עבור לתוכן

בעיה במקלדת של המחשב הנייד

Featured Replies

פורסם

התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?

פורסם

משטח של "עכבר" מדי רגיש. לוריד את רגישות שלו עם

תוכנה של משטח.

פורסם

זה די סטנדרטי שברגע שאתה מתחיל "להרביץ" כתיבה הידיים נוגעות במשטח של העכבר ומשבשות את הכתיבה,יכול להיות שזה גם אצלך.

תנסה לנטרל את המשטח ברגע שאתה כותב ולעבוד עם עכבר חיצוני.

פורסם
  • מחבר

וואלה אחים שלי באמת עזרתם לי חשבתי זה אולי בגלל הבניה של המחשב כאילו שאולי דפקו שם משהו וזה וגם בדקתי שאני לא נוגע ב pad אבל אולי בכול זאת בכול מקרה איזו תוכנה יש לפד כי לא ידעתי שיש משהו ספציפי וגם מחובר לי עכבר חיצוני אבל בכול זאת זה קורה כי הוא לא מנטרל את הפד אז איך יש לי אפשרות לנטרל את הפד?

פורסם

תלוי במחשב שיש לך,צריך לבדוק האם המשטח נשלט ע"י תוכנה חיצונית או משהו סטנדרטי של חלונות.

צריך להיות בלוח בקרה->עכבר - אפשרות לכבות את המשטח או שיופיע לך שם אייקון של תוכנה חיצונית לשליטה על הטאצ'פד.

פורסם
  • מחבר

תלוי במחשב שיש לך,צריך לבדוק האם המשטח נשלט ע"י תוכנה חיצונית או משהו סטנדרטי של חלונות.

צריך להיות בלוח בקרה->עכבר - אפשרות לכבות את המשטח או שיופיע לך שם אייקון של תוכנה חיצונית לשליטה על הטאצ'פד.

תיראה זה רק מה שיש לי שם לא ראיתי שום אפשרות נעילה יש מצב שזה בלשונית אחרת?

kjtdzg1loiyz.bmp

פורסם

מה הדגם של המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

מה הדגם של המחשב שלך?

msi pr601

פורסם

fn+f3 - אמור לנטרל את הפד.

פורסם
  • מחבר

fn+f3 - אמור לנטרל את הפד.

תודה אחי עזרת זה באמת עבד אני הולך להשתמש בזה הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים