עבור לתוכן

2GB מול 4GB בוינדוס 7

Featured Replies

פורסם

כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר?

בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM.

מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר...

ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)

פורסם

מעבר ל4 גיגה זיכרון לא יגרום למערכת שלך לעבוד יותר מהר אלא אם כן יש מחסור בזכרון מה שלפי מה שכתבת אין לך

מה שמבדיל הוא המהירות של הזיכרון אבל שיפור נגיד מ800MHZ לאפילו 1600 בד"כ לא מורגש חוץ מבOC

פורסם

ואל תבטל את הVM שלך הוא נחוץ למערכת ההפעלה לצורך פעילות מהירה יותר - כתיבה לVM חוסכת לך זמן ומקום ש"סתם" יתפס לך על הRAM.

וחוץ מזה עדיך שייכתב לך כמה שפחות על הRAM אז לא צריך סתם לבטל VM, הוא לא עולה כסף.

פורסם

במחיר הזנות שיש היום לזכרונות 800MHZ 2GB במיוחד יעלה לך אולי 130-200 ש"ח תלוי לאיזה דגם. שזה ממש אבל ממש זול.

אני קניתי 4 GB ב 220 ש"ח. שווה לחלוטין, אני מרגיש יותר חופשיות של המחשב עם וינדוס 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים