עבור לתוכן

החלפת משחה טרמית ל4870 בעיות ?

Featured Replies

פורסם

יש לי HD4870 512MB של חברת GIGABYTE ואני מעוניין להחליף לו את המשחה הטרמית.

השאלה שלי היא כזאת : האם ברגע שאני מפרק את הכרטיס מהלוח אם ומפרק לו את הקירור אני מאבד

את כול ההגדרות שלו ? והאם העניין יכול ליצור בעיות בכללי לאחר שאני מחבר אותו בחזרה ?

תודה מראש

טל.

פורסם

אילו הגדרות ? האלו שנשמרות בדרייבר בלי קשר למה שקורה לכרטיס ?

אם תרכיב חזרה לא טוב ייתכן שיהיו טמפ' גבוהות.

פורסם
  • מחבר

כן להגדרות של הדרייבר כל הכיוון צבעים וכו'....

למה יתחמם ? מה אפשר לעשות ?

פורסם

ההגדרות ישארו כמו שהיו...

אם תמרח משחה בצורה לא נכונה, אם לא תחבר את הקירור חזקה למקום בצורה טובה אז הטמפרטורה עלולה להיות פחות טובה מלפני הפירוק.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שכבר פירקתי אותו בהתחלה כשקיבלתי אותו במטרה להחליף קירור אבל הקירור עשה לי בעיות לכן החזרתי את הסטוק.

יש מצב שפגעתי במשחה אז :nixweiss: הכרטיס על טמפ' של 50 עם 40% מאוורר.

ניראה לי גבוה מידי לא ??

פורסם
  • מחבר

:s05:

פורסם

הטמפ' תקינה..ובגלל שכרטיס המסך עושה שימוש בפדים טרמים..הפגיעה בטמפ' היא די לא מורגשת..אם זה היה משחה טרמית היה הבדל..

ואיזה קירור יעודי רכשת שלא "הסתדרת" איתו ?

פורסם
  • מחבר

זה היה קירור של ARCTIC COOLING עם שתי מאוורים.

ברגע שהמחשב התחיל לעלות המאוורים היו נכבים מה גם שהיו כול מידי קוביות שצריך להדביק על הג'וקים והם היו נופלות.

בקיצור בלאגן ;D

פורסם

בקיצור, לא התאמצת מספיק. 8)

הקירור הינו יעודי בשביל הכרטיס.

אפשר להפעיל קצת את הראש איך להדביק את הצלעות קירור על הזכרונות מבלי שיפלו.

חבל, אם כבר פירקת אז היית צריך להמשיך עם זה.

פורסם
  • מחבר

כן העניין הוא שברגע שחיברתי אותו המאוורים עבדו לשנייה עד שהחשב התחיל להעלות את ויסטה ואז הם חדלו והכרטיס התחיל

להתחמם. אז התחלתי לשחק עם החוטים ולראות מה לא טוב לבסוף ניסיתי את חוט ה 9V במקום ה12V והחוט נישרף תוך שנייה אתה לא מבין

איזו דלקה הייתה חחח....לכמה שניות רק אבל הייתי לבן :s05:

לגבי הגופים הקטנים שצריך להדביק לא הייתי מוכן לאפשרות שיש אותם בכלל ועוד שהם לא נידבקים עוד יותר :nixweiss:

בגדול אחרי החוויה הזאת אני מעדיף להשאר עם הסטוק או לקנות חדש עם קירור מתקדם יותר ;)

פורסם

בקשר ל50 מעלות ב40% , הטמפרטורה עצמה תקינה , הכרטיס כמו שאתה יודע עובד גם ב100 מעלות

בכל מקרה , לי יש אותו כרטיס אם קירור סטוק וOC לא קטן , כשאני על 40% אין לי יותר מ35 מעלות .. אבל זה גם קשור למארז.

פורסם

בגדול אחרי החוויה הזאת אני מעדיף להשאר עם הסטוק או לקנות חדש עם קירור מתקדם יותר ;)

זה אחד הקירורים הטובים ונראה לי המשתלם ביותר.

בכל מקרה , לי יש אותו כרטיס אם קירור סטוק וOC לא קטן , כשאני על 40% אין לי יותר מ35 מעלות .. אבל זה גם קשור למארז.

ב-40% הרעש בלתי נסבל.

פורסם

דבר 1 הטוין טורבו לא נשמע גם ב80% ובמשחקים גם לא יורגש ב100% למרות שעם עוצמת הקירור שלו הוא אף פעם לא יצטרך לעבוד במהיריות האלה גם לאחר oc מאסיבי. דבר שני זאת אשמתך שחיברת את הvoltage לא נכון וחוסר הניסיון שלך הובילו לקצר בחיווט. זה הקירור הכי אפקטיבי שיש בשוק לכרטיסי מסך ולאט לאט כל החברות מתחילות ליצור חיקוים כדוגמאת palit dual slot. אפילו ati בעצם התחילו לישם את הרעיון בסטוק של ה4890

פורסם

דבר 1 הטוין טורבו לא נשמע גם ב80% ובמשחקים גם לא יורגש ב100% למרות שעם עוצמת הקירור שלו הוא אף פעם לא יצטרך לעבוד במהיריות האלה גם לאחר oc מאסיבי.

דבר שלישי אתה יודע לקרוא?!.

מי אמר שהטווין טורבו מרעיש? :-X

פורסם
  • מחבר

דבר 1 הטוין טורבו לא נשמע גם ב80% ובמשחקים גם לא יורגש ב100% למרות שעם עוצמת הקירור שלו הוא אף פעם לא יצטרך לעבוד במהיריות האלה גם לאחר oc מאסיבי. דבר שני זאת אשמתך שחיברת את הvoltage לא נכון וחוסר הניסיון שלך הובילו לקצר בחיווט. זה הקירור הכי אפקטיבי שיש בשוק לכרטיסי מסך ולאט לאט כל החברות מתחילות ליצור חיקוים כדוגמאת palit dual slot. אפילו ati בעצם התחילו לישם את הרעיון בסטוק של ה4890

ידידי החיבורים היו בסדר גמור רק שהמאווררים לא עבדו כמו שצריך. ברגע שהויסטה עלתה הם הפסיקו לעבוד.

החוט נישרף בגלל שחשבתי שלא חיברתי טוב וניסיתי משהו אחר :nixweiss:

בכל אופן הסטוק עושה עבודה טובה כאשר הוא מוגדר ידנית ואין לי בעיה עם רעש כאשר הוא על אחוזים גבוהים בזמן משחק כי גם

ככה יש סאונד של המשחק ויש לי רמקולים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים