פורסם 2009 באפריל 2916 שנים שלום לכולםיש לי XBOX 360 קצת יותר משנה שעבד מצויין ללא כל בעיה עד אתמול.באמצע משחק הקונסולה כבתה ו2 נורות אדומות דלקו. נתתי לה לנוח וניסיתי שוב, אחרי 5 דקות של משחק קרה שוב. נתתי לה להתקרר של הלילה ושוב אחרי 5 דקות אותו דבר.מישהו יודע איך ניתן לתקן את התקלה הזאת? האם התיקון דומה לתיקון RROD?תודה מראש לכל העונים
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים זה נגרם בגלל שהקונסולה עוברת את רמות החום המותרות.מבחינת תיקון אני לא יודע אם אפשר לעשות משהו אבל תנסה לשים אותה במקום מאווררר יותר או שאפילו תנסה לכוון עליה איזה מאוור (במידה ואתה לא רוצה לקנות איורור חיצוני)
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים היה לי את זה.מה שעשיתי מרחתי משכת קירור חדשה והחלפתי ברגים והוספתי מאוורר פנימי.זה פתר את הבעיה ל3 חודשים ואז שוב זה התחיל לקרות,אז קניתי ג'אספר וזהו את המכשיר הישן אני מוכר בגרושים.בעקרון 2 מנורות זה שהמעבד מתחמם יותר מידיי (לא הGPU שבדרך כלל עושה את הבעיה)אני מניח שיש לך XBOX360 גרסאת XENON.
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר דיברתי עם מיקרוסופט ואני צריך לשלוח להם את הקונסולה לתיקון מה שלא יקרה.האם מישהו יודע אם התיקון של 2 נורות אדומות שחוזרות כל הזמן, הוא אותו תיקון של RROD?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים gmayron עד כמה שאני יודע MS ישראל לא מתקנת או תומכת בXBOX360 פשוט אין יבוא רישמי רק בארצות שיש יבוא רישמי יש גם תיקון רישמי
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר כן אני יודע שאין תמיכה בארץ ולכן אני חושב לנסות ולתקן בעצמי ומכאן השאלה שלי, האם התיקון זהה לתיקון של RROD?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים היה לי את זה.מה שעשיתי מרחתי משכת קירור חדשה והחלפתי ברגים והוספתי מאוורר פנימי.זה פתר את הבעיה ל3 חודשים ואז שוב זה התחיל לקרות,אז קניתי ג'אספר וזהו את המכשיר הישן אני מוכר בגרושים.בעקרון 2 מנורות זה שהמעבד מתחמם יותר מידיי (לא הGPU שבדרך כלל עושה את הבעיה)אני מניח שיש לך XBOX360 גרסאת XENON.תגיד אתה יודע אולי איפה ניתן לקנות jesper בארץ בזול יחסית?מצאתי את זה:http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1088איך אני יודע שזה באמת jesper?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים gmayron עד כמה שאני יודע MS ישראל לא מתקנת או תומכת בXBOX360 פשוט אין יבוא רישמי רק בארצות שיש יבוא רישמי יש גם תיקון רישמי כל עוד יש אחריות על הקונסולה, אפשר לעשות RMA, עלות המשלוח תיהיה על הלקוח.
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים תגיד אתה יודע אולי איפה ניתן לקנות jesper בארץ בזול יחסית?מצאתי את זה:http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1088איך אני יודע שזה באמת jesper?הכי זולים AFTER GAMES.וכדיי לדעת אם זה JASPER פשוט תסתכל הספק של החשמל אם כתוב 150W.175W זה פאלקון...
פורסם 2009 במאי 116 שנים עלות המשלוח תיהיה על הלקוחאבל זה הבעיה חבילה כזאת גדולה בטח עולה הרבה הלוך וחזור
פורסם 2009 במאי 216 שנים אבל זה הבעיה חבילה כזאת גדולה בטח עולה הרבה הלוך וחזור ~120 שקל במשלוח EMS של 1-4 ימי עבודה...
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר הבעיה היא לא המשלוחכמו שדובי כתב המשלוח הוא כ- 120-140 ש"ח לכל כיוון, יותר זול מתיקון בארץהבעיה מתחילה במכס. אם הם רק יתקנו אז אין תשלום מכס אבל, אם מיקרוסופט יחליטו שלא ניתן לתקן ויחליפו לי את המכשיר לחדש לפי חוקי המכס יש לשלם מכס מלא !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.