עבור לתוכן

Liquid CS HAF - קירור מים *חבילה נוספת - עמ' 17, טמפרטורות - עמ' 18*

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ראיתי את מה שעשית שם - אבל את זה אני כבר יודע אייך לעשות, ני סה"כ רוצה טיפים וכד'.

רציתי אגב לתת לך טיפ שאבא שלי סיפר לי (הוא ראה מישהו שהיה אחד הטובים בהדבקת פרספקס) - במקום להשתמש במזרק, לקחת את מה שמנפחים איתו את המודדי לחץ הישנים ולחק לו מחט - זה יוצא הרבה יותר נוח בהדבקה עצמה.

מאיפה אני משיג את הממיס? בהום סנטר\אייס?

אני צריך בכל מקרה ללכת לחנויות הברגים הללו (הם אחת מול השנייה :screwy:) ככה שאני אביא פשוט תמונה של זה.

ומאיפה קנית את המסור שחותך פרספקס\מתכת\עץ וכמה עלה לך?

תודה.

• תגובות 173
  • צפיות 39k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ממיס ניתן להשיג במקומות שעובדים עם פרספקס וחומרים אקריליים אחרים. לא נראה לי שתצליח להשיג את זה בהום סנטר \ אייס

בקשר למסור, אומנם הוא חותך - אבל לא הכל, הוא מגיע עם מסור שמתאים לעץ בלבד, מתכת יהיה מסוכן לחתוך איתו ופרספקס הוא מפוצץ וסודק , שאני עבדתי עם שלי התקדמתי עם החומר כ"כ לאט שנתפסה לי היד, וכאן יש חשיבות מאוד גדולה לאיכות הפרספקס.

כדי שהוא יתחיל לחתוך אלומיניום ופרספקס צריך מסור עם שיניים ממש קטנות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מחר אתקשר לחנות בא אני הולך לקנות את הפרספקס ואשאל לגבי הממיס.

אני מקווה שמחר אני יספיק לסיים את כל מעגל הלדים - הלחמת חוטים ללדים+מחברים ומיקומם במארז.

לגבי הקירור מים - לצערי הזמנה תתעקב קצת, משהו כמו חודש עד חודשיים, אלא-אם-כן יקרה איזשהו נס. :biggrinangelA:

אני יעדכן מחר.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני יעשה בסופו של דבר:

lastx.jpg

last2.jpg

last3d.jpglast4e.jpg

אני ככל הנראה אכן ישתמש בממיס בכדי להדביק הכל, ומפני שאני בטוח שאיי פעם אני יצטרך גישה אל פנים הקופסא, אני יעשה את הגג כמכסה, אשר יחובר ע"י 4 ריבועים קטנים אשר יודבקו למכסה.

לאחר שאני אראה כי אני מסוגל לכזה דבר, אני אוסיף לו "קישוטים" - כמו רגליות, מוטות וכד'.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם החנות ממנה אני הולך לקנות את הפרספקס ומתברר שמוטות וצינות עולים הרבה מידי, לכן אני חשבתי להכין כאלו לבד בעזרת מקדחי כוס - וכך עשיתי, יצא לא רע.

אני יעלה תמונות קרוב.

בנוסף לזה, אין להם שחור שקוף, לכן אני הולך על סתם שקוף:

lastwhite.jpg

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאני יקדים את ההזמנה של הקירור מים בהרבה (עוד שבוע - שבוע וחצי, במקום חודש - חודשיים), אבל בשבילך זה אני ייאלץ לדחות את ה-MBox (ככה קופסאת הפרספקס תקרא מהיום).

מה אתם אומרים, להקדים את המ.קירור מים?

אגב, הנה פרטים על הההזמנה:

wclist.jpg

והדגמה כיצד הכל יחובר (ז"א מה יחובר למה):

wc3d.jpg

אז מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

זה הכל שיקול שלך.. מה עדיף ומה כדאי

בקשר להזמנה שלך - יש כמה דברים שעדיף לשנות או להסיר

1. לפי מיטב ידיעתי הרדיאטור טריפל לא במלאי (גם דיברתי עם גארי והוא עדיין לא יודע לתת לי צפי להגעה נוספת)

2.הצנרת שלך היא בקוטר פנימי 4\1, ולא 8\3, כמו שאר הרכיבים שלך (אם התקציב מאפשר, מומלץ ללכת על טייגון)

3. אתה יכול לחסוך את הבנדים, הם עולים גג חצי שקל בארץ בכל טמבוריה, גם מחברי ה3 פין עולים 45 אגורות ליחידה בארץ

4.קטודת עדיף לקנות בארץ - שלא יישברו, זה דבר עדין יחסית - לשיקולך

5. ממליץ על מחברים של BP, הם ממש טובים

6. אחלה בלוק

7. אם יש לך 20$ "מיותרים" היית י משדרג את הטופ של המשאבה לאחד של XSPC שייתן עוד ביצועים וגם מראה טוב יותר

בכמות כזאת - אל תחשב משלוח לפי FIRST CLASS, אלא לפי priority mail .

אחלה חנות, עדיין לא עצרו לי חבילות שלהם במכס (הם מצהירים ערך מופחת של החבילה), משלוח מהיר יחסית לשאר החנויות

היחידה שמוכנה לקבל כ.אשראי ולא רק פייפאל.

פורסם

איזו חנות זאת??

פורסם

sidewindercomputers.com

פורסם

sidewindercomputers.com

תודה!!

פורסם
  • מחבר

זה הכל שיקול שלך.. מה עדיף ומה כדאי

בקשר להזמנה שלך - יש כמה דברים שעדיף לשנות או להסיר

1. לפי מיטב ידיעתי הרדיאטור טריפל לא במלאי (גם דיברתי עם גארי והוא עדיין לא יודע לתת לי צפי להגעה נוספת)

2.הצנרת שלך היא בקוטר פנימי 4\1, ולא 8\3, כמו שאר הרכיבים שלך (אם התקציב מאפשר, מומלץ ללכת על טייגון)

3. אתה יכול לחסוך את הבנדים, הם עולים גג חצי שקל בארץ בכל טמבוריה, גם מחברי ה3 פין עולים 45 אגורות ליחידה בארץ

4.קטודת עדיף לקנות בארץ - שלא יישברו, זה דבר עדין יחסית - לשיקולך

5. ממליץ על מחברים של BP, הם ממש טובים

6. אחלה בלוק

7. אם יש לך 20$ "מיותרים" היית י משדרג את הטופ של המשאבה לאחד של XSPC שייתן עוד ביצועים וגם מראה טוב יותר

בכמות כזאת - אל תחשב משלוח לפי FIRST CLASS, אלא לפי priority mail .

אחלה חנות, עדיין לא עצרו לי חבילות שלהם במכס (הם מצהירים ערך מופחת של החבילה), משלוח מהיר יחסית לשאר החנויות

היחידה שמוכנה לקבל כ.אשראי ולא רק פייפאל.

1. אני אזמין, במידה ולא יהיה הם ישלחו לי מייל\הודעה ואז כבר נראה מה אני יעשה.

2. תודה, במקור חשבתי על טייגון, אך זה לא נכנס לי לתקציב. זאת תתאים?

http://www.sidewindercomputers.com/dupvctu3id1o.html

3. אני אבדוק זאת, תודה.

4. בארץ הן יקרות ובמחיר המצחיק שהן עולות שם, אני מעדיף בכל זאת לקנות אותם, גם אם הם יישברו.

5. נכון שהם מעולים, אך אני מנסה לחסוך פה כל גרוש.

6. ידוע, ידוע... :P

7. כמו שכבר אמרתי, אני מנסה לחסוך כל פרוטה, מה גם שכתבתי בע"מ הראשון שאני הולך לבנות את מיכל המים.

לגבי המשלוח, לא בעייה, אך השאלה היא האמת באמת לא יעצרו לי במכס.

החנות מציינת מחיר מופחת בכל ההזמנות, או שאני צריך לבקש מהם במיוחד?

תודה אלי על העזרה, אתה פה בין היחידים שמעודדים אותי להמשיך בפרוייקט - כל השאר רק "מסתכלים מהצד" (עם כי הפרוייקט הוא לעצמי ולא לאף אחד אחר, אך בכ"ז זה נותן יותר מוטיבציה להמשיך בפרוייקט).

פורסם

אין שום צורך להודות לי, הגיוני לחשוב שאת הייעוץ לדברים הללו לא כל אחד בקיא בהם עדיין, לכן דווקא בנושאים הללו אני משתדל ל"תגבר"

בקשר להזמנה שלך:

לגבי הרדיאטור - אל תזמין סתם... אל תטרח אפילו (אני בקשר יומי עם המנהל שלהם..) אין עכשיו וגם אין צפי לחידוש מלאי

לפי מיטב ידיעתי זה אפילו לא ייתן לך להוסיף את המוצר לסל (וגם אם כן.. זה בעייתי כי כבר שילמת.. סתם בלאגן)

לגבי הצנרת.. טייגון או לא.. מדובר בקטרים שלא מתאימים לך - תחליט על מה אתה רוצה ללכת

הבנתי שאתה רוצה לחסוך, לכן הייתי מציע לך לוותר על הקטודות ולהשקיע בטופ או במחברים של BP

מחיר מופחת לרוב מצויין על החבילה- והמכס זה כבר עניין של מזל נטו..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אין שום צורך להודות לי, הגיוני לחשוב שאת הייעוץ לדברים הללו לא כל אחד בקיא בהם עדיין, לכן דווקא בנושאים הללו אני משתדל ל"תגבר"

בקשר להזמנה שלך:

לגבי הרדיאטור - אל תזמין סתם... אל תטרח אפילו (אני בקשר יומי עם המנהל שלהם..) אין עכשיו וגם אין צפי לחידוש מלאי

לפי מיטב ידיעתי זה אפילו לא ייתן לך להוסיף את המוצר לסל (וגם אם כן.. זה בעייתי כי כבר שילמת.. סתם בלאגן)

לגבי הצנרת.. טייגון או לא.. מדובר בקטרים שלא מתאימים לך - תחליט על מה אתה רוצה ללכת

הבנתי שאתה רוצה לחסוך, לכן הייתי מציע לך לוותר על הקטודות ולהשקיע בטופ או במחברים של BP

מחיר מופחת לרוב מצויין על החבילה- והמכס זה כבר עניין של מזל נטו..

בהצלחה

1. אכן כן, אין אותם עוד במלאי, אייך הראדיאטור הזה:

http://www.sidewindercomputers.com/swmcqupo3xbl1.html

הוא בא כבר עם מיכל מיים, אך השאלה היא האם אני יכול להתקין להשתמש במיכל המיים כאשר הוא מותקן על התקרה (כאשר הוא "שוכב" כלפי מטה והחיבורים שולו פונים כלפי מטה)?

בקטרים של הצינורות אני ממש מבולבל מכיוון שלפי דעתי, הקוטר הפנימי של הצינור צריך להיות קצת יותר גדול מהקוטר החיצוני של הפיטינג - הלאו כך?

ואם כן, אז איזה קוטר עליי לקנות?

במידה ואני מוותר על הקתודות, אז אני אוותר גם על הצבע הרגיש ל-UV ואז אני אוכל לחסוך עוד - אך אני מעוניין שהמערכת תראה גם יפה, כך שזו לא אפשרות מבחינתי.

שוב תודה,

דני ליסיאנסקי.

פורסם

בקשר לרדיאטור: הרדיאטור עם המיכל המובנה חייב "לעמוד" כך שהפקק שלו יהיה למעלה,

אחרת לא יהיה אחידות בזרימה, ומכיוון שהמחברים של הרדיאטור לא יקבלו מים באופן רציף - זה יוכל להרוס לך את כל המערכת ע"י כניסה של אוויר למשאבה

בקשר לצנרת - הפיטינג חייב להיות זהה לצנרת - לא צריך "יותר גדול" אחרת הצינור יהיה רופף ולא תתקבל אטימה מושלמת, ישנם אנשים שמאסה נפשם בבנדים ורוצים להשיג מראה נקי במיוחד, והם קונים צנרת קטנה מהפיטינג עצמו במידה זניחה ולא נפוצה (כמו 11\16 לדוג'), ובעזרת מים חמים מרחיבים אותה ומלבישים אותה על הפיטינג.. כאשר הצינור מתכווץ, הוא יושב על הפיטינג בצורה מאוד חזקה , אישית - אני אוהב ללכת על בטוח ולשים בנד \ מחברי לחץ

לגבי התוסף למים - זה לא רק ליופי- אלא גם לתחזוקה כללית, יש בתוסף עוד חומרים שמאיטים את תהליך היווצרות הקורוזיה וכו'.

וד"א - אין צורך לצוטט הודעה שמעליך.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זה המפרט של הקירור מים שאני אזמין בעוד מס' ימים (ואולי אפילו היום\מחר Smiley).

רציתי לדעת מה דעתכם עליו והאם יש משהו שכדאי לי לשנות.

*אל תדאגו לגבי הצנרת, הזמנתי כ-14 feet.

תודה מראש,

דני ליסיאנסקי.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים