עבור לתוכן

מה יתן איכות קול טובה יותר - סטרימר או כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

שמע, אני מניח שה esi julia באיכות יותר טובה ממה שיש בפופקורן לגבי הסאונד (אם כי יכול גם להיות שזה overkill במקרה של רמקולים רגילים, לא ציינת למה בדיוק אתה מתכוון לחבר). אבל מצד שני גם לסטרימר יש יתרונות משלו לגבי נוחיות ויכולת לעבוד ממרחק גדול. חוץ מזה לפי הביקורות איכות הסאונד של הפופקורן ממש טובה, אז בכל מקרה לא תפסיד אם תלך עליו.

בנוסף, אם תרצה תמיד תוכל לשדרג את איכות הסאונד בפופקורן על ידי חיבור DAC חיצוני (אם יש לאותו דגם יציאה דיגיטלית ולא אכפת לך להוציא על זה כסף).

החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

הרמקולים שלי הם טרינגל קומט. החיבור יהיה חייב להיות אנלוגי (לפחות למוזיקה) כי אני לא מרוצה מהסאונד של הרסיבר שלי. קניית dac חיצוני בנוסף לסטרימר זו הוצאה גדולה מדי שאני בכלל לא בטוח ששווה את ההשקעה. אם כך נשארה רק שאלה פשוטה אחת - האם הסטרימר (שמאד קורץ לי מבחינת הנוחיות שהוא נותן) יכול להשתוות לכרטיס קול שציינתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים