עבור לתוכן

בקשר לשני סוגי מעבדים

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין

dual core

ל

core 2 duo

ומה יותר טוב?

פורסם

core2duo זאת סדרת מעבדים של אינטל.

DUAL CORE זה המושג הכללי "כפול ליבה". היום נכתב ליד סדרות פשוטות של אינטל כמו E2XXX וE5XXX, למרות שגם הן CORE2DUO

פורסם

לא הן לא.

Dual core= כל מעבד שהוא כפול ליבה, בעיקרון. שאתה רואה את זה כתוב ליד מעבדים של אינטל לדוגמה, אלו הסדרות הנמוכות, ששתי הליבות שלהן ב 2 שבבים נפרדים שיושבות ביחד על אותו המעבד תחת אותו IHS, ויש ביניהן גישור.

Core 2 Duo זה כפול ליבה טבעי ששתי הליבות נמצאות באותו שבב, כלומר, אם תרים את ה IHS- תראה שבב בודד מתחת.

פורסם
  • מחבר

אה סבבה עזרתם לי הבנתי בערך את הקטע תודה

פורסם

לא הן לא.

Dual core= כל מעבד שהוא כפול ליבה, בעיקרון. שאתה רואה את זה כתוב ליד מעבדים של אינטל לדוגמה, אלו הסדרות הנמוכות, ששתי הליבות שלהן ב 2 שבבים נפרדים שיושבות ביחד על אותו המעבד תחת אותו IHS, ויש ביניהן גישור.

Core 2 Duo זה כפול ליבה טבעי ששתי הליבות נמצאות באותו שבב, כלומר, אם תרים את ה IHS- תראה שבב בודד מתחת.

לא ממש מדויק. זה היה נכון כשמכרו עדיין P4 או פנטיוםD, אבל E2XXX וE5XXX הם כן בדיוק אותם מעבדים כמו E6XXX וE8XXX בהתאמה (אף אחד מהם הוא לא MCP ) רק בתדרים נמוכים יותר וקש קטן יותר

Core 2 Duo זה בסה"כ שם מיסחרי, וגם אם אינטל קוראת לסדרות החלשות יותר בשם אחר זה לא משנה - זה עדיין אותה ארכיטקטורה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אשמח אם אתה תשנה לי את זה ותוסיף שזאת שאלה או דיון למרות שאת רוב המידע שרציתי לגבי הנושא קיבלתי

פורסם

אני לא עורך כותרות. אתה פותח דיון, מבקש עזרה, מקבל עזרה, אז המינימום שאתה יכול לעשות זה לפעול לפי החוקים הכ"כ פשוטים.

אין בעיה שקיבלת כבר עזרה, אם תרצה להקפיץ את הדיון ולשאול שאלה נוספת אז הוא יהיה נעול.

ננעל. כשתחליט לכבד את החוקים תשלח לי הודעה פרטית בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים