה וגם באיכות הקלטה טובה, עם באסים טובים וכלים אקוסטים.

הרצה ממולצת לאוזניות האלו היא בין 50 ל 100 שעות, לדעתי כבר ב 20 שעות אפשר להנות מהם.

פורסם

בכל אוזניה יש את הקטע הזה של הרצה?

אני עם שלי לא השתמשתי הרבה יכול להיות שעם הזמן הדרייברים נפתחים ויותר סאונד נקי יוצא החוצה?

פורסם

כמובן. רק שזמן ההרצה ואופי השינוי יהיו שונים ממוצר למוצר.

הדריברים "נפתחים" זה בוודאות, מה השינוי שתרגיש ותשמע זה קשה לנבא. בד"כ קשה לשים לב לזה בצורה ברורה בגלל ההדרגתיות, ככל שאתה עם ציוד יותר איכותי ואוזן יותר אודיופילית ככה זה יהיה יותר קריטי מבחינתך. בהרבה מקרים השינוי בין הדקה הראשונה לשעה המאה הוא אדיר.

פורסם

איפה בדיוק האוזניה נקרעה? בחוט (שזה לא בעיה לתקן) או בדרייבר (שזה קצת יותר סיפור)?

אם אתה רוצה לתקן זה אפשרי, רק דורש יכולת הלחמה טובה... ואולי גם האוזניה השנייה תצתרך לעבור התאמה לאורך של הקרועה- ושום דבר לא מביטח לך שהאיכות לא תפגע...

קיצר, תקנה חדשות :P

פורסם

סליחה שאני מתפרץ ככה באמצע, אבל...

קניתי לפני שבועיים בערך את האוזניות האלה ב-170 שקל מ-KSP, בדקתי אותן עם כל מיני דברים אבל ניסיתי וניסיתי והן נשמעו לי בערך כמו האוזניות של האייפון, בקושי שמעתי הבדל.

השאלה היא האם באמת יש כל כך קצת הבדל או שזה זיוף? כי לא נראה לי ש=KSP יתעסקו ען זיופים...

לא נשמע הגיוני בכלל. יש בהחלט שיפור באיכות ביניהן לבין מה שבא עם האייפון (אם כי אני חייב לציין שלאחרונה אפל דווקא מספקים אוזניות לא רעות יחסית עם האייפודים\אייפונים. לא באיכות מקצועית כמובן אבל לא זבל כמו פעם).

לא מאמין שזה קשור לעניין של הרצה\break in של אוזניות. נסה באמת לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה (נניח אפל לוסלס) בשביל להשוות.

גם תבדוק שה CX300 אוטמות לך את האוזן טוב. הן באות עם 3 סיליקונים בגדלים שונים. אם אין אטימה טובה אז הסאונד באמת ישמע לך רזה ומתכתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים