פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש. אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש. אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים תקנה מאוורר 80מ"מ כלשהו ותחתוך לו את החוט של דיווח המהירות ואז ישארו לך שני חוטים.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מחבר זה יכנס לתושבת של שני פינים אבל?אם כן, אז רק לחתוך את החוט הלבן ולהכניס?
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים אתה עושה צחוק?!אם אתה לא מבין בזה, למה אתה רוצה "להיתעסק" עם הספק? המאוורר שיש בו מספיק בהחלט ,הספק לא ישרף לך פתאום..
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים אם זה הידע שלך באמת כדאי שלא תתעסק עם הספק...אם אתה עדיין רוצה :כבל צהוב - דיווח RPMכבל אדום - +12Vכבל שחור - -12Vככה שתקח מאוורר 80mm שישארו לו 2 חוטים אדום ושחור...התושבת של ה-2 פינים...שתשאר ישובה וה-2 חוטים שיוצאים ממנה....תחתוך אותם (תשאיר איזה מינימום של 10 ס"מ)אח"כ תקח את ה-2 חוטים שיוצאים מהתושבת של ה-2 פינים ותחבר אותם (תלפף ואח"כ תצפה טוב טוב באיזולירבנד) ל-2 חוטים של המאוורר....
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מחבר מישהו אמר שאני עושה את זה? מישהו שיודע מה לעשות עושה את זה, אני לא נוגע בזה.חוץ מזה, המאורר בקושי עושה משהו, והספק יחסית חם. אני לא יודע אם זה תמיד ככה או שהמאורר הספציפי שלי דפוק, אבל אם זה ספציפית אני לא רוצה להסתכן. אבל מה שהוא עוד עושה שאני רוצה להחליף חוץ מזה זה רעש. הרעש בלתי נסבל ואני חיב פתרון שקט שגם מקרר. למרות שרעש פחות חשוב לעומת הקירור.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים אם זה הידע שלך באמת כדאי שלא תתעסק עם הספק...אם אתה עדיין רוצה :כבל צהוב - דיווח RPMכבל אדום - +12Vכבל שחור - -12Vככה שתקח מאוורר 80mm שישארו לו 2 חוטים אדום ושחור...התושבת של ה-2 פינים...שתשאר ישובה וה-2 חוטים שיוצאים ממנה....תחתוך אותם (תשאיר איזה מינימום של 10 ס"מ)אח"כ תקח את ה-2 חוטים שיוצאים מהתושבת של ה-2 פינים ותחבר אותם (תלפף ואח"כ תצפה טוב טוב באיזולירבנד) ל-2 חוטים של המאוורר....נשמע פתרון אופטימלי שגם יגרום לכל מאוורר להתאים לך. מאווררים עם 2 פינים לא קיימים או לפחות לא נפוצים בקנייה רגילה וחיתוך של הפלסטיק לא יהיה דבר פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.