עבור לתוכן

מחפש מאורר לספק

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש.

אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש.

אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש :D

פורסם

תחתוך חוטים.....

פורסם

תקנה מאוורר 80מ"מ כלשהו ותחתוך לו את החוט של דיווח המהירות ואז ישארו לך שני חוטים.

פורסם
  • מחבר

זה יכנס לתושבת של שני פינים אבל?

אם כן, אז רק לחתוך את החוט הלבן ולהכניס?

פורסם

אתה עושה צחוק?!

אם אתה לא מבין בזה, למה אתה רוצה "להיתעסק" עם הספק? המאוורר שיש בו מספיק בהחלט ,הספק לא ישרף לך פתאום..

פורסם

אם זה הידע שלך באמת כדאי שלא תתעסק עם הספק...

אם אתה עדיין רוצה :

כבל צהוב - דיווח RPM

כבל אדום - +12V

כבל שחור - -12V

ככה שתקח מאוורר 80mm שישארו לו 2 חוטים אדום ושחור...

התושבת של ה-2 פינים...שתשאר ישובה וה-2 חוטים שיוצאים ממנה....תחתוך אותם (תשאיר איזה מינימום של 10 ס"מ)

אח"כ תקח את ה-2 חוטים שיוצאים מהתושבת של ה-2 פינים ותחבר אותם (תלפף ואח"כ תצפה טוב טוב באיזולירבנד) ל-2 חוטים של המאוורר....

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר שאני עושה את זה? מישהו שיודע מה לעשות עושה את זה, אני לא נוגע בזה.

חוץ מזה, המאורר בקושי עושה משהו, והספק יחסית חם. אני לא יודע אם זה תמיד ככה או שהמאורר הספציפי שלי דפוק, אבל אם זה ספציפית אני לא רוצה להסתכן. אבל מה שהוא עוד עושה שאני רוצה להחליף חוץ מזה זה רעש. הרעש בלתי נסבל ואני חיב פתרון שקט שגם מקרר. למרות שרעש פחות חשוב לעומת הקירור.

פורסם

כבל צהוב - דיווח RPM

כבל אדום - +12V

כבל שחור - -12V

השחור הוא אפס/אדמה/0V

פורסם

השחור הוא אפס/אדמה/0V

טעות שלי :-[

פורסם

אם זה הידע שלך באמת כדאי שלא תתעסק עם הספק...

אם אתה עדיין רוצה :

כבל צהוב - דיווח RPM

כבל אדום - +12V

כבל שחור - -12V

ככה שתקח מאוורר 80mm שישארו לו 2 חוטים אדום ושחור...

התושבת של ה-2 פינים...שתשאר ישובה וה-2 חוטים שיוצאים ממנה....תחתוך אותם (תשאיר איזה מינימום של 10 ס"מ)

אח"כ תקח את ה-2 חוטים שיוצאים מהתושבת של ה-2 פינים ותחבר אותם (תלפף ואח"כ תצפה טוב טוב באיזולירבנד) ל-2 חוטים של המאוורר....

נשמע פתרון אופטימלי שגם יגרום לכל מאוורר להתאים לך. מאווררים עם 2 פינים לא קיימים או לפחות לא נפוצים בקנייה רגילה וחיתוך של הפלסטיק לא יהיה דבר פשוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים