עבור לתוכן

פירמוט כונן C והתקנת הווינדוז--עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS.

כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98).

אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה.

ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה.

תודה רבה לעוזרים!!!!

פורסם

יש ת'רד פעיל על העניין

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43611

בגדול - אתה מאתחל את המחשב מהCD (איך לעשות את זה כתוב בלינק) ומתחיל התקנה נקיה של XP, באחד מהשלבים הוא שואל אותך אם לפרמט את המחיצה ועם איזו מערכת קבצים.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מנסה להתקין את XPPRO על מערכת קבצים NTFS כמו שאמרו לי אבל

כאשר נפתח לי הSETUP ההודעה הראשונה שלו זה: (תירגמתי חלק)

"שWINXP זקוק לכונן עם לפחות 330 מגה פנוי.

The drive must be on a permanently attached local hard disk supported by winxp, and must not be a compressed drive.

ההתקנה לא הצליחה למצוא כונן עם כמות מקום פנוי.

כדי ללחוץ אנטר כדי לצאת מההתקנה."

עכשיו WTF?!!?!? יש לי שלושה כוננים ולכול אחד יש מספיק מקום.

אז מה לעזעזל לעשות?

פורסם

הדיסק הוא bootable?

עריכה: 330 לא מספיק

תפנה GB1.5 לפחות + מקום לתוכנות וכאלה...

פורסם

אולי אחד הכוננים שלך דחוסים. תבטל את הדחיסה שלו ותפנה עוד מקום. לפחות 2GB בשביל הWIN והPAGING FILE

פורסם

עשית בוט מהסידי או שהפעלת את winnt.exe ממצב דוס ?

אם הכונן שלך NTFS אתה חייב לעשות בוט מהסידי או ליצור את הסדרה של תקליטוני האתחול כי לא יהיה ניתן להעתיק ממצב דוס את הקבצים להרדיסק.

פורסם
  • מחבר

אולי אחד הכוננים שלך דחוסים. תבטל את הדחיסה שלו ותפנה עוד מקום. לפחות 2GB בשביל הWIN והPAGING FILE

איך אני בודק אם הם דחוסים ואיך אני מבטל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים