פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים שלום, אני רוצה לקנות לוח אם ל AMD חשוב לי שיהיה לו FireWire. הבעיה היא תקציבית. על איזה לוח אם אתם ממליצים (אני לא מתכוון לעשות לו OVERCLOCKING) במחיר זול - כלומר אני צריך את הלוח הזול המומלץ ביותר. המון תודה, יוסי
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים דבר ראשון:באתר יש ביקורת על ה-Epox 8RDA+, שבה רואים שהוא וה-NF7-SL מאוד צמודים בביצועים, אבל כאשר נותנים תוספת מתח לגשר הצפוני האביט קורע את הצורה ליריבו. ה-NF7-SL הוא יותר זול יותר טוב, לך עליו. דבר שני:amiram, תאמין לי שאני לא מבין אותך: הבן אדם אומר לך שיש לו מצוקה תקציבית, אז לא הזמן ולא המקום לתת לו את ה-NF7-S שהיתרון היחידי שיש לו על פני ה-NF7-SL הוא שיש לו מתאם בין SATA לבין PATA...קח את ה-ABIT NF7-SL v2.0 ותהנה!
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים כמעט כל המצלמות הדיגיטליות מתחברות רק דרך ממשק FIREWIRE.ישנם הארדיסקים ניידים שמתחברים לFIREWIRE.ועוד כל מיני דברים, FIREWIRE זה חיבור מהיר ונוח - ניתן להקביל אותו ל2USB
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים כמעט כל המצלמות הדיגיטליות מתחברות רק דרך ממשק FIREWIRE. ישנם הארדיסקים ניידים שמתחברים לFIREWIRE. ועוד כל מיני דברים, FIREWIRE זה חיבור מהיר ונוח - ניתן להקביל אותו ל2USB תודה
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים דבר ראשון:באתר יש ביקורת על ה-Epox 8RDA+, שבה רואים שהוא וה-NF7-SL מאוד צמודים בביצועים, אבל כאשר נותנים תוספת מתח לגשר הצפוני האביט קורע את הצורה ליריבו. ה-NF7-SL הוא יותר זול יותר טוב, לך עליו. דבר שני:amiram, תאמין לי שאני לא מבין אותך: הבן אדם אומר לך שיש לו מצוקה תקציבית, אז לא הזמן ולא המקום לתת לו את ה-NF7-S שהיתרון היחידי שיש לו על פני ה-NF7-SL הוא שיש לו מתאם בין SATA לבין PATA...קח את ה-ABIT NF7-SL v2.0 ותהנה!אמרתי "נראה לי"אני לא עוקב אחרי הדגמים של כל חברה בעולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.