עבור לתוכן

אחרי שפעת העופות....שפעת החזירים!

Featured Replies

פורסם

הרוב כן, אבל יש כאלה שצריך להרתיח את המים\ מזון במשך כמה דקות טובות כדי להרוג אותם... סלמונלה נראה לי אחד כזה..

כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל בקו התחתון אין מה לעשות, תיד יכול להתפלק פנימה איזה חיידק.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי שהם בחרו באובמה?

לא יזיק להם קצת בריזת חזירים....

עדיף אובמה על ג'ון חצי רגל בקבר מקיין ו-GILF, אם הוא יהיה גרוע הרפובליקנים ישלחו מנהיג אמיתי פעם הבאה ולא סבא בן 90 אחרי 4 ניתוחים ו30% מסת גוף בוטוקס..

פורסם

הי! עד טינה פיי!

כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל בקו התחתון אין מה לעשות, תיד יכול להתפלק פנימה איזה חיידק.

היוצאים מהכלל האלה, למרות שבאחוזים הם קצת, אבל במספרים זה הרבה יותר ממה שאתה מציג... יש לא מעט חיידקים ווירוסים שיכולים לפגוע באדם ולא מתים גם בהרתחה רגילה של מים בקומקום

פורסם

זה סיכון שלוקחים. כמובן שאתה יכול להתנזר מבשר עד סוף ימי חייך, אבל עוד פעם, אין לך פיתרון יעיל ובסופו של דבר, הסיכון לא מאוד גבוה. אגב, עד כמה שאני יודע, סלמונלה כן מת בתהליך הבישול. אל תשכח שבסופו של דבר חיידק מתיישב בגוף האדם כי נוח לו פה, כלומר, הוא מותאם לחיות בטמפ' של גוף האדם וסביר להניח שבטמפ' קיצוניות הוא לא ישרוד (כלומר, 80-90 מעלות והוא מת).

אגב עוד פעם, אני לא מבין בזה מספיק, ובסופו של דבר, כל עוד הבשר מבושל כמו שצריך הסכנה קטנה.

פורסם

זה סיכון שלוקחים. כמובן שאתה יכול להתנזר מבשר עד סוף ימי חייך, אבל עוד פעם, אין לך פיתרון יעיל ובסופו של דבר, הסיכון לא מאוד גבוה. אגב, עד כמה שאני יודע, סלמונלה כן מת בתהליך הבישול. אל תשכח שבסופו של דבר חיידק מתיישב בגוף האדם כי נוח לו פה, כלומר, הוא מותאם לחיות בטמפ' של גוף האדם וסביר להניח שבטמפ' קיצוניות הוא לא ישרוד (כלומר, 80-90 מעלות והוא מת).

אגב עוד פעם, אני לא מבין בזה מספיק, ובסופו של דבר, כל עוד הבשר מבושל כמו שצריך הסכנה קטנה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה יקרה רק אחרי שהפרה האחרונה על פני כדור הארץ תעשה את ה"מווו" האחרון שלה... בצלחת שלי...

ומי אמר לך שהחיידקים\ וירוסים מיועדים לחיות בגוף האדם?

יש וירוסים שחיים אצל חרקים, לטאות, ציפורים וכו' וכו', ולכולם יש חום גוף שונה...

פורסם

הי! עד טינה פיי!

היוצאים מהכלל האלה, למרות שבאחוזים הם קצת, אבל במספרים זה הרבה יותר ממה שאתה מציג... יש לא מעט חיידקים ווירוסים שיכולים לפגוע באדם ולא מתים גם בהרתחה רגילה של מים בקומקום

תן לא מעט דוגמאות לחיידקים שפוגעים באדם ולא מתים לאחר הרתחה של מים בהם הם נמצאים .

פורסם

לא מכיר שמות- אני רק יודע שתהליכי פיסטור מתבצעים במשך עשרות דקות לפעמים כדי לקטול מקבימום חיידקים.

פורסם

יש כ"כ הרבה חיידקים אלימים בבשר חזיר, שאני לא מבין איך אנשים עדיין אוכלים את זה

מה אתה מדבר שטויות תגיד..?

בנוגע לכתבה,

מקווה גם שזה לא יגיע לארץ, ושהשפעת הזאת תעלם כמה שיותר מהר. :sleep:

ועד אז, זה במקסיקו ולא בישראל.... לכן ממשיכים לאכול חזיר :hat:

עריכה: הוכרז מצב חירום בינלאומי -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3706485,00.html

פורסם

מדובר במוטציה של "השפעת הספרדית" משנת 1917, שאחראית למותם של מאות אלפי 20 עד 40 מליון אנשים.

ומאיפה בדיוק לקחת שמדובר דווקא בשפעת הספרדית?

פורסם

חבל שאתם סתם קופצים, אבל זה נכון.

חזירים הם חיה מלאה חיידקים, וכך גם הבשר אחרי שהם מתים (החיידקים לא יוצאים עם הנשמה של החזרזיר)

שלא לדבר על כך שלך תדע איך שוחטים את החזיר שלך וכמה זמן לוקח עד להוצאת המעי, לפני שהחיידקים הורסים הכל.

בכל אופן, חבל שאין לי גישה למחקרים, ותכלס גם אין לי כוח לחפש.

אבל הנה משהו שמצאתי בשלוף בגוגל:

http://cafe.themarker.com/view.php?t=950477

קריסטוף כותב שיותר מ-18,000 אמריקאים מתים מדי שנה מחיידקים עמידים לאנטיביוטיקה - יותר ממספר המתים מאיידס. משקי חזירים הם, כנראה, אחד המקורות והמאגרים של החיידקים הללו. לפי אחת ההערכות אחד מכל שלושה או ארבעה חזירים בארה"ב הוא נשא של חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה. מקרים של זיהום בחיידקים כאלו התגלו באזורים כפריים שיש בהם הרבה משקי חזירים. זה מידע שצריך להדאיג במיוחד את תושבי קיבוץ להב ואת תושבי הקריות, שממילא סובלים מפעם לפעם מזיהומים שמקורם במשקי החזירים בגליל המערבי.

פורסם

^ דוגמא קלסית להוצאת ציטוט מהקשרו.

בכתבה מדובר על בעיה בה בעלי חיים מוזנים באנטיביוטיקה, על מנת למנוע מהם לחלות במחלות זיהומיות, עקב התנאים הגרועים בהם מחזיקים אותן.

עקב שימוש נרחב באנטיביוטיקה החיידקים מפתחים עמידות. מובאת דוגמא משוק החזירים, למה אתה חושב שעם בעלי חיים אחרים זה שונה?

דבר נוסף, רוב האנשים בעולם המערבי לא אוכלים את החזיר לא מבושל. בטמ"פ ההכנה שלו, רוב אם לא כל החיידקים מתים.

פורסם

עכשיו זה מתחיל להפחיד

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=632369&sid=126

חשש: ישראלי שחזר ממקסיקו חלה בשפעת החזירים

+השפעת התגלתה בניו זילנד. 25 חולים. 10 מתוכם וודאי חולים משפעת החזירים.

פורסם

הרבנות לא תאשר את הגעת הוירוס לארץ... :nono:

פורסם

כנראה היא כבר אישרה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406251.0

:lol:

----------

לענייננו - למה שפעת העופות והחזירים צריכה באמת להפחיד אותנו? הרי השפעת איננה חדשה לנו.

האם זה בגלל שזו מוטציה שונה ממה שאנו מכירים ולכן איננו מחוסנים לה?

פורסם
  • מחבר
לענייננו - למה שפעת העופות והחזירים צריכה באמת להפחיד אותנו? הרי השפעת איננה חדשה לנו.

להפחיד בהחלט לא. להיות זהירים למי שמתכנן טיול או אוכל חזיר אז כן

זה גם צריך להדאיג כי בעבר עברו הרבה שנים בין הישנות מקרים הללו וכיום בגלל צורת הגידול התעשיתית הנגיף כנראה מתפתח עובר ועמיד יותר

האם זה בגלל שזו מוטציה שונה ממה שאנו מכירים ולכן איננו מחוסנים לה?

לפי מה שהבנתי תמיד יש מקרים בודדים אבל לא בכמות כזאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים