פורסם 2009 באפריל 2516 שנים תנו הצעות לשירים טובים שלהם- וב"טובים" אני מתכוון לא רועשים מידי ועם כמה שפחות צווחות מיותרות של הסולן.. תודה
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים shake a legif you want bloodtouch to muchback in blackhells bellswhole lotta rosieshoot fo thrilljailbreakיש עוד מלא פשוט שכחתי, בטעות מחקתי את הדיסקוגרפיה שלהם
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מה זה לא רועשים ובלי צווחות של הסולן ? זה יכול לכלול את רוב השירים שלהם..תן דוגמה לכמה שירים שלהם שאתה אוהב, וכמה שאתה לא, שנבין מה הגבול שלך בערך.חוץ מזה היו שני סולנים מרכזיים בלהקה הזאת, אז אולי אתה בכלל לא אוהב את השירים של הסולן האחרון (Brian Johnson).
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר אהבתי את back in black ו-hells bells. היו בהם מעט צווחות ביחס לאחרים ששמעתי... אני אוהב את המוסיקה, אבל לסולן ששר את השירים האלה יש קול גבוה מידי כאילו, אוזי אוסבורן נשמע כמו פברוטי לידו
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים תשמע זה לא צרחות של מטאל כבדות כאלהדווקא אני אוהב סולנים עם קול קצת גבוה כזה כמו אקסל רוז או רוברט פלאנטשירים יפים שלהםTNTRock and roll demnation שיר בלי צרחות בכללYou shook me all night long כנלThunderstruckwhole lotta rosie שיר ענקback in blackit's a long way to the top גם הוא בלי צרחותtouch too much כנלhard as a rock כנלfor those about to rock כנלgirls gotta rhythm כנלsin cityhigh voltage גם בלי צרחותבקיצור להקה ממש טובה ואני אוהב את כל השיריםממליץ לך לקנות (או להשיג מהחנויות המובחרות) את הדיסקים שלהם
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים כמה שירים טובים שעוד לא אמרו פה:Can't Stop rock 'n' RollGiven The Dog a BoneHighway To HellRock And Roll Ain't Noise PollutionThe Razors Edge (אני מעדיף את הגרסה שבאלבום Live: 2 CD Collector's Edition)ובכלל כל האלבום של Back In Black..אני בעצמי הוספתי לא מזמן את האלבום האחרון שלהם לסיפרייה שלי, אבל עדיין לא שמעתי את השירים משם מספיק בשביל להמליץ.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים כמה שירים טובים שעוד לא אמרו פה:Can't Stop rock 'n' RollGiven The Dog a BoneHighway To HellRock And Roll Ain't Noise PollutionThe Razors Edge (אני מעדיף את הגרסה שבאלבום Live: 2 CD Collector's Edition)ובכלל כל האלבום של Back In Black..אני בעצמי הוספתי לא מזמן את האלבום האחרון שלהם לסיפרייה שלי, אבל עדיין לא שמעתי את השירים משם מספיק בשביל להמליץ.מהאחרון ממליץ לך על Stiff upper lip זה אחלה שיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.