עבור לתוכן

שדרוג של עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'(

אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט.

אז כך המחשב שלי כרגע הוא

CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ

MOTHER BOARD: asus cuv4x

VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB

MEMORY: 128 MB SDRAM

זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'(

אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON

לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל.

אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוגים וכל זה...

תודה רבה רבה לכל העוזרים.

נ.ב את המחשב אני צריך לגלישה באינטרנט עריכת וידאו וגם אולי משחקים--> אך בשביל זה אני צריך גם כרטיס מסך יותר חזק כמובן אז אם הסכום לא יספיק אז לא נורא אני יכול לחכות אין לי בעיה שאני אקנה אחר כך.

נ.נ.ב מה אתם אומרים לשדרג או לחכות יותר זמן (אולי זה גם יהיה הרבה זמן) שאבא שלי יקנה מחשב חדש.

שוב תודה

פורסם

איזה HD יש לך? בכל מקרה אם אתה רוצה להחליף מעבד אז צריך להחליף את כל השילוש (לוח אם, מעבד וזיכרון) לעריכה גראפית צריך לפחות 512 MB זיכרון אז הנה מה שהצלחתי לעשות:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 550.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 545.16 ] 1

¤ 1679.92

שכחתי לשאול אם יהיה OC? אם כן אז נחליף זיכרונות, העדפתי לקחת סטיק אחד של 512MB גם בגלל המחיר וגם מכיוון שאם אתה עורך ווידאו 512 MB זה גם לא יותר מידי ועדיף לקחת היום 512 בסטיק ולהוסיף עוד סטיק בעתיד, אפשר לקחת את את הלוח NF7-M שמגיע עם GF4MX מובנה זה יעלה את המחיר הסופי ל 1807 ש"ח הכרטיס ייתן שיפור לעומת הכרטיס שלך אבל עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות אחד טוב יותר, בכל מקרה אל תבנה רק על ההצעה שלי, ממולץ לחכות לעוד אנשים שיגיבו ;D

ד"א שכחתי לציין שגם לNF7-M יש אפשרות להוסיף כרטיס נוסף ולנטרל את הכרטיס האונבורד כך שאם שווה לך להשקיע עוד 200 שקל עד שתקנה כרטיס מסך חדש, כדאי לשקול ללכת על הNF7-M, למרות שהביצועיים הגרפיים של הכרטיס נמוכים יותר מGF4MX לא OB, שעולה 400 שקל, אז השיקול הוא שלך ;D אם לא הסברתי את עצמי טוב תגיד ואני אסביר שוב ;)

פורסם

אחי תחכה...

אני חכיתי ובסוף קניתי מחשב סביר שמספיק למשחקים ויחסית בסדר גמור אבל אם אתה ממש רוצה אז :

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 621.9 ] 1

Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory [ ¤ 275.18 ] 1

Video Cards : Chaintech Geforce 4 MX440SE 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard [ ¤ 240.91 ] 1

לדעתי זה יספיק לך עד מאוד... תבקש מאבא שלך שיוסיף לך 100 שקל ובעתיד תשדרג הארדיסק וכרטיס מסך

פורסם

עדיף לך לחכות בינתים תוסיף זיכרון זה יעזור לך בביצועים תנסה למצוא משומש בזול

בגלל שחדש יקר ולא מישתלם

פורסם

אחי אתה גם יכול לעשות תרייד אין אני חושב שPCH מקבלים תרייד אין תתן להם את המעבד , כרטיס מסך לוח , זכרון ותוסיף עוד כסף ותקנה את מה שאמרתי לדעתי הם יתנו לך 400-500 שקל על כל החלקים...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות אבל השאלה שלי היא האם על הלוות אם אני אוכל להפעיל את הכרטיס פיירוייר שיש לי?

אה כן ובקשר לכרטיס מסך אם אני אחליט לשדרג אז עדיף לי כבר לחכות לאחר כך ולקנות משהו יותר טוב מה GF4MX כי כמו שאמרתי לא בוער לי...

:)

פורסם

מה שאני הצעתי יותר טוב ממה שstingeR- הציע, כיוון שהכרטיס מסך שהו נותן לך פשוט על הפנים, עדיף הקונפיגורציה שאני הצעתי עם הNF7-M ;D

*OFF* קאפוט, איפה אתה? לא רואים אותך לא שומעים אותך, נעלמת לגמרי יבן אדם, אין לי ICQ מותקן עכשיו ואין לי כח להתקין, אז אני יתקשר אליך מחר בבקר נדבר קצת, תגיד עדיין יש לך את הספק? *OFF*

פורסם
  • מחבר

אחי אתה גם יכול לעשות תרייד אין אני חושב שPCH מקבלים תרייד אין תתן להם את המעבד , כרטיס מסך לוח , זכרון ותוסיף עוד כסף ותקנה את מה שאמרתי לדעתי הם יתנו לך 400-500 שקל על כל החלקים...

באמת...

טוב אני חושב שכדאי להתעניין בנושא כי זה באמת נשמע יותר משתלם מאשר לקנות את החלקים שאני רוצה ואת מה שיש לי לזרוק.

תודה שאמרת לי אחי זה היה פרט חשוב ;)

פורסם

מעבד: שקלAMD 2500 BARTON-610

לוח: -GIGABYTE 7N400 מידע על הלוח אפשר למצוא כאן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400-L1.htm

510 שקל

זיכרון: 350 שקל-קח 2 סטיקים של זיכרון 256 של קינגסטון כדי שתוכל לעשות DUAL CHANNEL

כמו כן כדי להחליף את הכרטיס המסך כיוון שהוא לא מאפשר את ניצול היכולת של המחשב.ואל תתפלא אם חלק מהמשחקים לא יעבדו בצורה חלקה.

סך הכול-1470 שקל

פורסם

naori לדעתי המערכת שאני נתתי לו עדיפה וזולה יותר ודרך אגב יש לי את הכרטיס במחשב הישן והוא מחזיק משחקים כמו GTA VICE CITY על רזולוציה של 800X600 וUT2003 על 800X600 אז ככה שזה בסדר גמור... והקונפיגורציה שלך יותר יקרה ולא משתלמת..

פורסם
  • מחבר

מעבד: שקלAMD 2500 BARTON-610

לוח: -GIGABYTE 7N400 מידע על הלוח אפשר למצוא כאן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400-L1.htm

510 שקל

זיכרון: 350 שקל-קח 2 סטיקים של זיכרון 256 של קינגסטון כדי שתוכל לעשות DUAL CHANNEL

כמו כן כדי להחליף את הכרטיס המסך כיוון שהוא לא מאפשר את ניצול היכולת של המחשב.ואל תתפלא אם חלק מהמשחקים לא יעבדו בצורה חלקה.

סך הכול-1470 שקל

טוב קודם כל אני בכלל לא אתפלא חלק מהמשחקים לא יעבדו בכלל כי כולם יועדעים שזה חרא של כרטיס מסך!!!

ומה זאת אומרת לקחת שני סטיקים כדי שאני אוכל לעשות DUAL CHANNEL ומה זה ?

פורסם
  • מחבר

איזה HD יש לך? בכל מקרה אם אתה רוצה להחליף מעבד אז צריך להחליף את כל השילוש (לוח אם, מעבד וזיכרון) לעריכה גראפית צריך לפחות 512 MB זיכרון אז הנה מה שהצלחתי לעשות:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 550.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 545.16 ] 1

¤ 1679.92

שכחתי לשאול אם יהיה OC? אם כן אז נחליף זיכרונות, העדפתי לקחת סטיק אחד של 512MB גם בגלל המחיר וגם מכיוון שאם אתה עורך ווידאו 512 MB זה גם לא יותר מידי ועדיף לקחת היום 512 בסטיק ולהוסיף עוד סטיק בעתיד, אפשר לקחת את את הלוח NF7-M שמגיע עם GF4MX מובנה זה יעלה את המחיר הסופי ל 1807 ש"ח הכרטיס ייתן שיפור לעומת הכרטיס שלך אבל עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות אחד טוב יותר, בכל מקרה אל תבנה רק על ההצעה שלי, ממולץ לחכות לעוד אנשים שיגיבו ;D

ד"א שכחתי לציין שגם לNF7-M יש אפשרות להוסיף כרטיס נוסף ולנטרל את הכרטיס האונבורד כך שאם שווה לך להשקיע עוד 200 שקל עד שתקנה כרטיס מסך חדש, כדאי לשקול ללכת על הNF7-M, למרות שהביצועיים הגרפיים של הכרטיס נמוכים יותר מGF4MX לא OB, שעולה 400 שקל, אז השיקול הוא שלך ;D אם לא הסברתי את עצמי טוב תגיד ואני אסביר שוב ;)

naori,

אני חושב שההצעה שלך טובה בהחלט אך את מה שאמרת בהמשך זה יקר מדי כי אין מספיק כסף ל 1807 ש"ח זה יקר מדי לדעתי.

כך ש stingeR- צדק במידה מסויימת אבל עדיין אני מעדיף לחכות לאחר כך ולקנות כרטיס מסך עם איכות הרבה יותר טובה.

פורסם

שכחתם דבר אחד :D אם הוא עושה טרייד אין אז הוא מקבל 1900 ש"ח (בהנחה שיקבל 400 ש"ח ) ואז יש לו מספיק ;D ואני ביכלל בעד ללכת על הNF7 הרגיל ללא הGF4MX אונבורד ולחסוך את ה300 שקל הנותרים (כולל הטרייד אין) לחסוך עוד 200 ש"ח וקנות כרטיס מסך טוב יותר, לפי דעתי זו תהיה הבחירה הנכונה :D

פורסם

ההבדל בזיכרון של SD-RAM לDDR-RAM

הוא הDUAL CHANNEL שזה אומר שזירון כזה (DDR) יכול לעבוד בשני הכיוונים, בלי הרבה סיבוכים, זה אומר שכזה זיכרון מהיר יותר מ SD

שעובד רק בכיוון אחד.

פורסם

DDR בכל מצב יהיה יותר מהיר מהSDRAM מכוון שהוא עובד על טכנולוגיה שונה ומהירויות השעון שלו יותר טובות !

אז אל תדבר שטויות כי גם לפני שהיה DUAL CHANNEL כולם ידעו שDDR הרבה יותר טוב מSDRAM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים