עבור לתוכן

אחרי שפעת העופות....שפעת החזירים!

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל איזה חוצפה יש לאירגון הבריאות העולמי... כשבמקסיקו מתו עשרות זה היה סתם מטריד, אבל ברגע שזה הגיע לארה"ב זה פתאום נהייה סכנה עולמית?!

ומשהו לגבי השפעת- זה אחד הוירוסים הכי מוטנטיים שיש... הוירוס הזה משתנה מהר מאוד ובצורות מגוונות מאוד. זה ממש לא מפתיע שוירוס כזה שהיה נפוץ בקרב חזירים הגיע לבני אדם (אאל"ט גם המערכת החיסונית של חזירים דומה לזו של בני האדם...)

פורסם

יש כ"כ הרבה חיידקים אלימים בבשר חזיר, שאני לא מבין איך אנשים עדיין אוכלים את זה

פורסם

זה טעים

פורסם

אבל איזה חוצפה יש לאירגון הבריאות העולמי... כשבמקסיקו מתו עשרות זה היה סתם מטריד, אבל ברגע שזה הגיע לארה"ב זה פתאום נהייה סכנה עולמית?!

ומשהו לגבי השפעת- זה אחד הוירוסים הכי מוטנטיים שיש... הוירוס הזה משתנה מהר מאוד ובצורות מגוונות מאוד. זה ממש לא מפתיע שוירוס כזה שהיה נפוץ בקרב חזירים הגיע לבני אדם (אאל"ט גם המערכת החיסונית של חזירים דומה לזו של בני האדם...)

הסיכוי שזה יתפשט ממקיסקו נמוך יותר מזה שזה יתפשט מארצות הברית ואליך, מבחינת כמות האנשים שעוברים מידי יום במדינה אי אפשר להשוות.

פורסם

על מה אתה מקשקש? אוכלים חזירים בערך בכל העולם ולא ממש ידוע על אנשים שמתים מזה.

פורסם

אחרי שפעת החזירים שפעת החרדים! :)

פורסם

היום חושבים שפעם בכמה עשרות שנים יש מגיפה קטלנית יחסית של שפעת

או במילים אחרות שפעת חזקה מאוד

בדרך כלל שיש שפעת אז היא חלשה אבל אחת לכמה עשרות שנים יש מגיפה כמו שפעת העופות וכרגע החזירים

האבדל שבניגוד לעבר היום מזהים את זה הרבה יותר מהר וזה מדווח

פעם אפילו לא ידעו לזהות שזה שפעת

פורסם

מה זה "פעם"?

לפני שהיו מיקרוסקופים? o_O

הסיכוי שזה יתפשט ממקיסקו נמוך יותר מזה שזה יתפשט מארצות הברית ואליך' date=' מבחינת כמות האנשים שעוברים מידי יום במדינה אי אפשר להשוות.

[/quote']

אתה בטוח?

במקסיקו עוברים די הרבה תיירים מכל העולם... ומספיק אחד מארה"ב שמביא את המחלה הביתה...

מחלה מדבקת וקשה שכזו היא סכנה לעולם בלי קשר למקור שלה (אלא אם זה באיזה חור שבאמת אין בו תיירים)

פורסם
מה זה "פעם"?

לפני שהיו מיקרוסקופים? o_O

אני מדבר על מיקרי מוות שהיו בעבר לפני שהטכנולוגיה והמדע יתפתח כדי להבין שזה שפעת חזקה

ואם הכלים של היום הצליחו לגלות שזה היה שפעת

היה על הנושא בנשיונל גאוגרפיק

היה גם איזה בסיס הוא משהו אם הרבה מיקרה מוות וחקרו וגילו את זה

והיום המחשבה שזה קורה אחת לכמה עשרות שנים

אולי אם שפעת העופות וכרגע החזירים זה יצא פחות אבל כניראה בדרך כלל זה אחת לכמה עשרות שנים

שיש שפעת חזקה

חוץ מיזה גילו שזה נעלם יחסית מהר או במילים אחרות שנה אחרי כבר יכול להיות שפעת הרבה יותר חלשה

כי היא כל הזמן מישתנה

פורסם

מאוחר מידי כבר נדבקו אנשים בארה"ב...

ואם זה נשא ברוח מקווה בשבילהם שלא תהיה להם רוח שבאה מכיוון דרום :)

פורסם

אחרי שהם בחרו באובמה?

לא יזיק להם קצת בריזת חזירים....

פורסם

חיידקים שפוגעים באדם לרוב ימותו בכמה עשרות טובות של מעלות, ככה שכל עוד אתה לא אוכל אותו נע לחלוטין הוא יהיה בסדר מהבחינה הזאת (הנגיף הספציפי הזה מת ב-70 מעלות).

פורסם

הרוב כן, אבל יש כאלה שצריך להרתיח את המים\ מזון במשך כמה דקות טובות כדי להרוג אותם... סלמונלה נראה לי אחד כזה..

פורסם

הקטע הרע שלשפעת הספציפית יש רקורד מפלצתי...

מדובר במוטציה של "השפעת הספרדית" משנת 1917, שאחראית למותם של מאות אלפי אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים