עבור לתוכן

בעיה באמצע OC למעבד Q9550

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני באמצע OC למעבד שלי התדר המקורי שלו הוא 2.83 והעלתי ל3.4 אבל בבדיקה אצל OCCT היתגלת בעיה בCORE 0,מה כדי לעשות?.

כמו כן הטמפרטורה לא גבוהה,למרות ששמתי לב שבליבה אחת הטמפרטורה שלה גבוהה משל האחרות...( אבל לא בהגזמה).

פורסם

אם התדר המקורי הוא 2.83 , תנסה לקבוע אותו על תדר נמוך יותר כמו 3.0 / 3.2 ואז תעשה שוב בדיקה, אם עובר תשאיר ב-3.2

פורסם
  • מחבר

אני עושה עכשיו בדיקה על 3.3,אבל מה יכולה להיות הבעיה?.

ומתי בדרך כלל אמורים להוסיף מתח?.

פורסם

אתה מוסיף מתח ברגע שיש לך VDROP חזק ...

או מתי שהמחשב לא עובר את ה POST

כמה מתח לשים ... זה רק אתה תדע תעלה לאט לאט עד שיעלה המחשב ... ואם נכשל בבדיקה אז אתה מעלה עוד קצת ועוד קצת וכ'ו

פורסם

פותח התרד לפני הכל תציין מה הטמפ' מנוחה/מאמץ ? נעלת תדר PCI-E על 100 ? שינת מחלק זיכרון ?

כמו כן לא תמיד צריכים להוסיף עוד ועוד מתח למעבד (גם אין אין POST) זה יכול להיות המון דברים כגון מתח לNB/PLL וכו..

בכלל זה אין שמהו קבוע..וצריך לשחק עם הפרמטרים..

פורסם
  • מחבר

cpu 50

core 0 62

core 2 63

כל זה בזמן מאמץ.

במנוחה זה בערך 32 מעלות הCPU

נעלתי את הPCI-E על 100.

לגבי המחלקאני כימעת בטח ששמתי אותו על מצב 1:1 זה מה שאני רואה בCPU-Z ואני זוכר ששמתי את הזכרון ממש בהתחלה על 667MHZ, ועכשיו זה עלה כמובן...

וPOST זה כאשר המחשב לא מסוגל להזחיק מעבד אז הוא עושה חלון כחול כזה ואז חייבים לחזור לביוס נכון?.

ולא הבנתי מה זה בדיוק VDROP?.

עריכה:

עשיתי בדיקה של שעה בOCCT, לא היו בכלל בעיות,עכשיו אני מריץ בדיקה בS&M.

אז כדי פשוט להשאיר את זה כומ שזה? 3.35GHZ של OC?.

ולפי דעתכם מה היתה הבעיה כששמתי את התדר על 3.4 זה כתב שיש לי בעיה עם הCORE 0. מה זה אומר בדיוק?.

פורסם

POST זה השלב הראשוני בו הביוס/מערכת מבצעים את כל הבדיקות וכו כאשר המערכת עולה..

זה לא חייב להיות קשור ליציבות נטו של המעבד !

VDROP זה תופעה טבעית של נפילת מתח..זאת אומרת שאם אתה מגדיר בביוס מתח למעבד של 1.3V בפועל זה יהיה פחות..כמה ? תלוי בלוח האם..

תישאר איך שאתה ההבדל בין 3.35 ל3.4 אפסי..לגבי השגיאה אין משהו ספציפי זה מעיד על חוסר יציבת..מה בדיוק..צריך לשחק עם ההגדרות ולראות..

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה רבה!.

אם אתה אומר שההבדל הוא מיזערי אז אני חושב שלא שווה בשביל עוד קצת MHZ לנסות לעלות ולשחק עם זה....

טוב תודה רבה^_^

OC ראשון שלי דרך אגב[=

פורסם

יפה מאד ... תתחדש ובהצלחה :]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי [=

עוד שאלה קטנה,בSPEEDFAN כתוב לי שם CORE 1\2 הטמפרטורה שלהם וכו' מה הגבול המנימלי בשבילם?. כי אני רואה בזמן מאמץ הם מגיעים ל65 מעלות~

פורסם

עזוב את SPEEDFAN תמדוד עם REAL TEMP או CORE TEMP..וטמפ' MAX למעבד שלך היא באזור ה70+- מעלות..

פורסם

איפה ? אני לא רואה בעיה רק את החלון תוצאה של הבדיקה שביצעת בS&M..

פורסם
  • מחבר

אה אופסי מצטער, כתוב שם surface ושזה ניכשל.. failed

פורסם

זה בדיקה של HD לא משהו שצריך לעניין אותך בכל הנוגע ליציבות של המעבד.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים