עבור לתוכן

מחשב בתקציב 2000 ש"ח ללא מסך לאינטרנט, עיבוד מס

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין במחשב כפי שתיארתי בכותרת, ללא ציוד היקפי, אך עם כונן אופטי. ראיתי את המפרט שהציע hw_joe בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406152.0, והוא נראה לי די מתאים, אבל יש כמה הבדלים ביני לבינו, ואני רוצה לוודא שלא צריך לשנות כלום:

1. יש לי מסך 22" (samsung synchmaster), האם המאיץ הגרפי ששם יעמוד בזה?

2. אני עובד על לינוקס. האם ישנן בעיות תאימות לרכיבים המפורטים שם?

3. מחשבים נייחים לא מגיעים עם אנטנת וויי-פיי באופן רגיל, נכון? אם כך, אני צריך אחת כזו גם כן.

4. לא נורא אכפת לי משקט, אבל הייתי מעדיף שהמחשב לא יעשה קולות של שואב אבק באופן קבוע.

5. הייתי שמח אם המערכת היתה ניתנת לשדרוג בשלב מאוחר יותר, אבל זה לא שיקול מאוד קריטי.

תודה!

עריכה: שכחתי לציין, מאוד חשוב לי שהמחשב ישלח אלי (אין רכב) ושהחנות תהיה בחיפה (כדי שאוכל להגיע אליהם בקלות לצרכי תיקונים)

פורסם

שלום, אני מעוניין במחשב כפי שתיארתי בכותרת, ללא ציוד היקפי, אך עם כונן אופטי. ראיתי את המפרט שהציע hw_joe בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406152.0, והוא נראה לי די מתאים, אבל יש כמה הבדלים ביני לבינו, ואני רוצה לוודא שלא צריך לשנות כלום:

1. יש לי מסך 22" (samsung synchmaster), האם המאיץ הגרפי ששם יעמוד בזה?

גם מאיץ מובנה יעמוד במסך 22' כל עוד לא מתוכננים משחקים כלשהם.

2. אני עובד על לינוקס. האם ישנן בעיות תאימות לרכיבים המפורטים שם?

מנסיוני הדל עם מערכות לינוקס למיניהן יש תמיכה טובה יותר לכרטיסים מבוססי NVIDIA.

3. מחשבים נייחים לא מגיעים עם אנטנת וויי-פיי באופן רגיל, נכון? אם כך, אני צריך אחת כזו גם כן.

אכן.

4. לא נורא אכפת לי משקט, אבל הייתי מעדיף שהמחשב לא יעשה קולות של שואב אבק באופן קבוע.

5. הייתי שמח אם המערכת היתה ניתנת לשדרוג בשלב מאוחר יותר, אבל זה לא שיקול מאוד קריטי.

סוקט 775 לא ניתן לשדרג אלא למרובע ליבה בסוקט הנ"ל בלבד. משמע לא תוכל לקנות מעבד Core i7\i5 בעתיד.

תודה!

עריכה: שכחתי לציין, מאוד חשוב לי שהמחשב ישלח אלי (אין רכב) ושהחנות תהיה בחיפה (כדי שאוכל להגיע אליהם בקלות לצרכי תיקונים)

מתוכננים משחקים כלשהם או שהעבודה הינה משרדית בלבד?

פורסם
  • מחבר

כרגע לא מתכנן לשחק משחקים, אבל הייתי שמח אם תהיה האצת תלת-מימד בסיסית (למשחקים ישנים כמו Portal). אם וכאשר ארצה לשחק משחקים עדכניים אני מתכנן לקנות כ. מסך חדש (או שידרוג יותר משמעותי, אם אצטרך). אם זה מוסיף למחיר יותר מ400 ש"ח אז גם על משחקים כאלה אני מוכן לוותר.

יותם, האם גם ווידאו בHD ייתמך ע"י המאיץ המובנה?

פורסם

אישית אין לי מושג מהן הדרישות של המשחק Portal אבל אני משער שמכיוון שלא שמעתי עליו לאחרונה הוא לא מהמשחקים החדשים שיצאו.

בכל אופן אם אתה מבסס את המערכת שלך על מעבד כמו ה-E5200 לא צריכה להיות לו שום בעיה להריץ HD בכוחות עצמו ללא עזרה משום מאיץ גראפי שתומך בהאצת HD.

ואכן כמו שאתה רואה הכרטיס מוסיף כמעט כ-400 ש"ח שיכולים ללכת לציוד היקפי טוב יותר או סתם לשדרוג עתידי.

פורסם
  • מחבר

המף, עכשיו שמתי לב שהחנות שממנה הורכב המפרט היא בעפולה בכלל, ואני לא מצליח למצוא חנות בחיפה שמציעה את אותם הרכיבים. עזרה מישהו? ???

הכנתי את המפרט הזה בKSP, מה דעתכם?

מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value

זכרונות none

זכרונות none

דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיסי מסך Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E

כרטיסי קול none

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA

ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig

מאווררים וגופי קירור none

מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU)

ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm

מקלדות none

עכברים none

רמקולים none

מסכים none

תוכנות none

כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY - 1 Year Warranty none

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל

מחיר החבילה 2055

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים