פורסם 2009 באפריל 2616 שנים התקנתי את השלט,והוא לא פועל לי ב ,Crysis FarCry 2 ,Call of Duty® - World at War ועוד...המשחקים היחידים שפועלים לי עם השלט [וגם הם ללא רטט] : Prince of Persia,Tomb Raider - Anniversaryאיך אוכל להפעיל את השלט במשחקים,..?:\[ השקעתי על השלט הרבה כסף בשביל שיפעל לי במשחקים]*עידכנתי את התוכנה של השלט,לא עזר.* ניסיתי להפעיל בפורפיל של התוכנה של השלא - לא עזר.מה עוד אפשר לנסות?:\תודה על העזרה=]
פורסם 2009 במאי 116 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנה חיצונית כמו Pinnacle Game Profiler .בתוכנות כאלה אתה מגידר פרופיל לשלט , נגיד והמקש של ההתכופפות או מה שזה לא יהיה במשחק הוא B , אז בתוכנות האלה אתה מגדיר שה - X יהיה B וככה על כל המקשים ...ואז אתה בעצם נכנס למשחק , וכשאתה משחק המחשב קולט מקשי מקדלת כשאתה בעצם משחק עם בקר
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר הגיימפד הזה טוב רק למשחקים של נהיגה או מטוסיםחבל שלא הודיעו לי את זה לפני,הייתי קונה את השלט של ה360:\אתה יכול להשתמש בתוכנה חיצונית כמו Pinnacle Game Profiler .בתוכנות כאלה אתה מגידר פרופיל לשלט , נגיד והמקש של ההתכופפות או מה שזה לא יהיה במשחק הוא B , אז בתוכנות האלה אתה מגדיר שה - X יהיה B וככה על כל המקשים ...ואז אתה בעצם נכנס למשחק , וכשאתה משחק המחשב קולט מקשי מקדלת כשאתה בעצם משחק עם בקר כמו ה-Xpadder?או שזו תוכנה יותר טובה?
פורסם 2009 במאי 416 שנים אני לא מכיר את X padder זאת התוכנה הראשונה שהשתמשתי בה ואני מרוצה..לא ניסיתי דברים אחרים(יש לי את השלט של ה 360 - מומלץ ! )
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר ה360 גם עושה לך בעיות של אי-זיהוי שלט במשחקים??או שסתם אתה משתמש בתוכנות הללו?
פורסם 2009 במאי 516 שנים יש הרבה משחקים שהם פורטים מxbox והוא ממש מותאם אליהם , אבל יש משחקים ישנים שלא תומכים בכלל בשלט אז אני משתמש בתוכנה הזאת ...הרוב אני משחק עם עכבר ומקלדת , מחיקם שאני משחק עם השלט זה AC , GRID ,PES,NBA2K9 ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.