עבור לתוכן

2 נורות אדומות בXBOX

Featured Replies

פורסם

וזה למשלוח לדעתי בלי ביטוח ד"א + הזמן שלוקח להם לתקן ולטפל בכל הנושא.

ליביו

פורסם

וזה למשלוח לדעתי בלי ביטוח ד"א + הזמן שלוקח להם לתקן ולטפל בכל הנושא.

ליביו

זה עם ביטוח, עד 1000 דולר חבילת EMS מבוטחת אוט', מעל ל1000 דולר, העלות היא 4 וחצי שקלים לכל 1000 דולר נוספים או חלק מהם.

שלחתי המון חבילות לחו"ל, מחיר המשלוח מהארץ הוא בקרשים, וגם בחו"ל הוא הרבה יותר זול ממה שרוב האנשים באמת חושבים שהם, כמה מיילים למוכר בEBAY ותראו את המשלוח יורד מ50 ל25 דולר ברגע שהוא מבין שאתם מודעים למחירון בפועל.

הבעיה היא לא המשלוח

כמו שדובי כתב המשלוח הוא כ- 120-140 ש"ח לכל כיוון, יותר זול מתיקון בארץ

הבעיה מתחילה במכס. אם הם רק יתקנו אז אין תשלום מכס אבל, אם מיקרוסופט יחליטו שלא ניתן לתקן ויחליפו לי את המכשיר לחדש לפי חוקי המכס יש לשלם מכס מלא !

אם הזמנת את המוצר מחו"ל ושילמת עליו מכס כבר תקבל זיכוי, אם זרקת את הקבלה בעיה שלך, עברתי כבר מספיק תהליכים של RMA...

פורסם

תגיד אתה יודע אולי איפה ניתן לקנות jesper בארץ בזול יחסית?

מצאתי את זה:

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1088

איך אני יודע שזה באמת jesper?

ממש ממש ממליץ לך על אינגויסטיק קניתי מהם את הבוקס לפני חודשיים וקיבלתי את הגאספר כמו שהם הבטיחו

חנות טובה ומקצועית כשבאתי הם פתחו את האריזה והכול בשביל להראות לי שהקונסולה גאספר

קיבלתי כבל HDMI כמו שהם הבטיחו

אם תרצה עוד מידע פשוט תישאל ;)

ממליץ מניסיון

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

בסופו של דבר, לאחר שיחה עם מרכז השירות של מייקרוסופט, הם הסכימו שאני אשלח את ה Xbox לגיסתי בגרמניה והם יאספו אותו ממנה.

ביום חמישי קיבלתי את היחידה בחזרה לאחר שמייקרוסופט החליפו את לוח האם, ככה שאפשר לומר שקיבלתי יחידה חדשה (או ריפרביש). המכשיר עובד מצויין, הרבה יותר שקט ממקודם.

אז מה היה לנו מבחינת עלויות וזמנים:

משלוח לגרמניה ב 5.5.09 143 ש"ח עם EMS כולל ביטוח עד 1000$

היחידה הגיע לגרמניה כעבור 3 ימים ישר לסופ"ש.

מכיוון שהיה בלבול במרכז השירות של מייקרוסופט עם הכתובות, נאלצנו לפתוח קריאת שירות חדשה, מה שלקח עוד יום.

מייקרוסופט אספו את היחידה ב 13.5 והיא הגיע אליהם ב15 שוב ישירות לסופ"ש. תוך שלושה ימים היחידה הייתה מתוקנת ו בדרך חזרה.

היחידה נשלחה לארץ בדואר חבילות רגיל (טעות) שעלה 35EU. מכיוון שזה היה דואר רגיל לחבילה לקח שבועיים וחצי להגיע. מה שיותר מבאס זה שבתוספת של 10 יורו ניתן היה לשלוח אותה ב DHL שהיה מגיע תוך 3 ימים.

היחידה נתקעה במכס שרצו שאשלם 500 ש"ח, אבל מכיוון שכששלחתי את היחידה קיבלתי מהמכס אישור שהיחידה יצאה מהארץ והיא חזרה עם אותו מספר סיריאלי, תוך 10 דקות הם ויתרו על התשלום והיחידה שוחררה.

אז כן זה לקח כמעט חודש (למרות שאם קצת נסיון אפשר לקצר את התהליך לשבועיים וחצי), אבל היחידה תוקנה ללא עלות חוץ מהמשלוח הלוך חזור (סה"כ כ- 330 ש"ח). הרבה יותר זול ואמין מלתת לחאפר לתקן בארץ . בנוסף, אומנם שולי אבל נחמד, מייקרוסופט הוסיפו למשלוח חודש חינם בLIVE.

אז מהנסיון האישי שלי אני ממליץ לשלוח לתיקון במייקרוסופט, בהנחה שהיחידה באחריות (על בעיות הנורות האדומות האחריות הורחבה ל3 שנים) ובהנחה שיש לכם קרובי משפחה בחו"ל שמוכנים "לעשות טובה".

פורסם

יפה,אני שמח שהכל סודר :yelclap:

פורסם

gmayron זה עלה לך מעל 300 שתיקון לבד עולה הרבה פחות (בבית אם דברים פשוטים שאפשר לקנות בארץ )

ואחת הבעיות בRROD זה שאם מקבלים פעם אחת יש סיכוי טוב שזה יחזור עוד פעמים

בנוגע לתיקון שMS עשו בחינם -בגרמניה יש יבוא רישמי של המכשיר ואחריות של 3 שנים לRROD

ככה שהם לא עשו לך טובה הם פשוט נתנו את השרות שהם מחויבים לו

הבעיה שאין את השרות בארץ והמצב חראה מהבחינה הזאת בכל הקונסולות

למרות שלסוני כן יש נציגות

פורסם
  • מחבר

טוב אתה צודק

אבל למרות זאת אתה טועה.

אני קורה את התגובה שלי שוב ושוב ואני מתקשה למצוא היכן כתבתי שמייקרוסופט עשו לי טובה. כל מה שכתבתי זה שהאחריות על בעיות נורות אדומות הורחבה ל-3 שנים. האחריות היא על כל הקונסולות לא משנה איפה אתה גר. ואם אתה לא מאמין תתקשר למרכז תמיכת הלקוחות שלהם ותשאל. דרך אגב הייתה לי בעיה אחרת, לא זאת שמוגדרת כ- RROD

לתקן לבד זה יותר זול נכון אבל לבד אתה לא יכול להחליף את כל הלוח אם.

תרמתי לפורום מנסיוני מכיוון שאני מניח שישנם עוד כמה אנשים שלא מעוניינים לעשות תיקון לא רשמי. אתה לא חייב להקשיב ליי, אתה הרי יודע הכל.

פורסם
האחריות היא על כל הקונסולות לא משנה איפה אתה גר. ואם אתה לא מאמין תתקשר למרכז תמיכת הלקוחות שלהם ותשאל

גרמניה זה לא ישראל ככה שאני לא צריך לשאול אפילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים