פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיהאני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראותמה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמועתודה אחים שלי
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים תוכל לסביר את עצמך טוב יותר? יש לך FX5200 עכשיו? או שאתה רוצה לקנות אחד? בכל מקרה, אם לכרטיס יש VIVO, שזה כניסת ויציאת וידאו, אז אין בעיה לעשות את מה שרצית ללא כרטיס טלוויזה.
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים מחבר אין לי כרגע כרטיס FX5200אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיכלול את כל האופציות לעריכה וידאו אבל אם כרטיס כזה יקר אז אולי עדיף לקנות כרטיס מסך זול יותר ולהשקיע בכרטיס וידאו
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים אם כתוב בדגם שהוא כולל VIVO אז אתה יכול לדגום בעזרתו ווידאו ולערוך אותו (דרך תוכנה נפרדת). בד"כ ההפרשי מחיר הם מקסימום 100 ש"ח בין אחד עם ואחד בלי
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים כרטיס עם VIVO יספיק {כמו ש ^DarK-MinD^ אמר}.בקשר לחיבור הטלויזיה, אתה תצטרך TV-OUT, שיש אותו בכל הכרטיסים החדשים {ואפילו בישנים}.
פורסם 2003 באוגוסט 522 שנים *OFF* תאמינו או לא אבל אני צריך תמונות של פו הדב\מיקי מאוס \ שלגייה וכו..., הייתי פותח על זה ת'רד חדש אבל מערכת הפורומים לא עובדת, אז אם למישהו יש לינק לאתר עם תמונות :anim-jjd: *OFF*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.