פורסם 2009 באפריל 2816 שנים יש לי לוחhttp://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3Iמסך mag 786fdכאשר שמתי עליו geforce5500fx או Expert 200 pro של ATI אז הכל עובד נהדרמכיוון שהכרטיסים הנ"ל לא שלי שמתי כרטיסים משופצים אחרים:powercolor ati radeon 9600 propowercolor ati radeon HD 2400 proאבל בשניהם המסך מרצד (מעט אבל מרגיז בעין) במסך לבן/בהיר בעיקר שמים לב לזה.התקנתי דרייברים גם מאתר Powercolor וגם מאתר ati ולא עזר.מה הבעייה?הריצוד על 85MHZאולי עידכנתי דרייברים לא נכונים? כי לא ראיתי באתרים 9600 pro והורדתי 9600 seriesעוד מידע:בעת ההתקנה של הכרטיסים האחרונים משום מה הוינדווס מזהה לי 2 מסכים ושני כרטיסים. מצ"ב תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר הרצתי את התוכנה והיא גילתה שגיאה שקשורה איכשהו ב CRTלחצתי על fix and restartנדמה לי שזה פתר את הבעייהאבל תוכל לעזור לי ולומר מה להגדיר בתוכנה?(אני לא מעוניין בשני מסכים, לא מעוניין לצפות דרך טלויזיה ויש לי רק מסך CRT)מצ"ב תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר הבעייה חזרה (כנראה מישהו נגע בהגדרות)מה לעשות?(הסרתי את הדרייברים ואת התוכנה fix, התקנתי מחדש, והיא אמרה משהו על תיקון טעות של CRT אבל עדיין המסך מהבהב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.