עבור לתוכן

Dell 2407WFP-HC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה).

ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים.

ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן להסתדר גם באחד מובנה בהתחשב ברזולוציה.

תודה ויום טוב,

ערן

פורסם

תוריד בהירות עד לרמה הכי נמוכה שעוד טובה לך.

להבדיל ממסכי TN, במסך איכותי לא מאבדים פרטים כאשר מורידים בהירות.

פורסם
  • מחבר

הבהירות על 25/100 והבעיה לא נפתרה.

ייתכן וזה המרחק (~70 ס"מ)? רעיונות אחרים?

אני לא נתקל בבעיה באף מסך אחר שאני עובד עליו, העיניים פשוט מתעייפות ממש מהר

פורסם

תוודא שהמסך לא יושב גבוה מידי לעיניים. העיניים צריכות להיות בגובה החלק העליון של המסך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני נוטה לחשוב שהבעיה היא באמת בבהירות של המסך. הבעיה היא שהבהירות כבר על 10, והקונטרסט על 50, ומתחת לזה הצבעים מתחילים ללכת לעזאזל.

יש אפשרות להוריד את ההארה של המסך מלבד בעזרת מאפיינים אלה?

ת'רד ארוך על הבעיה - http://www.fredmiranda.com/forum/topic/562965/0

פורסם

אפשר להוריד בהירות עם שינוי ערכי ה-RGB.

אפשר גם לשחק עם הגדרות הבהירות והניגודיות של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שברשותו המסך הזה, מרוצה מהכוונון שלו ויכול לציין את הערכים של כל הפרמטרים הרלוונטיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים