פורסם 2009 באפריל 2616 שנים שוב אני חוזר על אותה שאלה בבקשה לא להיות ציניים ולענות לעיניין אני מכיר בכך שאני NOOB ואין צורך לדון בכך האים לוח אם הזה נחשב לטוב בקשר לגיימר בינוני שכמותי?
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים לא ראיתי אותו למכירה, באיזה מחיר מצאת אותו?עם איזה מעבד? מתוכנן אוברקלוק?נ.ב.- יש לו כרטיס מסך מובנה אם לא שמת לב, ואם השימושים הם גיימינג אז גם ככה תצטרך כרטיס מסך יעודי.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר אני אפילו לא יודע על מה אתה מדבר הבחור מאייבורי שעשה את ההצעה והמחיר אני אמרתי לו מה הצרכים שלי והוא רשם את הרשימה ללא מחירים רק את המחיר הסופי שיצא בערך 2200 כולל מע"מלמפרט:מארז עם USB קידמי שחור ללא ספק ספק כוח :JSP-TECH 450W 12CMF REAL EZCOOL לוח אם:ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI מעבד אינטל : 2.80GH 3MB CORE 2 DUO CONROE E7400מאורר למעבד: DUAL CORE 775מאורר למעבד: PRO 775 ARCTIC COOLING כרטיס מסך:Nvidia GeForce 9500GT 1G O.C HDMI MSIצורב: SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NSכונן דיסקטים כסוף 1.44 זיכרון :2GB DDR2 800MHZ CEONכרטיס קול: 7.1( 8 ערוצים) OB כרטיס רשת : 1G LAN OB מחשב ללא רמקולים " " עכבר" " מקלדת זהו כל המיפרט האים המיפרט סביר מבחינת המחיר והרכיבים שבו ? אגב לא קיבלתי את מחירי הפריטים אלא את המיפרט ללא המחירים רק המחיר הכולל כפי שצויין למעלה אני רואה שחסר כאן דיסק קשיח בא נאמר שהדיסק הקשיח יהייה בערכים של מעל 300GB
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים זהו לא פורום מפרטי מחשב, כאן תקבל רק התייחסות למעבד, לוח וזיכרון.אני עדיין לא מבין למה יש כרטיס מסך וגם כרטיס מסך מובנה. אני מניח שלא מתוכנן אוברקלוק.בנוגע לשאלה המקורית- הלוח הזה בסדר גמור. זול ומתאים לאופי שאר החלקים במערכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.